Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Οντως ειναι ωραια αλλα εχουν ενα 17% performance hit το οποιο δεν δικαιολογείται για μενα. Ειναι απο τα πιο gpu bound παιχνιδια το odyssey οπως και το origins. Το rogue που παιζω τωρα εχει απιστευτο ουρανο και ανωτερο απο origins οπως και σε φωτισμο και σε απαιτησεις δεν θελει τιποτα. Η καθε μηχανη εχει τα προβληματα της.

τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε?

γιατι παραπληροφορειτε τον κοσμο?

το origins Και το odyssey ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ CPU BOUND.

μονο με κοφι λεικ τρεχουν αυτα τα παιχνιδια.

καρτα διαλεξε οποια θελεις...δε παιζει ρολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που θέλω να στριμάρω και να παίζω από το ίδιο μηχάνημα (8700Κ) να πάω σε 3600/15 ή ειμαι οκ και με τα 3200/14; Κάποιος θα μου πει μπορείς να πας στα 3200/14 και να ανέβεις μόνος σου αλλά με RAM OC δεν έχω ασχοληθεί και δε ξέρω αν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. (Λογικά είμαι κομπλέ και με το 3000/15) αλλά νταξ, έχουμε μια τάση για το ένα τσικ πιο πανω 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Εγώ που θέλω να στριμάρω και να παίζω από το ίδιο μηχάνημα (8700Κ) να πάω σε 3600/15 ή ειμαι οκ και με τα 3200/14; Κάποιος θα μου πει μπορείς να πας στα 3200/14 και να ανέβεις μόνος σου αλλά με RAM OC δεν έχω ασχοληθεί και δε ξέρω αν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. (Λογικά είμαι κομπλέ και με το 3000/15) αλλά νταξ, έχουμε μια τάση για το ένα τσικ πιο πανω 

Πες τιμες που βρισκεις το καθε κιτ καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

300€ τις 3200/14 από Caseking.de (τις Royal που δεν ήρθαν ακόμη Ελλάδα)

254-273€ από Skroutz οι 3600/15 αλλά κατόπιν παραγγελίας και δε ξέρω και τι ρόλο βαράνε τα συγκεκριμένα (Digital Master/newstore.gr) | Από Amazon με μια πρόχειρη ματιά φεύγουν πάνω από 300 και από ότι είδα δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στον χρόνο απόκρισης από τις 3200/14

Ξέρω ότι μπορώ να πάρω τις TridentZ RGB πιο φθηνά από τις Royal ή τις Vengeance αλλά οι Royal είναι κ@υλα :P

10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πες τιμες που βρισκεις το καθε κιτ καλυτερα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

254-273€ από Skroutz οι 3600/15 αλλά κατόπιν παραγγελίας και δε ξέρω και τι ρόλο βαράνε τα συγκεκριμένα (Digital Master/newstore.gr) | Από Amazon με μια πρόχειρη ματιά φεύγουν πάνω από 300 και από ότι είδα δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στον χρόνο απόκρισης από τις 3200/14

Ξέρω ότι μπορώ να πάρω τις TridentZ RGB πιο φθηνά από τις Royal ή τις Vengeance αλλά οι Royal είναι κ@υλα :P

Παρε 3200cl16 trident z και μην το παιδευεις πολυ μιλαμε για διαφορα 1-2%. Τιμη στα 160 ευρω σημερα. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Για τις πρωτες δεν μπορω να πω κατι,αν σαρεσουν τοσο και τις θες οκ.

Για τις δευτερες ομως ειναι κυριολεκτικα πεταμενα λεφτα(τα καταστηματα απεφυγε τα και τα δυο),οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις 32gb στις 3200

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/m/708/G-Skill/f/46403_499830_581113_583123/Desktop-DDR4-toulachiston-3200-mhz-32GB.html?o=32gb+ram&order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παρε 3200cl16 trident z και μην το παιδευεις πολυ μιλαμε για διαφορα 1-2%. Τιμη στα 160 ευρω σημερα. 

Εχω 3000/15 αντικειμενίκα είναι το ίδιο, ωστόσο ευχαριστώ!

5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για τις πρωτες δεν μπορω να πω κατι,αν σαρεσουν τοσο και τις θες οκ.

Για τις δευτερες ομως ειναι κυριολεκτικα πεταμενα λεφτα(τα καταστηματα απεφυγε τα και τα δυο),οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις 32gb στις 3200

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/m/708/G-Skill/f/46403_499830_581113_583123/Desktop-DDR4-toulachiston-3200-mhz-32GB.html?o=32gb+ram&order_by=pricevat&order_dir=asc

Ωραίος, thanks 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρτε ότι φθηνότερο, στα τελευταία της είναι η πλατφόρμα και οι DDR4.

