Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Μην μπερδεύεις την ανταγωνιστικότητα του HW (δηλαδή ποιος έχει πιο καλύτερο σύστημα) που κάποιοι "κατεστραμμένοι" εφαρμόζουν με τα skills σε multi.

Δεν σου είπε αυτό... δεν έχει σημασία τι HW έχεις (με χαμηλές ρυθμίσεις μπορείς να βγάλεις πολλά fps και με "νορμάλ" HW), αλλά ότι μονίμως θα μειονεκτείς έναντι αυτών που έχουν 144+ Hz οθόνες (10 ms διαφορά, η οποία παίζει ρόλο όταν μιλάμε για competitive shooters κτλ).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Δεν σου είπε αυτό... δεν έχει σημασία τι HW έχεις (με χαμηλές ρυθμίσεις μπορείς να βγάλεις πολλά fps και με "νορμάλ" HW), αλλά ότι μονίμως θα μειονεκτείς έναντι αυτών που έχουν 144+ Hz οθόνες (10 ms διαφορά, η οποία παίζει ρόλο όταν μιλάμε για competitive shooters κτλ).

Καλά δες τα stats του @overpower στο BF1-V ,που παίζει με FX-8350 και RX480 και μετά έλα πες μου. Ο καλός παίχτης δεν έχει ανάγκη από σούπερ συστήματα για να παίξει μπάλα. Δεν λέω ότι δεν βοηθάει ένα καλό σύστημα όμως.

Απλά το να λες κάποιον casual gamer επειδή δεν έχει καλό σύστημα (η αυτό που ορίζεις εσύ ως καλό) είναι το λιγότερο ανοησία για να μην πω τίποτα χειρότερο.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Έχει όλη την σειρά AORUS εκτός της Ultra :cry:

Πάνω κάτω σαν την Pro είναι με κάποια εξτραδακια. Υπολόγισε μια σκάλα πάνω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Πάνω κάτω σαν την Pro είναι με κάποια εξτραδακια. Υπολόγισε μια σκάλα πάνω

Τι μου έχει βάλει Pro και Pro Wi/fi. Βάλε και την κακομοίρα; την Ultra.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Τι μου έχει βάλει Pro και Pro Wi/fi. Βάλε και την κακομοίρα; την Ultra.

Αυτες του εστειλε η Gigabyte και ουτως ή αλλως η Ultra παιζει πολυ κοντα χρηματικα με την Master.

Δεν νομιζω δηλαδη αυτος που θα δωσει 270ευρω πχ για την Ultra(τιμες Ελλαδας παντα)να μην δωσει 30ευρω παραπανω για την master.

57 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να παίζεις ντε και καλά σε 1440p/4K 144Hz ;; Δηλαδή αυτός που παίζει σε 1080p 60Hz και έχει εννοείται καλό ping δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός;

Νομίζω πως αυτά είναι ανοησίες, αν έχεις 60 καρέ σταθερά σε multi μια χαρά παίζεις, τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. 

Προφανως το παραπανω benchmark απευθυνεται κυριως σε ατομα με monitor με υψηλα hz και οχι σε αυτον που ειναι με 1080p 60hz οθονη και αρα το πιο πιθανο να μην τα κοιταξει καν.

Δεν ειναι εδω το θεμα για να κρινουμε ποιος ειναι ανταγωνιστικος και ποιος οχι και σε τι παιχνιδι ή τι συστημα χρειαζεται ο καθενας.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Το ανταγωνιστικός κρίνεται από το πόσο καλός παίκτης είσαι, απλώς βοηθάει να έχεις καλό σύστημα, στην προκειμένη ακόμα και με 1080p/60 σταθερά είσαι κομπλέ. 

Μην μπερδεύεις την ανταγωνιστικότητα του HW (δηλαδή ποιος έχει το καλύτερο σύστημα) που κάποιοι "κατεστραμμένοι" εφαρμόζουν με τα skills σε multi.

προφανως και εχει σχεση με το ποσο καλος παικτης εισαι και προφανως ομως δεν εχεις παιξει σε 144 plus hz 

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.

Skills > Gear ... είναι πολύ πιο αστείο και εξευτελιστικό να 'χεις 1-2 Tier κάτω Gear και να βγάζεις καλύτερο DPS παντού απο BiS Geared DPS που το παίζουν "Θεοί" στα MMO. Ο "καμμένος" είτε στο CSGO στο LOL ή στο PUBG θα σε νικάει και ας παίζει και με σόμπα αλογόνου, δες έχετε ακουστά το "All That Gear but No Idea"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Psycho_Warhead said:

Φτωχομπινιά ο 2700Χ. Μόνο άμα παίζεις σε 4Κ δεν σε κρατάει πίσω σε δυνατές κάρτες. Το θετικό βέβαια είναι ότι θα τσούξουν έναν 3700Χ και τέλος το μπουκάλι(Για μελλοντικές GPUs).

Και ο 9900k μπουκαλι ριχνει οπως βλεπεις στο video σε 1080p.

Βεβαια εσυ δεν εχεις καν καρτα που στο monitor σου να τερματιζει την φτωχομπινια, μιας και στα 1440p θες 2080ti για να βγαλεις παραπανω fps συμφωνα με το bench...

2 hours ago, ShooterX said:

Εκεί ήθελα να καταλήξω... Και σε 1080p αλλά και σε 1440p αν ρίξεις settings(που θα ρίξεις αν θέλεις να παίξεις Multi) θα φανεί η διαφορά.. Και μετά θα έχουμε threads από ryzen users που ψάχνουν τα fps γιατί είδανε ότι δεν έχει διαφορά σε AAA games ultra quality settings... 

