Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9900κ πάνω σε gigabyte Aorus master Έχετε καθόλου εικόνα τι να πειραξω σε γενικες γραμμές για 5ghz 24/7 NZXT χ62 έχω και δε θέλω πάνω από 60% τα φαν fixed mode

Vcore 1,25-1,35 και τάση chipset μόνο ή και κάτι αλλά τυπου llc και avx 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτωχομπινιά ο 2700Χ. Μόνο άμα παίζεις σε 4Κ δεν σε κρατάει πίσω σε δυνατές κάρτες. Το θετικό βέβαια είναι ότι θα τσούξουν έναν 3700Χ και τέλος το μπουκάλι(Για μελλοντικές GPUs).

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ShooterX είπε

Επειδή είμαι από κινητό.. Είδα λίγο.. Μόνο ultra settings τεστάρει το amd fanboy?

Προφανώς, αν ρίξει τα settings ώστε να πιάνει και η 2080 140+FPS σε 1440P, ο 2700Χ θα πάει για καναρίνια..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Προφανώς, αν ρίξει τα settings ώστε να πιάνει και η 2080 140+FPS σε 1440P, ο 2700Χ θα πάει για καναρίνια..

Εκεί ήθελα να καταλήξω... Και σε 1080p αλλά και σε 1440p αν ρίξεις settings(που θα ρίξεις αν θέλεις να παίξεις Multi) θα φανεί η διαφορά.. Και μετά θα έχουμε threads από ryzen users που ψάχνουν τα fps γιατί είδανε ότι δεν έχει διαφορά σε AAA games ultra quality settings... 

Δημοσ.

Για competitive gaming που σημαίνει high refresh-rates η Intel είναι μονόδρομος για την ώρα. Όταν βγουν οι Zen 2, το ξαναβλέπουμε..Ως τότε καναρίνια, κρέπες κλπ 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Επειδή είμαι από κινητό.. Είδα λίγο.. Μόνο ultra settings τεστάρει το amd fanboy?

Ναι οπως παντα.

Ενα αλλο που δεν ξερω αν ανεφερε στο video ειναι για το αν τα παραπανω ειναι με overclock ή οχι και επισης δεν ξερω τι διαφορες μπορει να υπαρχουν και με το RT on στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Τελος ενα αλλο πολυ περιεργο που λεει και ο ιδιος ειναι πως το σαπακι ο i5 7600k (4c/4t) ειναι πανω απο τον αντιστοιχο ryzen 5 apu ο οποιος εχει 4core και 8t και φυσικα πολυ πιο πανω απο τον αντιστοιχο ryzen 3 2200.

Φυσικα αξια αναφορας ειναι και η τεραστια διαφορα στην αποδοση στους 6πυρηνους βλεπε 8700κ και ryzen 5 2600x.

Και φυσικα απουσιαζουν οι ryzen 1ης γενιας που εκει οι διαφορες θα ηταν και μεγαλυτερες(ευχαριστουμε ΕΑ με τους ρημαδο hw περιορισμους).....

Βεβαια εννοειται οτι ολα τα παραπανω προφανως απευθυνονται κυριως σε οσους εχουν αναλογες καρτες γραφικων και φυσικα αναλογα monitor κοινως ενα μονοψηφιο ποσοστο κοσμου.

Και να σου πω την αληθεια δεν νομιζω οτι ειναι οντως amd fanboy(εκτος αν εχει προιστορια δεν ξερω),απλα οταν το κοινο του κυριως το ενδιαφερει το value for money ε εκει λογικο να προτεινει και αναλογα.

Αν οι περισσοτεροι viewers του ηταν για παραδειγμα enthusiasts που τα εσκαγαν χοντρα σε hardware(και το γνωριζε φυσικα),ε εκει πιθανως να ελεγε αλλα πραγματα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για competitive gaming που σημαίνει high refresh-rates η Intel είναι μονόδρομος για την ώρα. Όταν βγουν οι Zen 2, το ξαναβλέπουμε..Ως τότε καναρίνια, κρέπες κλπ 🤣

Για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να παίζεις ντε και καλά σε 1440p/4K 144Hz ;; Δηλαδή αυτός που παίζει σε 1080p 60Hz και έχει εννοείται καλό ping δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός;

Νομίζω πως αυτά είναι ανοησίες, αν έχεις 60 καρέ σταθερά σε multi μια χαρά παίζεις, τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι ανταγωνιστικός δεν γίνεται να είσαι με 60FPS. Με 60FPS είσαι casuali-άρης.

Το ανταγωνιστικός κρίνεται από το πόσο καλός παίκτης είσαι, απλώς βοηθάει να έχεις καλό σύστημα, στην προκειμένη ακόμα και με 1080p/60 σταθερά είσαι κομπλέ. 

Μην μπερδεύεις την ανταγωνιστικότητα του HW (δηλαδή ποιος έχει το καλύτερο σύστημα) που κάποιοι "κατεστραμμένοι" εφαρμόζουν με τα skills σε multi.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.

Δυστυχώς όσο καλός παίκτης και να είσαι, τα 60.σε κρατάνε πίσω.

Δοκιμασμένο απο μένα πριν κανα χρόνο σε οθόνη 144Ηz και μετά πίσω στα 73Hz της δικιάς μου ηταν μέρα με τη νύχτα. Νιώθεις μεγάλη διαφορά. Πιο ξεκούραστα και στο μάτι ήταν για μένα τα 144.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...