Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xθες επικοινωνησα με το you.gr οπου μου ανεφεραν οτι εκ παραδρομης εγινε λαθος-μπερδεμα σχετικα με την διαθεσιμοτητα  του προιοντος που μου αναφεραν στο e-mail που μου στειλαν και οτι αυτες τις μερες περιμενουν παραλαβη απο τον προμηθευτη τους.Χθες η διαθεσιμοτητα απο 4-7 εγινε 1-3 εργασιμες.Πριν λιγο που ξαναεπικοινωνησα μου ανεφεραν οτι δεν εχουν παραλαβει  ακομα απο τον προμηθευτη τους και οτι περιμενουν...Για να δουμε....

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ.

Αυτο το you πρεπει να σε βλεπει στον υπνο του με τα πολλα τηλεφωνα που τους κανεις :P

Σε αλλα νεα,οχι οτι περιμενω καποιος απο το forum να αγοραζε ποτε 9900κ σε μητρικες του 100ρικου,αλλα αφου εκανε που εκανε ο αλλος την δοκιμη,τα αποτελεσματα ειναι αναμενομενα οπως δειχνει και η εικονα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο το you πρεπει να σε βλεπει στον υπνο του με τα πολλα τηλεφωνα που τους κανεις :P

Σε αλλα νεα,οχι οτι περιμενω καποιος απο το forum να αγοραζε ποτε 9900κ σε μητρικες του 100ρικου,αλλα αφου εκανε που εκανε ο αλλος την δοκιμη,τα αποτελεσματα ειναι αναμενομενα οπως δειχνει και η εικονα

Πάντως τυπικά μπαίνει και σε M/B αυτής της τιμής. Πρόσφατα η Gigabyte έβγαλε BIOS και λέει ότι η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι και i9-9900k. Τώρα γιατί το κάνουν αυτό χωρίς να προειδοποιήσουν το κόσμο για το τι μπορεί να συμβεί, κανείς δεν το ξέρει.

Δημοσ.

Καλα και ο λιγοτερο ενεργοβορος 8700κ εμπαινε στις φθηνοτερες Z370 μητρικες κουτσα στραβα αλλα αμα του εκανε overclock,σμπαραλια η μητρικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα και ο λιγοτερο ενεργοβορος 8700κ εμπαινε στις φθηνοτερες Z370 μητρικες κουτσα στραβα αλλα αμα του εκανε overclock,σμπαραλια η μητρικη.

Καλά ναι εννοείται. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ασχολούμαι με OC. Οι πιο απαιτητικοί θα σκάσουν 200 €+ για μητρική.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.

Οι φθηνοτερες Z μητρικες κανονικα σχεδιαζονται κυριως για stock i5 κλειδωμενους/ξεκλειδωτους ή αντε βαρια βαρια ξερω γω i7 8700(τον κλειδωμενο).

Τουλαχιστον τωρα υπαρχει video(ενημερωση)του γιατι καποιο με φθηνη μητρικη να μην παρει 9900κ συγκεκριμενα.

Δημοσ.

Ρε μάγκες, άμα βάλω το PC σε Sleep, δεν ανοίγει ξανά εκτός και αν του κάνω hard shut down από το Power Button. Το Reset button δε δουλεύει επίσης και στη μητρική μένει αναμένο το ένα λαμπάκι του BOOT νομίζω και error code 01. 

Έκανα και ενα restart, έβγαλε BSOD με stop code: CLOCK WATCHDOG TIMEOUT

Ξανά έκανα reset από του κουμπί (δούλευε προφανώς) και μου βγάλε FAIL POST, F1 κλπ, μετα μπουταρε κανονικα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Απο πάντα το oc ηθελε καλες μητρικές.. δεν ειναι κατι καινούριο,

Αυτοί που παίρνουν φτηνές μητρικές δεν κάνουν ποτέ oc .

Σε αυτους μια χαρα θα δουλέψει,αρκεί να συντρέχουν κάποια στανταρ στο airflow εννοείται..

ο i9 ειναι τέρας και σε single και σε multi τώρα όποιος θέλει να oc αυτό το τέρας, ας αναλάβει και οτι του αντιστοιχεί..

η Gigabyte η δική μου τον οδηγεί στα ορια πάντως χωρίς τίποτα.. και καταπίνει τα παντα όπως δεν το εχω ξαναδεί..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Απο πάντα το oc ηθελε καλες μητρικές.. δεν ειναι κατι καινούριο,

Αυτοί που παίρνουν φτηνές μητρικές δεν κάνουν ποτέ oc .

Σε αυτους μια χαρα θα δουλέψει,αρκεί να συντρέχουν κάποια στανταρ στο airflow εννοείται..

ο i9 ειναι τέρας και σε single και σε multi τώρα όποιος θέλει να oc αυτό το τέρας, ας αναλάβει και οτι του αντιστοιχεί..

η Gigabyte η δική μου τον οδηγεί στα ορια πάντως χωρίς τίποτα.. και καταπίνει τα παντα όπως δεν το εχω ξαναδεί..

Ναι δεν αντιλέγω, αυτό τονίζω στον συμφορουμιτη μιας και έχει τέτοια μητρική και όπως είχε γράψει και πιο πίσω ρωτάει για μελλοντική αγορά 9900κ σε αυτήν. 

Δημοσ.
On 15/11/2018 at 00:39, Fulgore said:

Ναι δεν αντιλέγω, αυτό τονίζω στον συμφορουμιτη μιας και έχει τέτοια μητρική και όπως είχε γράψει και πιο πίσω ρωτάει για μελλοντική αγορά 9900κ σε αυτήν. 

Σε gaming 7 πως τα παει ο 9900k? Στοκ αποκλειστικα? Μπορω να τον σπρωξω και παραπανω?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, strawman είπε

Σε gaming 7 πως τα παει ο 9900k? Στοκ αποκλειστικα? Μπορω να τον σπρωξω και παραπανω?

Προφανως οχι αποκλειστικα stock,απλα φανταζομαι οχι για πανω απο 1.2-1.25 ρευμα καλου κακου.

Με βαση αυτα που εχω δει δεξια και αριστερα το πιο safe γενικα για 24/7 πρεπει να ειναι τα 4.7 με 4.8(αναλογα και την ψυξη του καθενος εκτος των αλλων).

Δυστηχως δεν υπαρχουν πολλα review οσον αφορα τις Z370 μητρικες στον 9900κ..

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, strawman είπε

Είχα 9900k  στην gaming 7.

Μια χαρα τα πήγαινε με 1.26 που ήθελε για τα 5.0

Η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα παραπάνω ρεύμα.

Συμφωνώ με τον @Fulgore μέχρι εκεί σε ρευμα είσαι μια χαρα για 24/7 με τα νούμερα που είδα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χειμώνας, η καλύτερη εποχή. :D Αυτά σε idle, stock cooling με μέτριο κουτί και κακό airflow...

tmps.jpg

Επεξ/σία από _Theo_
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...