Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aOUaS88 είπε

Ξεχασανε να  βαλουνε ψυκτρα μαλλον.. :P  

Το σημαντικότερο ειναι οτι τους πιάσανε οι άλλοι στον ύπνο και τοσα χρονια ειχαν ξεχάσει το  πως αλλάζουν αρχιτεκτονική....Και τωρα δινουν στα τέρματα ο,τι τους έχει απομείνει...

Με την ελευση των ryzen αρκετοι λεγανε οτι η ιντελ εχει ηδη στο συρταρι της και νεες αρχιτεκτονικες και κολπα τρελά αλλά τελικα μάλλον έχασε το κλειδι του συρταριου και παλεύει να το ανοίξει..🧐

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Το σημαντικότερο ειναι οτι τους πιάσανε οι άλλοι στον ύπνο και τοσα χρονια ειχαν ξεχάσει το  πως αλλάζουν αρχιτεκτονική....Και τωρα δινουν στα τέρματα ο,τι τους έχει απομείνει...

Με την ελευση των ryzen αρκετοι λεγανε οτι η ιντελ εχει ηδη στο συρταρι της και νεες αρχιτεκτονικες και κολπα τρελά αλλά τελικα μάλλον έχασε το κλειδι του συρταριου και παλεύει να το ανοίξει..🧐

Αν το καλυτερο τους ειναι να βαραει 90 κ 95 βαθμους με 1.25 volts ας βαλουν κ ενα powered by Miele να μην τρομαζει ο κοσμακης..Παστα φλωρα εχουν βαλει μεσα εγω σ λεω :P  ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Αν το καλυτερο τους ειναι να βαραει 90 κ 95 βαθμους με 1.25 volts ας βαλουν κ ενα powered by Miele να μην τρομαζει ο κοσμακης..Παστα φλωρα εχουν βαλει μεσα εγω σ λεω :P  ...

Ναι αστα να πάνε... Και δεν ξέρεις τι ειναι τελικα αυτο που σε καίει περισσότερο.... Η τιμή του ή ο επεξεργαστής ο ίδιος?😡

(Και τα 2 αλλά λέμε τώρα..)

Δημοσ.

Ελεγα κ γω να κανω την μεταβαση μιας κ πεθανε η mobo μου,να πουλαγα κ το cpu αλλα πολλα τα λεφτα..Θες 1κ για cpu mobo μονο..Βαλε κ κανα 150 αρι το monoblock,κλαφτα Χαραλαμπε..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολα θα στέκεται θερμοκρασιακα με αεροψυξη το καλοκαίρι αυτός ο επεξεργαστής ακόμα και σε normal συνθήκες (πχ. Gaming + video conversion που κάνω εγω)  αν ισχύουν τα παραπάνω temps στρεσσαρισματος αυτήν την εποχή κιόλας ... Νεράκι μόνο! 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

AVX νομίζω

330 γραφει για ολο το συστημα σε cinebench  αυτο που ανεβασες εσυ του λαχιστον.

Ωστοσο στην πρωτη φωτο με το prime95 φαινεται στο max readings του vcore να βαραει μεχρι και 1.488ν ,βεβαια δεν ξερουμε αν ειναι σωστα τα readings  αυτα.

Θυμαμαι ομως στο review του 9700k που ηταν με giga z390 οτι ελεγε ο reviewer οτι η μητρικη ειχε θεματα και εδινε  ταση πανω απο 1.4v. Oποτε ισως εχει θεμα η giga και κανει οvershoot στο vcore γιαυτο και τα 97αρια. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Αν ισχύουν τα ανωτέρω νούμερα, βλέπω την Intel να κάνει promotion με μότο ''I9 inside. Good as it is''.

Υπομονή 2 μέρες ακόμα και θα ξέρουμε αν θα χρειαστεί να βάλουμε και φέτος πετρέλαιο. 

Δημοσ.

Αν έχει τόσο χάλια temps θα μου φύγει η κάψα εντελώς για τον 9900Κ πάντως. Ακόμα καλύτερα, να γλιτώσουμε και κάνα έξοδο και να πάμε κατευθείαν σε Ice Lake / DDR5.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά αν έχει τόσο χάλια temps μένω και εγώ με τον 8700Κ μέχρι ddr5 ......όχι τίποτα άλλο,αλλά μου φαίνεται η taichi θα γίνει kumtel με τον 9900Κ πάνω (αν ισχύσουν τα παραπάνω temps) και δεν το θέλω......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5
Δημοσ.

Πολλά <ΘΑ> βλέπω πάλι ακόμη δεν έχουμε δει official reviews...τον θάψατε κανονικά.Α ρε intel με τις τιμές σου...Nvidia Turing μύρισε το θέμα..😎 Μη σας δω μερικούς σε λίγο καιρό με υπογραφή 9900κ@5ghz...🤣5ghz θα είναι εφικτά imo για everyday use..για να δούμε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Πολλά <ΘΑ> βλέπω πάλι ακόμη δεν έχουμε δει official reviews...τον θάψατε κανονικά.Α ρε intel με τις τιμές σου...Nvidia Turing μύρισε το θέμα..😎 Μη σας δω μερικούς σε λίγο καιρό με υπογραφή 9900κ@5ghz...🤣5ghz θα είναι εφικτά imo για everyday use..για να δούμε...

Τα 5 λογικα ναι. ΚΑτι 5.2/5.3 που ακουγονταν ομως φαινονται μονο αν κερδας στο silicon lottery 

Επεξ/σία από narta
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...