Σε 1080p o 9900k ειναι το μπουκαλι οπως φαινεται απτο video, οτι settings και να ριξεις στα ιδια θα εισαι. Οποιος καταλαβαινει διαφορα μεταξυ 130 avg και 145 avg μεταξυ του 2700x και του 8700k του κανω δωρο τον 8700 μου. 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Καλά δες τα stats του @overpower στο BF1-V ,που παίζει με FX-8350 και RX480 και μετά έλα πες μου. Ο καλός παίχτης δεν έχει ανάγκη από σούπερ συστήματα για να παίξει μπάλα. Δεν λέω ότι δεν βοηθάει ένα καλό σύστημα όμως.

SabotazNi το Username μου guyzzz

😛 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Και ο 9900k μπουκαλι ριχνει οπως βλεπεις στο video σε 1080p.

Βεβαια εσυ δεν εχεις καν καρτα που στο monitor σου να τερματιζει την φτωχομπινια, μιας και στα 1440p θες 2080ti για να βγαλεις παραπανω fps συμφωνα με το bench...

Σε 1080p o 9900k ειναι το μπουκαλι οπως φαινεται απτο video, οτι settings και να ριξεις στα ιδια θα εισαι. Οποιος καταλαβαινει διαφορα μεταξυ 130 avg και 145 avg μεταξυ του 2700x και του 8700k του κανω δωρο τον 8700 μου. 

Άμα θέλω να τερματίσω το monitor θα ρίξω λίγο τα settings όπως έκανα και με την 1070 πριν. 

Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Τελος ενα αλλο πολυ περιεργο που λεει και ο ιδιος ειναι πως το σαπακι ο i5 7600k (4c/4t) ειναι πανω απο τον αντιστοιχο ryzen 5 apu ο οποιος εχει 4core και 8t και φυσικα πολυ πιο πανω απο τον αντιστοιχο ryzen 3 2200.

Φυσικα αξια αναφορας ειναι και η τεραστια διαφορα στην αποδοση στους 6πυρηνους βλεπε 8700κ και ryzen 5 2600x.

Και φυσικα απουσιαζουν οι ryzen 1ης γενιας που εκει οι διαφορες θα ηταν και μεγαλυτερες(ευχαριστουμε ΕΑ με τους ρημαδο hw περιορισμους).....

Αναποδα το εννοουσε ομως. Οτι συνηθως ο 7600k ειναι πανω απο τον 2400g ενω τωρα οχι. Ο 7600k ανταγωνιστης του 1600x ηταν. Προφανως, βλεπωντας και το bench, o 1600x πρεπει να ειναι αρκετα πανω απο τον 7600k. Οταν τον προτιναμε για gaming μας λεγαν fanboys ομως, ας παρουν τον 7600k να ειναι sub 60 σε οτιδηποτε καινουργιο και καλη ορεξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ μην αρχίζεις πάλι strawman. Σε 7 μήνες που θα βγει ο ryzen 3000 με το καλό να κάνεις την αλλαγή και να μας ερθεις ξανα στην Ζ490 πλατφόρμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Άμα θέλω να τερματίσω το monitor θα ρίξω λίγο τα settings όπως έκανα και με την 1070 πριν. 

Ε ποσο λιγο ρε συ, ο 2700x τερματιζει 20% πανω απο οτι η καρτα σου στα 1440p. 

Εμενα κατι μου λεει οτι με τις τιμες που εχουν τωρα τα Intel πιο πολυ συμφερει να παρεις 2700x και πιο γρηγορες μνημες παρα 8700k με 3200c16 ας πουμε, και σε αποδοση αμφιβαλλω αν και τι διαφορες θα εχουν. Αναμενω spartan να ανεβασει bench να με επιβεβαιωσει.

3 minutes ago, 7nisiotis said:

Ωχ μην αρχίζεις πάλι strawman. Σε 7 μήνες που θα βγει ο ryzen 3000 με το καλό να κάνεις την αλλαγή και να μας ερθεις ξανα στην Ζ490 πλατφόρμα.

Αν διαφωνεις εστω και με μια τελεια απο οσα γραφω με χαρα μου να σε ακουσω.

Συμφωνα με το bench και με τρεχουσες τιμες ο 2700x ειναι απλα πιο συμφερουσα αγορα, μιας και τα 100 κατι ευρω διαφορα τα πετας σε μνημες. Αν παμε ανεξαρτητως budget τοτε προφανως ο 9900k ειναι βασιλιας αλλα χαιρω πολυ, σε τι κοστος.

PS1. Τουλαχιστον σε οτι εχω πει μεσα εχω πεσει. Δες τον 7600k που βοσκει πλεον...

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Ε ποσο λιγο ρε συ, ο 2700x τερματιζει 20% πανω απο οτι η καρτα σου στα 1440p. 

Εμενα κατι μου λεει οτι με τις τιμες που εχουν τωρα τα Intel πιο πολυ συμφερει να παρεις 2700x και πιο γρηγορες μνημες παρα 8700k με 3200c16 ας πουμε, και σε αποδοση αμφιβαλλω αν και τι διαφορες θα εχουν. Αναμενω spartan να ανεβασει bench να με επιβεβαιωσει.

Λίγο θέλει να τα ρίξεις για να έχω 140 σταθερά, ήδη με Ultra έχω 110-130.

Σύμφωνα με το βίντεο λοιπόν δεν φτάνει ο 2700Χ για να τα βγάλει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...