Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/11/2018 στις 7:47 ΜΜ, Fulgore είπε

Το γραφημα δειχνει πολλα παραπανω αλλα βλεπω οτι ολως τυχαιως σταθηκες στον 7600κ και τα αλλα τα προσπερασες.

Ο i5 7600k ποτε δεν ηταν ο πιο δημοφιλης επεξεργαστης των προηγουμενων kabylake,απλα ηταν ο μοναδικος ξεκλειδωτος(τον I3 δεν τον αναφερω καν)για οσους δεν τους εφταναν τα χρηματα για i7 και τους ενδιεφερε το Overclock(και προφανως κοιταζαν μονο σε Intel).Το ειχαμε αναφερει ουκ ολιγες φορες,αρα μην γραφεις οτι ναναι.

Το οτι ο αλλος κουτσος i5 8400 με μολις 6thread ειναι πανω απο τον 2700x ο οποιος εχει και υψηλοτερα ρολογια με overclock δεν ειναι αξιο αναφορας?

Το οτι ο αλλος κουτος 7700κ με μολις 4cores και 8threads ειναι πανω απο ολους τους αλλους πολυπυρηνους δεν ειναι αξιο αναφορας?Πιο δημοφιλεστεροι ηταν και ειναι οι I7 στο forum ουτως ή αλλως παρα οι i5.

το πραγμα ειναι απλο. συγκρινε τον 2400g με τον 2200g και μετα τον 7600κ με τον 7700κ. χαοτικη η διαφορα στο smt δηλαδη. o 2700x τερματιζει τη ζωη του στην 2070 το πολυ. αν πχ του χρονου τετοια εποχη βγει rtx 3070, ο 2700χ κλαταρε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2018 στις 6:50 ΜΜ, strawman είπε

Μην κοιτας μονο τιμη επεξεργαστη, ο 7700k ζηταει και z mobo + ψυκτρα. Η διαφορα τιμης ειναι χαωδης

Αυτο που μια ζωη γινοταν στο forum και μια ζωη ξεκιναγαν χωρις λογο και αιτια τα vs ειναι αυτες οι φανταστικες συνθεσεις .

Οταν αγοραζεις καρτες γραφικων επιπεδου 1080ti/2080 και 2080ti ειναι λογικο να εχεις αλλες απαιτησεις απο καποιον που παιζει σε 1080p 60hz οθονη με συνολικο budget 500 και 600ευρω.

Δεν ειμαστε στο τμημα των νεων συστηματων για να μιλαμε γενικα και αοριστα για υποθετικα/φανταστικα budget ή τι μπορει να χρειαζεται καποιος και δεν εχει και νοημα κιολας.

Το συνολικο κοστος ενος καλου pc για 1440p/144hz ειναι χαωδες απο ενα απλο 1080p 60hz,λογικο ειναι να ειναι και στα επιμερους.

Οποιος θελει φθηνο pc λυσεις υπαρχουν και προφανως δεν θα κοιταξει σε επεξεργαστες των 300+ευρω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
14 ώρες πριν, strawman είπε

Μην κοιτας μονο τιμη επεξεργαστη, ο 7700k ζηταει και z mobo + ψυκτρα. Η διαφορα τιμης ειναι χαωδης

παραμυθια αυτα που γραφεις. ποτε δεν ισχυε αυτο. τωρα αν πληρωνεται καποιοι 200+ για μητρικε; δε σημαινει οτι ειναι κανονας. στοκ εμπαινε και σε φθηνες. επισης μηχανημα στεινεις παντα με καποιο χρικο οριο και μεσα σε αυτο αλλαζεις μονο την καρτα οχι το αντιθετο. πες μας μετα πιο στοιχιζει πιο φθηνα.