Από του χρόνου έχουμε αλλαγή αρχιτεκτονικής, ακόμα πιθανόν με Ddr4 αλλά προς 2020 μέσα δειλά δειλά DDR5 ερχόμαστε.

Εν ολίγοις, αγοράστε όσο πιο προσεκτικά γίνεται  

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

μετα την Cryorig το χαος σε ψυκτρες...δεν υπαρχει 

Μάλλον θα ψήνεται με την phanteks ο 8700Κ  και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, panos_0079 said:

τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε?

γιατι παραπληροφορειτε τον κοσμο?

το origins Και το odyssey ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ CPU BOUND.

μονο με κοφι λεικ τρεχουν αυτα τα παιχνιδια.

καρτα διαλεξε οποια θελεις...δε παιζει ρολο

Σε τι αναλυση αυτα, σε 720p? Που ακομα και εκει πιστευω GPU bound θα εισαι στα ultra. Αμα θες να το δοκιμασω με 1080ti :P 

Παντως σε 1080p και πανω δεν υπαρχει σημειο του παιχνιδιου που να εισαι CPU bound με 1080ti και 8700k

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

απαντηση κλασσικου Ελληναρα

...βγες μια βολτα εξω να δεις λιγο κοσμο...Χρισοτυγεννα ειναι

Spoiler

Άκου ρωποπερπερήθρα. 

Αν δεν είσαι σε σπηλιά,λογικά αν βγείς έξω υπάρχουν κολώνες της ΔΕΗ. Είναι αυτές οι τσιμεντί που φέρνουν ρεύμα στα σπίτια. Σκαρφάλωσε μία και καβάλα την. Ίσως στανιάρεις 

40 λεπτά πριν, strawman είπε

Σε τι αναλυση αυτα, σε 720p? Που ακομα και εκει πιστευω GPU bound θα εισαι στα ultra. Αμα θες να το δοκιμασω με 1080ti :P 

Παντως σε 1080p και πανω δεν υπαρχει σημειο του παιχνιδιου που να εισαι CPU bound με 1080ti και 8700k

Δεν ξέρεις εσύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χρονια μου πολλα με υγεια σε όλους μας.

Ρε σεις θέλω βοηθεια.

Νιωθω αμπαλος.

Εχω το εξης θεμα.

Δεν μου ριχνει ο cpu τα ρολογια και τα ρευματα σε idle κατάσταση στα win.Μονο με εξοικονόμηση ενέργειας.

Τον cpu (i7 9700)τον γυρισα σε στοκ και ολα μεσα στο bios auto. (Ρευματα-συχνοτητες)

Μονο το xmp profile εχω ανοιχτό.(Λετε να είναι αυτο που το δημιουργει;)

**Mobo msi z370 sli plus.

Δοκιμασα adaptive,adaptive και offset τιποτα.Μεχρι χτες που τον ειχα στα 5 με adaptive δουλευε σωστα σε balance profile.Δεν μπορω να καταβω τι εγινε.

*Συν οτι έτρεξα καποια cinebench και εχω χαμηλότερα σκορ στα ιδια ρολογια σε σχεση με προχτες.

Θερμοκρασίες cpu δεν πανε πανω απο 56c

Στο αλλο συστημα μου,σε Χ99 με τον 5960Χ με adaptive-offset ολα δουλεύουν ρολοι σε idle.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Τα χρονια μου πολλα με υγεια σε όλους μας.

Ρε σεις θέλω βοηθεια.

Νιωθω αμπαλος.

Εχω το εξης θεμα.

Δεν μου ριχνει ο cpu τα ρολογια και τα ρευματα σε idle κατάσταση στα win.Μονο με εξοικονόμηση ενέργειας.

Τον cpu (i7 9700)τον γυρισα σε στοκ και ολα μεσα στο bios auto. (Ρευματα-συχνοτητες)

Μονο το xmp profile εχω ανοιχτό.(Λετε να είναι αυτο που το δημιουργει;)

**Mobo msi z370 sli plus.

Δοκιμασα adaptive,adaptive και offset τιποτα.Μεχρι χτες που τον ειχα στα 5 με adaptive δουλευε σωστα σε balance profile.Δεν μπορω να καταβω τι εγινε.

Στο αλλο συστημα μου,σε Χ99 με τον 5960Χ με adaptive-offset ολα δουλεύουν ρολοι σε idle.

Power options, έχεις maximum performance μήπως; Το είδα οτι λες σε balance profile, λέω μπας και γύρισε κάπως.

Επεξ/σία από Sarandis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...