Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο οτι βλεπω μονο η εξωτερικη εμφανιση αλλαζει ολα τα αλλα ιδια ειναι. Ιδια τιμη με την πρωτη εχουν. 

ευχαριστω φιλε παρηγγειλα την πρωτη version σαν την δικη σου, ελπιζω να παιζει καμπανα με adaptive/offset γιατι η asrock που ειχα επαιζε σωστα μονο με fixed vcore

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

To ξέρω. αλλά εγώ θα πάρω τον 9600K

Αν θες να παρεις τον 9600κ κανενα θεμα αφου τα ξερεις περι 9600κ και 8700κ,αλλα τοτε γιατι ρωτας πιο πανω αν υπαρχουν διαφορες?🤔

Μου διαφευγει κατι μηπως?

43 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μήπως θα δώ διαφορές σε 4K που παίζω με τον 8700k;

Για την μητρικη αν εχεις περασει το τελευταιο bios δεν εχεις καποιο θεμα,βεβαια τι overclock σηκωνει αυτο ειναι αγνωστο.

Δεν εχει αγορασει και κανεις 9600κ απο οσους εχουν γραψει στο θεμα να πει θερμικη συμπεριφορα του.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αν θες να παρεις τον 9600κ κανενα θεμα αφου τα ξερεις περι 9600κ και 8700κ,αλλα τοτε γιατι ρωτας πιο πανω αν υπαρχουν διαφορες?🤔

Μου διαφευγει κατι μηπως?

Σου διαφεύγει ότι εγώ δεν  ρώτησα για διαφορές στις CPU αλλα αν διαφέρει πουθενά αλλού το Z370 με το Z390 πέρα του USB 3.1 και του Wifi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σου διαφεύγει ότι εγώ δεν  ρώτησα για διαφορές στις CPU αλλα αν διαφέρει πουθενά αλλού το Z370 με το Z390 πέρα του USB 3.1 και του Wifi

Στην αρχη ρωτας αν ο 9600κ μπαινει ανετα σε Z370 με το τελευταιο bios,κοινως να μην χρειαστει να αγορασεις τσαμπα Z390.Ως εδω ολα καλα.

Εκει που χαθηκα ειναι σε αυτο που εγραψες μετα ομως.Αρα υποθετω οτι εχεις ηδη 8700κ,και θες για δικους σου λογους να πας σε 9600κ,γιαυτο και σχολιασα αναλογα.

Με λιγα λογια οχι αλλες σημαντικες διαφορες δεν υπαρχουν στις φθηνοτερες Z390 απο τις αντιστοιχες Z370 αν κοιτας σε 9600κ. Δεν ξερω πως κλοκαρει στην μητρικη που ανεφερες,αλλα σιγουρα τον σηκωνει σαν επεξεργαστη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα θα εισαι φιλε κομπλε παιζει σε z370 εγω εκανα μ@@@@ια που σου προτεινα 8700κ

απλα αν παιζεις κανα battlefield 64αρι εκει θα βλαστιμας την ωρα και την στιγμη που πηρες i5 100% usage  θα εχει

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

8600k έχω 

19 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

μια χαρα θα εισαι φιλε κομπλε παιζει σε z370 εγω εκανα μ@@@@ια που σου προτεινα 8700κ

Καλή η ειρωνεία σου. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

8600k έχω 

Αρα ισχυει οτι εγραψα παραπανω.

Η μητρικη σου τον σηκωνει τον 9600κ(με το τελευταιο bios)βεβαια τι overclock σηκωνει με αυτην δυστηχως δεν το ξερουμε.

Καλες αγορες οτι και να παρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως ο 8700k είναι καλύτερος λόγω περισσότερων cores (αν και υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πιο γρήγορος ο 9600k) απλά έχω την ευκαιρία να αλλάξω τον 8600k με τον 9600k με μικρή διαφορά χρημάτων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Threads, όχι cores. Που είναι πιο γρήγορος ο 9600Κ ; Στο Darksiders 3 που είναι το μοναδικό παιχνίδι του 2018 με αρνητικό scaling με HT ; 

Σε περιπτώσεις που ο 9600k σε oc ίσως πάσει 5.2ghz ενώ ο 8700k θα θέλει delid. 

Και εν πιάσει περίπτωση εγώ μίλησα για 8600k με 9600k.

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Καλή η ειρωνεία σου. 

που την είδες την ειρωνεία ρε παλικάρι?? ρώτησες κάτι συγκεκριμένο και εγώ κακός σου είπα να βάλεις 8700κ αντι 9600κ γιατί ξέφυγε η κουβέντα έπρεπε  να σου απαντήσω

μόνο στην ερώτηση για τον αν εχει συμβατότητα με z370, μαλον αντιλαμβανεσαι στραβα καποια πραγματα

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, james rod είπε

εδω εχουν περασει 3 γενιες zen και δεν εχει φτασει το fp perforamnce ακομα της μεγαλης κατηγοριας.

Μια γενιά ΖΕΝ, ο ΖΕΝ 2 θα βγει το 2019.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

που την είδες την ειρωνεία ρε παλικάρι?? ρώτησες κάτι συγκεκριμένο και εγώ κακός σου είπα να βάλεις 8700κ αντι 9600κ γιατί ξέφυγε η κουβέντα έπρεπε  να σου απαντήσω

μόνο στην ερώτηση για τον αν εχει συμβατότητα με z370, μαλον αντιλαμβανεσαι στραβα καποια πραγματα

Φάνηκε σαν να ήταν ειρωνικό. Τεσπα εφοσων δεν ηταν γράψε λάθος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Φάνηκε σαν να ήταν ειρωνικό. Τεσπα εφοσων δεν ηταν γράψε λάθος. 

καθόλου ειρωνικό δεν ήταν φίλε μου και αυτό που έγραψα για το bf είναι πραγματικοτητα και εγω 8600κ ειχα και εβλεπα 100% usage

και χαμηλότερα frames απ οτι με τον 8700κ δες και στο βίντεο παρακάτω..βεβαία γιαυτό το χάλι ευθύνεται το παιχνίδι.  τεσπα ψαξτο λίγο πρώτα για τις θερμοκρασίες

και αν όντως έχει καλύτερες ο 9600κ χτυπά τον άμα σου βγαίνει φτηνά η μετάβαση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

καθόλου ειρωνικό δεν ήταν φίλε μου και αυτό που έγραψα για το bf είναι πραγματικοτητα και εγω 8600κ ειχα και εβλεπα 100% usage

και χαμηλότερα frames απ οτι με τον 8700κ δες και στο βίντεο παρακάτω..

Ναι δεν αντιλεγω για το εν λογω video αλλα ο συμφορουμιτης το τονισε οτι μιλαει για 4κ και οχι για 1440p οπως του video.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...