thetiesthatbind Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μοναδικό AIO που μου έβγαλε πρόβλημα ήταν ένα Zalman Respe κάτι, από Corsair κανένα παράπονο και εξαιρετική απόδοση. + Ότι σου στέλνουν ό,τι χρειαστείς όταν είσαι εντός εγγύησης και μερικές μέρες/βδομάδες εκτός. Πιθανώς να έτυχε. Μάλιστα οι καινούργιες οι Platinum έχουν αρκετά θεματάκια, άμα δεις και στο forum τους, δε ξέρω ποια έχεις, ωστόσο πατάνε κανονικά στις εγγυήσεις Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Psycho_Warhead said: Έβαλες την ψύκτρα, την πάτησες και την ξαναέβγαλες για να δεις αν άπλωσε παντού ; Το monoblock? Όχι, δε γίνεται να μην πατήσει σωστά γιατί πιάνει και τα vrm, έχει 8 βίδες αν θυμάμαι καλά και τις βιδωνεις όλες τέρμα. Απλά φοβάμαι ότι θα βρω αρκετή πάστα απ έξω όταν έρθει η ώρα για ανανέωση ... τουλάχιστον δεν είναι ηλεκτρικά αγωγιμη...😛 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από GeorgeMan
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Και να έτυχε, είναι η δεύτερη φορά..Δεν με πάει η AIO, αέρας και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..Έτσι και αλλιώς ίδια temps έχουν πάνω-κάτω.. Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Το monoblock? Όχι, δε γίνεται να μην πατήσει σωστά γιατί πιάνει και τα vrm, έχει 8 βίδες αν θυμάμαι καλά και τις βιδωνεις όλες τέρμα. Απλά φοβάμαι ότι θα βρω αρκετή πάστα απ έξω όταν έρθει η ώρα για ανανέωση ... τουλάχιστον δεν είναι ηλεκτρικά αγωγιμη...😛 Ναι, ξέχασα ότι έχεις custom W/C εσύ..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, Psycho_Warhead said: Και να έτυχε, είναι η δεύτερη φορά..Δεν με πάει η AIO, αέρας και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..Έτσι και αλλιώς ίδια temps έχουν πάνω-κάτω.. Ναι, ξέχασα ότι έχεις custom W/C εσύ.. Είχα μια Η100I για χρόνια. Αν εξαιρέσεις ότι έκανε σαν αεροπλάνο (ακόμα και σε lowest rpm έκανε κρρρρρρ), δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Γενικά δεν έχω ακούσει κακά σχόλια για την αξιοπιστία των ΑΙΟ της Corsair. Μάλλον πέτυχες στην περίπτωση... Ναι εγώ παίζω με άλλο νεράκι, το έχω παντρευτεί το hardware μου τώρα. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ επειδή είμαι ατσουμπαλος... Καλοκαίρι 2016 ήθελα να πειραματιστω με μια Reijintek Themis στον 2600Κ. Κατάφερα να τη ψυλοδιαλυσω όταν πήγα να τοποθετήσω το φανακι, ξεκόλλησα ενα φιν από τη ψυχτρα επίσης ..AIO for ever Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από 7nisiotis
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι η δεύτερη φορά, δεν θα σπάσω τις μπάλες μου άλλο με την AIO..Αρκετά..Noctua i'm coming.. Δες και τις cryorig. Ίδια απόδοση και χαμηλότερες τιμές. Just saying....
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρίσκει στις RAM η Cryorig νομίζω..Επίσης Noctua την NH-D15S σκέφτομαι που έχει ένα fan και άρα δεν κρύβει τις RAM μιας και είναι RGB και θέλω να φαίνονται. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Βρίσκει στις RAM η Cryorig νομίζω..Επίσης Noctua την NH-D15S σκέφτομαι που έχει ένα fan και άρα δεν κρύβει τις RAM μιας και είναι RGB και θέλω να φαίνονται. Ναι, είναι γομάρι. Η ultimate όμως. Ανεβαίνει κάποια χιλιοστά το fan, αλλά είναι θέμα. Αν έχεις rgb μνήμες, πάσο.
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Βρίσκει στις RAM η Cryorig νομίζω..Επίσης Noctua την NH-D15S σκέφτομαι που έχει ένα fan και άρα δεν κρύβει τις RAM μιας και είναι RGB και θέλω να φαίνονται. για custom δεν το σκεφτεσαι κυκολοφορει στις αγγελιες κατι καλο σε πολυ καλη τιμη και καινουριο της ek https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1274462-ek-kit-rgb-360/ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, akoinonitos said: για custom δεν το σκεφτεσαι κυκολοφορει στις αγγελιες κατι καλο σε πολυ καλη τιμη και καινουριο της ek https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1274462-ek-kit-rgb-360/ Έλα τώρα, από 70-80 του λες να πάει στα 250? Εδώ σου λέει δεν έχει να φάει που πήρε την RTX, με τυρόπιτες τη βγάζει ο φτωχομπινές... 😛😜
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έλα τώρα, από 70-80 του λες να πάει στα 250? Εδώ σου λέει δεν έχει να φάει που πήρε την RTX, με τυρόπιτες τη βγάζει ο φτωχομπινές... 😛😜 χαχαχαχα ειδες τιμη? ρε φιλε αμα μου περίσσευαν θα το ειχα χτυπησει κατευθειαν πολυ καλο deal αλλα εφτιαξα το μπανιο και ειμαι ταπι... αμα πουλησει και την corsair που θα του αλλαξουν θα δωσει 150 ευρα και θα εχει σουπερ parts και αμα γουσταρει μετα κοτσαρει και την καρτα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Just now, akoinonitos said: χαχαχαχα ειδες τιμη? ρε φιλε αμα μου περίσσευαν θα το ειχα χτυπησει κατευθειαν πολυ καλο deal αλλα εφτιαξα το μπανιο και ειμαι ταπι... Τώρα είναι αργά, το έσκασα το χιλιάρικο για το custom w/c, κι εγώ με τυρόπιτες τη βγάζω... 😛 😛 😛
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Είδα κάτι 9900K στα 5.2Ghz με 1.32v σε custom W/C και σκέφτομαι ότι θα θέλω να αλλάξω και CPU μετά..
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Είδα κάτι 9900K στα 5.2Ghz με 1.32v σε custom W/C και σκέφτομαι ότι θα θέλω να αλλάξω και CPU μετά.. δεν ξερω αν σε παιρνει το κουτι σου και αν σε παιρνει και οικονομικα αλλα το δινει μισοτιμης το παλικαρι και θα εχεις ησυχια και καλη ψυξη... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε δεν ξερω αν σε παιρνει το κουτι σου και αν σε παιρνει και οικονομικα αλλα το δινει μισοτιμης το παλικαρι και θα εχεις ησυχια και καλη ψυξη... Τώρα δεν με παίρνει, έχω να πάω Βουδαπέστη με το αμόρε τώρα τις γιορτές 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις