Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχει σχεση το 87% gpu usage που βλεπεις με το ποσους πυρηνες βλεπουν τα παιχνιδια,τα οποια θελουν ωμη δυναμη με καρτα τυπου 2080τι και αυτη τη στιγμη μονο 8700κ/9900κ εχουν κατι που πλησιαζει αλλα δεν τερματιζει παντου τις καρτες,τα τελευταια χρονια εχουν κολλησει οι επεξεργαστες

Δημοσ.

Φυσικά και έχει σχέση.

Γι' αυτό σωστά γράφει παραπίσω ο φίλος για core usage.

Άμα τερματίζει 2-3 πυρήνες και οι υπόλοιποι με το ζόρι στο 10-15%, τί να περιμένεις?

Αλήθεια, αυτά τα έρμα τα Win και ο scheduler τους, τις δικές τους "δουλειές", τις στέλνουν στους πυρήνες που κάθονται την ώρα του παιγνιδιού ή πάνε κι αυτά να χωθούν στα διαλείμματα του 99%?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μονο στο κομματι που αφορα ποιους νοιαζει αν ο cpu εχει μπουκαλι με την 2080ti πηγαινε το σχολιο μου στο δικο σου.Τα αλλα ειναι παρατηρησεις για τα υπολοιπα σχολια που γραφτηκαν.

Περαν τουτου για αυτο που ρωτας μπορεις να ριξεις μια ματια στο παρακατω(που ειναι το ιδιο με το video του youtube)και να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα

https://www.techspot.com/review/1754-battlefield-5-cpu-multiplayer-bench/

Πιστευω για ενα μονο παιχνιδι δεν μπορει να βγει συμπερασμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, patsakos. D είπε

Πιστευω για ενα μονο παιχνιδι δεν μπορει να βγει συμπερασμα

Μα δεν εγραψα πουθενα αυτο το πραγμα ,αλλοι εχουν την μυγα και μπηκαν να ''υπερασπιστουν''την αλλη εταιρεια.

Το εν λογω video πιο πισω το ανεφερα μονο και μονο επειδη ειχε ανεβει πριν λιγους μηνες αλλο αντιστοιχο video απο την τοτε beta του παιχνιδιου,και καλα πως εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε μεχρι σημερα.

Δημοσ.

Nα δουμε κ λιγο νουμερα ....1.34v με llc extreme(εχει και ultra extreme) το περιεργο ειναι το ποσο διαφορα σε temp εχουν οι δυο φωτο οταν βγαζω το μπροστινο  του κουτιου

9900k open.png

Webp.net-resizeimage.png

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

το περιεργο ειναι το ποσο διαφορα σε temp εχουν οι δυο φωτο οταν βγαζω το μπροστινο  του κουτιου

Δεν ειναι καθολου περιεργο,airflow λεγεται και κλασσικα τα κουτια που μπροστα εχουν κλειστα καπακια ή τζαμια εχουν παντα κακο(κοινως παραπανω θερμοκρασιες) :)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

@gpapad20 Την έχεις τοποθετημένη μπροστά ή πάνω την Χ62; Μπροστά θα έχεις περίπου 10 βαθμούς κάτω σε σχέση με πάνω 

Screenshot_2018-05-03-04-07-27-076_com.google.android.youtube.png.e788db80c9882d98b2aa532c83b32d92.png

Μπροστά την εχω

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη οι διαφορες με το ψυγειο πανω και με το ψυγειο μπροστα ειναι τοσο μεγαλες;; Αξιζει δηλαδη εγω που το εχω πανω να το βαλω μπροστα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mpatz είπε

Δηλαδη οι διαφορες με το ψυγειο πανω και με το ψυγειο μπροστα ειναι τοσο μεγαλες;; Αξιζει δηλαδη εγω που το εχω πανω να το βαλω μπροστα;

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Mpatz είπε

Ναι μπροστα ειναι καλυτερα ειδικα για gpu. Αν ανοιξω το μπροστα καπακι εχω 3 βαθμους κατω στην cpu ενω η gpu ειναι ακριβως στα ιδια. Τα κουτια που ειναι τελειως κλειστα μπροστα εχουν το μεγαλυτερο θεμα γιατι δεν περνουν κρυο αερα απο πουθενα.

3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν βγαλει εναν 9900 χωρις igpu σε μικροτερο die με καλυτερες θερμοκρασιες και χαμηλοτερη τιμη αρκετοι θα τον προτιμησουν. Οσοι περνουν τετοια cpu δεν χρειαζονται καθολου igpu απορω γιατι βαζουν. Τσαμπα θερμοκρασια προσθετουν στον πυρηνα.

• Like 2
Δημοσ.

To quicksync είναι μεγάλο κεφάλαιο στο productivity και αυτός ο επεξεργαστής απευθύνεται κυρίως σε αυτό και όχι στους κα@λοgamers,που θα φτάσουν να βάλουν και 598 πυρήνες κάποτε απλά για να ανεβάσουν ένα benchmark σε κάποιο forum.

Απλά στην ασχετοσύνη και στην καρμιριά κανείς δεν το λαμβάνει υπ'οψην του,εξού και το ότι χτίζουν ryzen για editing..

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...