Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2700Χ vs 9900K δεν έχουν και τίποτα τρομερές διαφορές ακόμα και σε 1080P (δείχνει τα δόντια του ο ryzen με φουλαρισμένες σε mhz μνήμες αν και δεν έχουν και σφιχτά timmings οι ram του τέστ)......δεν φαντάζομαι τι θα κάνουν οι new ryzen 3000series (χαλαρά θα πιάσει την intel ,αν όχι να την ξεπεράσει, και σε gaming)....

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
Στις 25/12/2018 στις 12:32 ΠΜ, BabisTs είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μπαταρία....Ας το για όποτε έχεις χρόνο.......

Καλημερες και χρονια πολλα και σε αυτο το νημα με υγεια!

Λοιπον στο θεμα μου με τα states κτλ.

bios update ξανακανα,default settings στο bios,μπαταρια έβγαλα και το πρόβλημα εκει.

Αλλα αν εισαι τυφλος και βιαστικός τα κανεις σκ@τα και ψάχνεσαι  κανοντας ολα τα παραπανω.

Τελικά το lightning service της asus ηταν που ετρεχε απο πισω.

Το είχα περασει τελευταία για να ελεγχω σωστα το rgb των μνημων.Οσο τρεχει σε rainbow κτλ,τραβάει μεχρι και 15%απο cpu,σε στατικο 0% και ο cpu ρολοι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Είμαι σίγουρος ότι στο τραπέζι που ήσασταν οικογενειακά, εσύ σκεφτόσουν πως θα λύσεις το θέμα με το PC, χαχα :D

Eλα παραδεξου το και εσυ το χεις κανει 😂

ακομα σκεφτομουν οτι πρεπει να αλλαξω μητρικη(gigabyte z390) και εξηγουσα στην γυναικα μου το προβλημα😂

και μου σκαει και εκεινη ''εγω θελω σιδερο philips για τα ρουχα 350ε'' εκει ηρεμησα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Η μετάβαση 8700Κ -> 9900Κ είναι τουλάχιστον αστεία, για gaming πάντα..Μέχρι να βγουν οι Ice Lake @ 10nm με DDR5 απλά δεν κουνιέμαι..

Εννοείτε ότι για gaming δεν αξίζει το upgrade.

Είσαι καλυμμένος με το 8700k.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές την διαφορά καλύτερα να την δώσεις για gpu.

Και εγώ την μετάβαση την έκανα περισσότερο  για ψυχολογικούς λόγους :)

Χρόνια πολλά σε όλους.

Δημοσ.

Ψυχοθεραπεία κάνουμε πολλές φορές οι χομπίστες, αλλαγές χωρίς να έχουν νόημα. Για παράδειγμα αρκετοί πήγαν από 1080Ti σε απλή 2080. Ουσιαστικά ξαναπήραν την ίδια κάρτα με RTX και DLSS support..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ψυχοθεραπεία κάνουμε πολλές φορές οι χομπίστες, αλλαγές χωρίς να έχουν νόημα. Για παράδειγμα αρκετοί πήγαν από 1080Ti σε απλή 2080. Ουσιαστικά ξαναπήραν την ίδια κάρτα με RTX και DLSS support..

Έχεις απόλυτο δίκιο. 

Την έκανα και αυτήν την "ψυχολογική" μετάβαση.

Επεξ/σία από Jerky
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι έχουν φαγωθεί όλοι με τους Zen 2 κλπ..Το έχω πει και θα το ξαναπώ..FP32 performance σε GPU θέλουμε, οι CPUs από 2600K και άνω είναι υπεραρκετοί..Η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι GPU bound. Απ' την στιγμή που η 1080Ti/2080 πέφτει κάτω από 60FPS σε κάποιες σκηνές στο Odyssey σε 1440P, σημαίνει ότι θες δυνατότερες GPUs και όχι Zen 2 και άλλα ρομαντικά που λένε διάφοροι..

Γενικά όπως το βλέπω, για να έχεις μια άνεση σε 4K, θες μια GPU που βγάζει τα διπλάσια FPS από μια 2080Ti για να πεις ότι είσαι σε καλό δρόμο..

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται ότι για το κομμάτι του gaming το part που χωλαίνει πλέον είναι η gpu. 

Όμως καλό είναι όμως να υπάρχει εξέλιξη στα CPU  γιατί υπάρχουν και άλλοι τομείς εκτός gaming. 

Βέβαια η εξέλιξη των τελευταιων CPU έχει έρθει λόγω ανταγωνισμού και όχι από την καλή τους την καρδιά...

Δυστυχώς, όπως πολλές φορές έχει ειπωθεί, αν δεν υπάρξει ανταγωνισμός και στις gpu φως δεν θα δούμε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δηλαδή μας λες ότι για 4κ θες κάρτα με 28tf fp32 ?:D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...