Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, james rod είπε

αυτο ειναι κλειδωμενο παιχνιδι σε εναν πυρηνα? αφου εχει ξεκαθαρο scaling απο 2/2 σε 2/4. προφανως ειναι ενα απλο game, πιθανονοτατα κακογραμενο που δεν χρειαζεται πολλους πυρηνες.

Έβαλα λάθος φώτο, αν και στην φώτο που έβαλα βλέπουμε αρνητικό scaling με το HT ενεργοποιημένο, πράγμα απαράδεκτο για 2018. Στην άλλη φώτο φαίνεται το ένα thread στο 95-100% και οι υπόλοιποι πυρήνες να κοιμούνται.

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Μιλάω κυρίως για pubg fortnite που είναι τραγικά σε αυτό το κομμάτι. Επειδή κάνω πολλές συγκρίσεις σε κάθε παιχνίδι μπορώ να σε βεβαιωσω ότι διαφορές υπάρχουν ακόμα και από very high σε ultra. Απλά κάποιες ρυθμίσεις Ultra γονατιζουν χωρίς λόγο μερικά παιχνίδια. 

Λίγο off-topic βγήκαμε. 

Στάνταρ..

True scaling Low -> Very High μόνο στο Crysis 1(Το τελευταίο true PC game).

51290c9edbfd6.jpg

Λείπουν τα character shadows στο Low, μη συζητάς..Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι..

GxSsMIvqWf2KwxCBqgUdXxiStJhbji-xuR7HOU0u

• Like 2
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Τέλεια είναι για single player. Για competitive που όλοι βάζουν τέρμα low και έχουν γραφικά 2005 για να βγάλουν όσα περισσότερα γίνεται ναι είναι λίγα αλλά δεν με νοιάζει το online καθόλου. Χαίρομαι της ΑΑΑ παιχνιδαρες όπως πρεπει με γραφικά 2018. Τώρα ναι αν είχα τα 1500 για την 2080ti και άλλα 1000 για uw 100hz πιθανώς να έπαιζα σε 100hz και πάνω αλλά τόσο τρελοί δεν είμαστε ούτε έχω λεφτά για πέταμα. 

Φτάνει με τη καραμέλα. << Ολα Low. >> Είναι λάθος. Δεν γυρνάμε ένα διακοπτακι OFF. LOW.

Παίζεις με τα settings, ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ σαν τον Σελιμ στο master chef πειράζοντας τα κατάλληλα αυτά ώστε να έχεις μέγιστο visibility και όσα περισσότερα fps γίνεται. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Φτάνει με τη καραμέλα. << Ολα Low. >> Είναι λάθος. Δεν γυρνάμε ένα διακοπτακι OFF. LOW.

Παίζεις με τα settings, ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ σαν τον Σελιμ στο master chef πειράζοντας τα κατάλληλα αυτά ώστε να έχεις μέγιστο visibility και όσα περισσότερα fps γίνεται. 

Κοίτα μιλάω κυρίως για τον κόσμο που έχει μέχρι 1060 με έναν 8350 και παλεύει να φτάσει 144 στο online. Αυτοί ρίχνουν όλα low το έχω δει με τα μάτια μου. Δεν το κατακρίνω απλά έτσι έχουν τα πράγματα στο online με budget κάρτες. Σελίμ ftw ο καλύτερος. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω δει κ γω να γίνεται και το αποτέλεσμα είναι χειρότερο και το cpu bottleneck περισσότερο σε τέτοια τσιπακια. 

Απλά το λέω για τους γνωστούς αγνώστους που νομίζουν ότι παίζουμε σώνει και καλά  ΟΦΦ ΟΛΑ επιπέδου PlayStation 1 graphics ανεξαρτήτως

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Το έχω δει κ γω να γίνεται και το αποτέλεσμα είναι χειρότερο και το cpu bottleneck περισσότερο σε τέτοια τσιπακια. 

Απλά το λέω για τους γνωστούς αγνώστους που νομίζουν ότι παίζουμε σώνει και καλά  ΟΦΦ ΟΛΑ επιπέδου PlayStation 1 graphics ανεξαρτήτως

Όχι βρε συ μίλησα ξεκάθαρα για ποιους έγραψα. Να παίζεις pubg με 560 low και να βλέπεις τον άλλον που έχει Ultra και νομίζει ότι κρύβεται στα χόρτα και εσύ με low να μην έχεις καν χόρτα και να τον ρίχνεις headshot. 

Δημοσ.

Αν αφήνεις textures και AF στο 16x, έχεις το 80% των γραφικών του παιχνιδιού. Με το να ενεργοποιήσεις όλα τα υπόλοιπα, παίρνεις απλά ένα 20% fidelity. Τεσταρισμένο σε BF V, R6: Siege και Overwatch.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν αφήνεις textures και AF στο 16x, έχεις το 80% των γραφικών του παιχνιδιού. Με το να ενεργοποιήσεις όλα τα υπόλοιπα, παίρνεις απλά ένα 20% fidelity. Τεσταρισμένο σε BF V, R6: Siege και Overwatch.

Δεν είναι ο κανόνας όμως αυτό. Σε κάποια ισχύει όμως. 

Δημοσ.

Ρίξε έναν 8700κ πάνω  και αστον τον 9600 ίδιος με τον 8600κ είναι στο μόνο που ίσως να δεις διάφορες είναι οι θερμοκρασίες λόγο solder πουθενά άλλου, 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, FORIS78 είπε

Ρίξε έναν 8700κ πάνω  και αστον τον 9600 ίδιος με τον 8600κ είναι στο μόνο που ίσως να δεις διάφορες είναι οι θερμοκρασίες λόγο solder πουθενά άλλου, 

Μα αυτό θέλω, 

Μήπως θα δώ διαφορές σε 4K που παίζω με τον 8700k;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν θα δεις διάφορες σε 4κ αλλά είναι πιο λογική η μετάβαση σε 6c12t παρά σε 6/6 ξανά για ελάχιστα μεγαλύτερα ρολόγια 

τεσπα δίκη σου η απόφαση πάντως μπαίνει κανονικά χωρίς θέματα στην z370 o 9600

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μα αυτό θέλω, 

Μήπως θα δώ διαφορές σε 4K που παίζω με τον 8700k;

Για ποιο λογο να δεις διαφορες στον 9600κ που ειναι 6c/6t σε σχεση με τον 8700κ των 6c/12t και οι 2 με τα ιδια ρολογια?

Ειδικα οταν μιλαμε και για 4κ.

Με λιγα λογια ο 9600κ ειναι χειροτερος του 8700κ.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Για ποιο λογο να δεις διαφορες στον 9600κ που ειναι 6c/6t σε σχεση με τον 8700κ των 6c/12t και οι 2 με τα ιδια ρολογια?

Ειδικα οταν μιλαμε και για 4κ.

Με λιγα λογια ο 9600κ ειναι χειροτερος του 8700κ.

To ξέρω. αλλά εγώ θα πάρω τον 9600K

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...