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, holy grail said:

παραμυθια αυτα που γραφεις. ποτε δεν ισχυε αυτο. τωρα αν πληρωνεται καποιοι 200+ για μητρικε; δε σημαινει οτι ειναι κανονας. στοκ εμπαινε και σε φθηνες. επισης μηχανημα στεινεις παντα με καποιο χρικο οριο και μεσα σε αυτο αλλαζεις μονο την καρτα οχι το αντιθετο. πες μας μετα πιο στοιχιζει πιο φθηνα.

Δεν χρειαζεται 200 για μητρικες, 330€ εχει  ο επεξεργαστης και ενα 50αρι η ψυκτρα, ποσα μενουν για μητρικη πριν ακουμπησει το σετακι το 500αρικο ρε μαστορα?

Το φτηνοτερο στοιχιζει πιο φτηνα, μιας και μετα εχει μια 300αρα στο νερο που σου περισεψαν. Οποτε καλη ωρα αν παρεις τον 1400 τον πουλας μαζι με την μητρικη, βαζεις μια 300αρα και παιρνεις 9700k ας πουμε. Εσυ θα εχεις μεινει με τον 7700k. Πες μας μετα πιο ειναι καλυτερο :P 

13 hours ago, Fulgore said:

Αυτο που μια ζωη γινοταν στο forum και μια ζωη ξεκιναγαν χωρις λογο και αιτια τα vs ειναι αυτες οι φανταστικες συνθεσεις .

To μονο φανταστικο ηταν το επιχειρημα που ειπωθηκε στην προηγουμενη σελιδα οτι προτειναμε 1400 αντι για 7700k. Αυτο δεν το σχολιασες. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, strawman said:

Δεν χρειαζεται 200 για μητρικες, 330€ εχει  ο επεξεργαστης και ενα 50αρι η ψυκτρα, ποσα μενουν για μητρικη πριν ακουμπησει το σετακι το 500αρικο ρε μαστορα?

Το φτηνοτερο στοιχιζει πιο φτηνα, μιας και μετα εχει μια 300αρα στο νερο που σου περισεψαν. Οποτε καλη ωρα αν παρεις τον 1400 τον πουλας μαζι με την μητρικη, βαζεις μια 300αρα και παιρνεις 9700k ας πουμε. Εσυ θα εχεις μεινει με τον 7700k. Πες μας μετα πιο ειναι καλυτερο :P 

To μονο φανταστικο ηταν το επιχειρημα που ειπωθηκε στην προηγουμενη σελιδα οτι προτειναμε 1400 αντι για 7700k. Αυτο δεν το σχολιασες. 

Σε θαυμάζω για την υπομονή σου να κάθεσαι και να ασχολείσαι σοβαρά... Αλήθεια :o 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Νομίζω ότι πλέον δικαιούσαι πανηγυρικά το τίτλο "σταυροφόρος της AMD". Και εις ανώτερα.

Δημοσ.
2 minutes ago, _Theo_ said:

Νομίζω ότι πλέον δικαιούσαι πανηγυρικά το τίτλο "σταυροφόρος της AMD". Και εις ανώτερα.

Σταυροφόρος κατά της βλακείας είμαι. Οταν δνε εχεις επιχειρημα απλα αποκαλεις τον αλλον fanboy και καθαρισες :P 

Εγω ξερω οτι εχω φαει αποκλεισμο απο σελιδα με builds γιατι ειμουν Intelakias συμφωνα με τα λεγομενα του διαχειριστη, τωρα εσυ τι λες δεν ξερω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντάξει θέλεις να είσαι αντικειμενικος strawman άλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφου είσαι τόσο πικραμένος από την ιντελ

να πας σε 8700κ και οχι σε καποιον ryzen?

