Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κακή στιγμή..Η Intel έχει $$$, δεν αγχώνεται.. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 1
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Έχω παραλάβει την Aorus Ultra, αλλά παλεύω με το μέσα μου . Την κρατάω και στήνω ή πάω σε Master ή κάποια άλλη ? Δεν το κρύβω λοξοκοιτάω για ASUS Hero παραβλέποντας τα όποια σχόλια.
Silverage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Έχω παραλάβει την Aorus Ultra, αλλά παλεύω με το μέσα μου . Την κρατάω και στήνω ή πάω σε Master ή κάποια άλλη ? Δεν το κρύβω λοξοκοιτάω για ASUS Hero παραβλέποντας τα όποια σχόλια. Τί επεξεργαστή θα βάλεις; Εγώ μετά απο όλα αυτά δεν θα πήγαινα σε Asus. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Silverage
gpapad20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Έχω παραλάβει την Aorus Ultra, αλλά παλεύω με το μέσα μου . Την κρατάω και στήνω ή πάω σε Master ή κάποια άλλη ? Δεν το κρύβω λοξοκοιτάω για ASUS Hero παραβλέποντας τα όποια σχόλια. Έχω την master και είναι η καλύτερη μητρική που είχα ποτε...απίστευτη
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Silverage είπε Τί επεξεργαστή θα βάλεις; Εγώ μετά απο όλα αυτά δεν θα πήγαινα σε Asus. 9900k 5 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Έχω την master και είναι η καλύτερη μητρική που είχα ποτε...απίστευτη Έχω παίξει λίγο με την Ultra. Το Bios θα το χαραχτήριζα παιδικό, κλάσης ανώτερο των ASUS.
Silverage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Και επειδή δεν είναι όμορφο το bios θα πάς σε χειρότερη μητρική; Για μένα δεν είναι λόγος αυτός.
gpapad20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε 9900k Έχω παίξει λίγο με την Ultra. Το Bios θα το χαραχτήριζα παιδικό, κλάσης ανώτερο των ASUS. Το bios είναι απλό αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα τα νούμερα και θερμοκρασίες μη μίλησω για ποιότητα κατασκευής γενικά είναι μάλλον στις 2 καλύτερες z390 9900κ 5ghz 1,32 τάση ειμαι Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από gpapad20
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Η Gigabyte είναι καλύτερη στο Ζ390, άσχετα με το layout του bios..
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Έχω παραλάβει την Aorus Ultra, αλλά παλεύω με το μέσα μου . Την κρατάω και στήνω ή πάω σε Master ή κάποια άλλη ? Δεν το κρύβω λοξοκοιτάω για ASUS Hero παραβλέποντας τα όποια σχόλια. Η κατασταση ειναι αυτη(master και Ultra πανω κατω τα ιδια αποδιδουν). Περαν τουτου οτι θελεις κανεις/αγοραζεις
gpapad20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η κατασταση ειναι αυτη(master και Ultra πανω κατω τα ιδια αποδιδουν). Περαν τουτου οτι θελεις κανεις/αγοραζεις Master κλάσης ανώτερη σε ολα
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Master κλάσης ανώτερη σε ολα Μονο και μονο που εχει backplate το οποιο μαλιστα κανει και δουλεια και δεν ειναι για διακοσμιση/βαρος,θα την προτεινα μεταξυ των αλλων. Επισης ειναι τεραστια στροφη προς το καλυτερο η ολη κινηση απο gigabyte που τιμα και το ονομα που εχει η μητρικη. Γιατι οντως απο πλευρας ποιοτητας κατασκευης ειναι Master και ο φωτισμος πιο διακριτικος/ομορφος/minimal.Ετσι πρεπει να ειναι ολες οι μητρικες,ειδικα οσες ζητανε τοσα χρηματα(που ειναι πολλα). Ευτυχως που δεν ακουσε κατι καραγκιοζηδες στο Internet που λεγανε γιατι εβγαλε τον φωτισμο απο τα slot που ειχε στην προηγουμενη gaming 7 ή οπως την αντιστοιχη gaming 7 των ryzen https://www.skroutz.gr/s/14744891/Gigabyte-X470-Aorus-Gaming-7-WIFI-rev-1-0.html#reviews Σκετο καρναβαλι. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 1
gpapad20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) custom υδροψυξη μέχρι 300-400 ευρώ εχει ουσιαστικό νόημα δλδ θα παίξει πιο ψηλά ή απλά θα είμαι πάλι 5-5,2 με καλύτερες θερμοκρασίες Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από gpapad20
Jerky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Κάτοχος master και εγώ και απόλυτα ευχαριστημένος. 9900k @5.0 με τάση 1.25.(Η τάση βέβαια έχει σχέση με το ποσό καλό CPU θα σου κάτσει.) Θερμοκρασίες μητρικης, vrm κτλ παρά πολύ καλές έως άριστες. Το bios ναι είναι σχετικά "απλό" αλλα αρκετά σταθερό και εύχρηστο.
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Καλά τα όσα λέτε. Αλλά για board των 300+ θα ήθελα να έχει και ένα display port αν μια στο τόσο δεν έχω κάρτα εγκατεστημένη (όχι δεν θέλω να βάζω HDMI). Θα ήθελα να έχει εσωτερικά power/reset button. Θα ήθελα το usb3 port να έχει κλίση 90" για να μην κάνει αυτή την άσχημη κλίση το καλώδιο. Θα ήθελα τέλος το usb type c να είναι ποιο κοντά προς τα άκρα (κάτω από το 24πινο όπως στην Hero) και όχι κάτω από τις RAM να θέλει τόσο διαδρομή το καλώδιο.
Silverage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Καλά τα όσα λέτε. Αλλά για board των 300+ θα ήθελα να έχει και ένα display port αν μια στο τόσο δεν έχω κάρτα εγκατεστημένη (όχι δεν θέλω να βάζω HDMI). Θα ήθελα να έχει εσωτερικά power/reset button. Θα ήθελα το usb3 port να έχει κλίση 90" για να μην κάνει αυτή την άσχημη κλίση το καλώδιο. Θα ήθελα τέλος το usb type c να είναι ποιο κοντά προς τα άκρα (κάτω από το 24πινο όπως στην Hero) και όχι κάτω από τις RAM να θέλει τόσο διαδρομή το καλώδιο. Τί να κάνεις το displayport στην ενσωματωμένη gpu? Να τρέχεις gsync me 10 fps; Κουμπιά power/reset έχει στο backplate. Για τα usb, όπως βολεύεται ο καθένας, Αν είσαι Asusάκιας ok, δεν χρειάζεται να πιέζεσαι να πάρεις gigabyte, απλά αντικειμενικά είναι καλύτερη μητρική η master. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Silverage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις