Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς δεν παίζω battlefield online :P

Και το assasins creed είναι στην ίδια φάση 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Έβαλα και εγώ την Kryonaut από Noctua NH1 και είδα σχεδόν 10 βαθμούς κατω, δε το περίμενα

δεν γινεται αυτο που λες με τπτ ομως. Κατι αλλο παιζει, ισως να μην ειχες εφαρμοσει σωστα την noctua

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.

@akoinonitos 

Οι "συμβατικές" πάστες όπως η noctua κάνουν πολύ καλύτερο application σε αερόψυξη . H kryonaut που είναι αρκετά υγρή , σε monoblock και υδροψυξη κάθεται πάρα πολύ καλά λόγω spread και υψηλής πίεσης του μπλοκ. 

Οι 10 βαθμοί είναι λογικοί αν πήγε από μέτριο application σε σωστό application , και δουλεύει πάνω από τους 50-55 βαθμούς . Εκεί δίνουν το 100% στην kryonaut. 

Στα λάπτοπ αντίστοιχα σε μη ζυγισμέμενες ψύκτρες , όποια τύπου kryonaut και να βάλεις , θα κάτσει πολύ άσχημα λόγω μικρής πίεσης. Εκεί θες phobya nanogrease που είναι αρκετά σφιχτή. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, FORIS78 είπε

η asus z370 prime A τι διαφορες εχει με αυτην εδω?

https://www.skroutz.gr/s/16112218/Asus-Prime-Z370-A-II.html

Βελτιώσεις στο πάτημα των vrm thermal pads/cooling 

Στα λεφτά αυτά βάλε ένα μαξ 20αρικο και πάνε σε Z390 Aorus Pro. Που ξες μπορει να βρεις σε καλή τιμή 9900Κ του χρόνου και να τον βάλεις χωρίς φοβο ανετοτατα πάνω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

@akoinonitos 

Οι "συμβατικές" πάστες όπως η noctua κάνουν πολύ καλύτερο application σε αερόψυξη . H kryonaut που είναι αρκετά υγρή , σε monoblock και υδροψυξη κάθεται πάρα πολύ καλά λόγω spread και υψηλής πίεσης του μπλοκ. 

Οι 10 βαθμοί είναι λογικοί αν πήγε από μέτριο application σε σωστό application , και δουλεύει πάνω από τους 50-55 βαθμούς . Εκεί δίνουν το 100% στην kryonaut. 

Στα λάπτοπ αντίστοιχα σε μη ζυγισμέμενες ψύκτρες , όποια τύπου kryonaut και να βάλεις , θα κάτσει πολύ άσχημα λόγω μικρής πίεσης. Εκεί θες phobya nanogrease που είναι αρκετά σφιχτή. 

Tην Kryonaut την θεωρεις αρκετα υγρη γτ εγω την βρισκω το αντιθετο. Δεν θα διαφωνησω εν μερει σε αυτα που λες αλλα και παλι οι 10 βαθμοι ειναι πολυ μεγαλη διαφορα ,μπορεις να το καταλαβεις και απο τα reviews οπου οι δυο αυτες εχουν ελαχιστη διαφορα σε φαση ουτε ενα βαθμο. Επισης την Noctua δεν την λες συμβατικη παστα με την τιμη που εχει ειναι στα ιδια πανω κατω με την thermal grizzly.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω τι παίχτηκε, πάντως είχε αισθητή διαφορά και απόρρησα για τον ίδιο λόγο που αναφέρεις @akoinonitos και δεν ήταν η πρώτη φορά που έβαζα τη Noctua, έχω αλλάξει 2-3 φορές πάστα με την ίδια πάστα και τη θερμοκρασία να μένει στα ίδια. Καλά δε με χάλασε κιόλας 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως κι εγώ την Kryonaut τη βρήκα αρκετά "τσίχλα", δεν απλωνόταν εύκολα... Καμία σχέση με τις κλασικές πάστες. Παίζει να έχω βάλει 10 τόνους παραπάνω απ' όσο έπρεπε για να καλυφθεί όλη η CPU... 😕 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Πάντως κι εγώ την Kryonaut τη βρήκα αρκετά "τσίχλα", δεν απλωνόταν εύκολα... Καμία σχέση με τις κλασικές πάστες. Παίζει να έχω βάλει 10 τόνους παραπάνω απ' όσο έπρεπε για να καλυφθεί όλη η CPU... 😕 

Έβαλες την ψύκτρα, την πάτησες και την ξαναέβγαλες για να δεις αν άπλωσε παντού ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, FORIS78 είπε

ευχαριστω φιλε παρηγγειλα την πρωτη version σαν την δικη σου, ελπιζω να παιζει καμπανα με adaptive/offset γιατι η asrock που ειχα επαιζε σωστα μονο με fixed vcore

Κομπλε θα εισαι ελπιζω. Περνα και το τελευταιο bios 1601. Πες μου εντυπωσεις και αν ειδες διαφορες απο την asrock που ειχες.

• Like 1
Δημοσ.

H Η115i πάλι υπολειτουργεί..Τέλος η AIO για μένα..Θα πάει πίσω και η νέα που θα έρθει θα πάει για πούλημα..Noctua NH-D15 με Chromax fan + καπάκια και Άγιος ο Θεός..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

H Η115i πάλι υπολειτουργεί..Τέλος η AIO για μένα..Θα πάει πίσω και η νέα που θα έρθει θα πάει για πούλημα..Noctua NH-D15 με Chromax fan + καπάκια και Άγιος ο Θεός..

Τι θεματα εχει ρε συ τι γινεται με την συγκεκριμενη? 24/7 εχω την x62 1 χρονο τωρα συνεχεια δεν εχει κανει κιχ. Αμαν αυτη η corsair.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι καπακια ρε συ κ μαύρα νοκτουα. Πεταμένα λεφτά. CORSAIR εγγύηση έχεις. Και 20 να έρθουν χαλασμένες θα στις αλλάξουν. Κάτσε να έρθει η νέα κ βλέπεις. Έτυχε προβληματική αντλία. Δεν είσαι ο μόνος.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...