μου θυμίζεις ψηφοφόρο ΠΑΣΟΚ/ΝΔ που βρίζει τις συγκεκριμενες παρατάξεις άλλα όταν έρθει η ώρα της κάλπης πάλι αυτούς ψηφίζει

αυτά τα γράφω χωρίς να θέλω να σε θίξω άπλα παρακολουθώ τα όσα γραφεις κατά καιρούς και το είχα απορία

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, strawman είπε

Σταυροφόρος κατά της βλακείας είμαι. Οταν δνε εχεις επιχειρημα απλα αποκαλεις τον αλλον fanboy και καθαρισες :P 

Εγω ξερω οτι εχω φαει αποκλεισμο απο σελιδα με builds γιατι ειμουν Intelakias συμφωνα με τα λεγομενα του διαχειριστη, τωρα εσυ τι λες δεν ξερω 

Άμα ήσουν σταυροφόρος κατά της βλακείας δεν θα φανατιζόσουν τόσο για μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία. Οπότε το πιο πιθανό είναι να είσαι fanboy, όπως και αρκετοί εδώ μέσα.

Βέβαια εδώ που τα λέμε όταν ο άλλος λέει "φτωχομπινιά" την αγορά του R7 2700X δε θες και πολύ να παρασυρθείς.

Δημοσ.
19 minutes ago, FORIS78 said:

εντάξει θέλεις να είσαι αντικειμενικος strawman άλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφου είσαι τόσο πικραμένος από την ιντελ

να πας σε 8700κ και οχι σε καποιον ryzen?

μου θυμίζεις ψηφοφόρο ΠΑΣΟΚ/ΝΔ που βρίζει τις συγκεκριμενες παρατάξεις άλλα όταν έρθει η ώρα της κάλπης πάλι αυτούς ψηφίζει

αυτά τα γράφω χωρίς να θέλω να σε θίξω άπλα παρακολουθώ τα όσα γραφεις κατά καιρούς και το είχα απορία

Ποιος ειπε οτι ειμαι πικραμενος? Ο 8700k επεξεργασταρα ειναι και γιαυτο πηγα εκει. Οι coffeelake κλεισανε την τεραστια ψαλιδα που υπηρχε μεταξυ Ryzen 1st gen και kabylake, οπου οι 2οι συγκριτικα απλα επασχαν. 

19 minutes ago, _Theo_ said:

Άμα ήσουν σταυροφόρος κατά της βλακείας δεν θα φανατιζόσουν τόσο για μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία. Οπότε το πιο πιθανό είναι να είσαι fanboy, όπως και αρκετοί εδώ μέσα.

Βέβαια εδώ που τα λέμε όταν ο άλλος λέει "φτωχομπινιά" την αγορά του R7 2700X δε θες και πολύ να παρασυρθείς.

Μα δεν φανατιζομαι με μια αμερικανικη πολυεθνικη εταιρεια, φανατιζομαι με τις ανακριβειες που γραφουν ορισμενοι. Το ιδιο θα εκανα αν εγραφαν οτι η Pizza με ανανα τα σπαει, δεν σημαινει οτι ειμαι φανατισμενος με την pizza ;)

Δημοσ.

το φθηνο ειναι ακειβο λενε οι αγγλοιτ

1 ώρα πριν, strawman είπε

το φθηνο ειναι ακριβο λενε οι αγγλοι. η συνθεση που εφτιαξες ειναι φανταστικη. απο που προκυπτει το 300ρικο δε μας ειπες. το σιγουρο ειναι οτι ο 7700κ θα τσουλισει την 2080τι εστω και δυσκολα σε καποια παιχνιδια. Ο 1400 δε βλεπει καν την 1080,ουτε ο 1600 φυσικα. οποτε θες για την μια συνθεση ενα 100ρικο για μνμες και στην αλλη 70. αν θες να κανεις κλοκινγκ στον 1600 θες και ακριβοτςρη μητρικη. τωτα η μεταβαση απο 1400 σε 9700κ ειναι παντελως ακυρη αν την εχεις ακεφτει εξ αρχης στο μπατζετ. οποτε εστηνες απευθειας με 7700κ. ασε που θα εχανες πιο πολλα χρηματα απο τη μεταπωληση του amd.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...