azazil1190 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αυτη ειναι η απολυτη μαυριλα? Τωρα θα με κανεις να ανεβασω φωτο να δεις την απολυτη μαυριλα με την Be quiet αν και βαριεμαι E σε σχεση με αλλα κουτια που ειχα....ειναι στις μαυρες του Ακομα δεν το εχω αναψει να δω απο φωτισμο τι λεει. Βαριέμαι😆
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε E σε σχεση με αλλα κουτια που ειχα....ειναι στις μαυρες του Ακομα δεν το εχω αναψει να δω απο φωτισμο τι λεει. Βαριέμαι😆 Αναψε το αλλα σβησε τον φωτισμο
azazil1190 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Αηδια το τοσο πολύχρωμο. Δεν μπορω να κανω να δουλέψει και σωστα το mystic light.Νομιζω οτι εχει bugs.Τεσπα δεν με νοιάζει και τοσο ο φωτισμός,Χριστούγεννα έρχονται φτιάχνει ατμόσφαιρα😂 Να τελειώσω θελω το σεταρισμα με τα app που εχω στα win.και να ασχοληθώ με λιγο oc. Στοχευω για 5αρι σε ολους τους πυρηνες με οσο λιγοτερο voltage.Αν με βοηθήσει η μομπο. Εχει κανεις 9700κ για να δωσει καμια συμβουλή και τι να περιμενω περιπου σε ρολογια και ρευματα? 1
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε αρχικα να δεις μεχρι 1.3 με 1.35 ποσο ανεβαινει(και καλα να δεις ποσο μεγιστο πιανεις ετσι για την περιεργεια)και αν μετα θες να δεις μεγιστο oc με μικρο ρευμα δοκιμασε αρχικα με 1.2 και μετα με 1.1. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 1
azazil1190 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δοκιμασε αρχικα να δεις μεχρι 1.3 με 1.35 ποσο ανεβαινει(και καλα να δεις ποσο μεγιστο πιανεις ετσι για την περιεργεια)και αν μετα θες να δεις μεγιστο oc με μικρο ρευμα δοκιμασε αρχικα με 1.2 και μετα με 1.1. 1.1 πλακα θα εχει.Θα παει το "μπλε" σύννεφο. Πιστευω το 5αρι στο 1.25 θα το εχω σταθερα. Θα δούμε το απόγευμα
Sarandis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έφαγα ένα ξεγυρισμένο bsod που είχα corruption σε αρχεία συστήματος. 9700k 5,1 με 1,3v. Με bench και cpuz ψάχνω να παίξω με offset αντί fixed voltage. Νομίζω το βρίσκω. 2 μέρες "stable". Πέρναγε ibt maximum και occt με 2 avx offset. Σκάει ένα memory management όταν έπαιζα dasksiders 3 μετά απο κάνα 2ωρο. Λέω κοίτα που έπεσα σε χαλασμένη ram. Reboot σκάει ο driver της nvidia. Reboot και cannot find winload.efi. Δεν έμπαινε safe mode, δεν έκανε τίποτα, μόνο press f1 το retry. Σε κάθε f1 έβγαζε διαφορετικό αρχείο. Με τα πολλά άνοιξε και πρόλαβα ένα sfc scan, βρήκε αρκετά. Τώρα stock, στο επόμενο ρεπό θα ξανασχοληθώ Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Sarandis 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, Sarandis said: Έφαγα ένα ξεγυρισμένο bsod που είχα corruption σε αρχεία συστήματος. 9700k 5,1 με 1,3v. Με bench και cpuz ψάχνω να παίξω με offset αντί fixed voltage. Νομίζω το βρίσκω. 2 μέρες "stable". Πέρναγε ibt maximum και occt με 2 avx offset. Σκάει ένα memory management όταν έπαιζα dasksiders 3 μετά απο κάνα 2ωρο. Λέω κοίτα που έπεσα σε χαλασμένη ram. Reboot σκάει ο driver της nvidia. Reboot και cannot find winload.efi. Δεν έμπαινε safe mode, δεν έκανε τίποτα, μόνο press f1 το retry. Σε κάθε f1 έβγαζε διαφορετικό αρχείο. Με τα πολλά άνοιξε και πρόλαβα ένα sfc scan, βρήκε αρκετά. Τώρα stock, στο επόμενο ρεπό θα ξανασχοληθώ Πλέον κλείνω στο ότι δεν υπάρχει rock stable όταν βγαίνεις εκτός προδιαγραφών. Είναι τόσο stable όσο σου αρκεί για να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να σκάει. 1
Sarandis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Πλέον κλείνω στο ότι δεν υπάρχει rock stable όταν βγαίνεις εκτός προδιαγραφών. Είναι τόσο stable όσο σου αρκεί για να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να σκάει. Για τις δουλειές μου θα με κάλυπτε και με κλειστό boost Έχει τόσα μπλιμπλίκια το bios να πειράξω όμως που δε μπορώ να κάτσω ήσυχος.
7nisiotis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Αν με βοηθήσει η μομπο. Σχετικά μια χαρά θα εισαι. Στα ιδια με μια Ζ370 F της Asus. Το συγκεκριμένο πινακακι είναι για 8700Κ, βέβαια τα ίδια σχεδόν ζητάει και ο 9700Κ 1
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Η αποστολή express με DHL πόσες μέρες κάνει ? Έχει φύγει η AORUS Master από Πολωνία Παρασκευή και ακόμα λέει Γερμανία (όλο το ΣΚ εκεί το έβγαλε ).
akoinonitos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Η αποστολή express με DHL πόσες μέρες κάνει ? Έχει φύγει η AORUS Master από Πολωνία Παρασκευή και ακόμα λέει Γερμανία (όλο το ΣΚ εκεί το έβγαλε ). Στο estimated delivery τι σου λεει? Λογικα αυριο θα πρεπει να το εχεις αν και κανονικα επρεπε να σου εχει ερθει σημερα, σκασε και ενα τηλεφωνακι να ρωτησεις στην dhl. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Στο estimated delivery τι σου λεει? Λογικα αυριο θα πρεπει να το εχεις αν και κανονικα επρεπε να σου εχει ερθει σημερα, σκασε και ενα τηλεφωνακι να ρωτησεις στην dhl. 31/12 λέει αλλά αυτό είναι το τυπικό.
_Theo_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά τι ακριβώς είναι οι "Intel chipset drivers" ;; Αξίζει να τους κατεβάσω και να τους εγκαταστήσω ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις