BabisTs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η Hero X πως τα πάει με τον 9900Κ ; δεν νομίζω να έχει θέμα......μια χαρά φαίνεται και αυτή για φόρτωμα του 9900Κ.... 3
_Theo_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, μετά από ένα παιχνίδι multiplayer BF V έχω αυτές τις θερμοκρασίες, πως σας φαίνονται ; Υπάρχει υποψία throttling ;
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Παιδιά, μετά από ένα παιχνίδι multiplayer BF V έχω αυτές τις θερμοκρασίες, πως σας φαίνονται ; Υπάρχει υποψία throttling ; Χρησιμοποιησε το msi afterburner την ωρα που παιζεις να βλεπεις τα ρολογια του επεξεργαστη να εισαι σιγουρος. Πολλοι δεν ειναι 79 σε gaming? 2
_Theo_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Χρησιμοποιησε το msi afterburner την ωρα που παιζεις να βλεπεις τα ρολογια του επεξεργαστη να εισαι σιγουρος. Πολλοι δεν ειναι 79 σε gaming? Ναι είναι πολλοί. Αλλά μιλάμε για το BF V που ξεσκίζει τον επεξεργαστή. 100% είναι η χρήση CPU. Πχ με 2 run στο Cinebench R15, ένα για multithread και καπάκι ένα για singlethread το πολύ να φτάσει στους 67 βαθμούς...🤨
greg4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μην κοιτά τα spikes του hw monitor. Βάλε afterburner και βλέπε την θερμοκρασία ingame. Επίσης αν έχεις μαμά ψήκτρα είναι λογικό. 2
Arkin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Να έχετε κλειστά hwinfo cam όταν τρέχετε παιχνίδι. Χαλάνε όλο το performance. Το Msi AB όχι τόσο όσο τα άλλα 2.
_Theo_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Arkin είπε Να έχετε κλειστά hwinfo cam όταν τρέχετε παιχνίδι. Χαλάνε όλο το performance. Το Msi AB όχι τόσο όσο τα άλλα 2. Όταν λες cam εννοείς τη κάμερα ;;
Arkin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Όταν λες cam εννοείς τη κάμερα ;; Όχι είναι το πρόγραμμα της nzxt για τις ψύκτρες. Πραγματικά ξεσκίζει το performance.
_Theo_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Όχι είναι το πρόγραμμα της nzxt για τις ψύκτρες. Πραγματικά ξεσκίζει το performance. Oh ok...Το HW info έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ, μόνο afterburner και HW monitor.
Arkin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Oh ok...Το HW info έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ, μόνο afterburner και HW monitor. Ούτε hwmonitor. Άργησα να το καταλάβω αλλά μόλις το κλείνω έχω πολύ διαφορετική συμπεριφορά. Γενικά όλα τα monitor προγράμματα επηρεάζουν το performance στα παιχνίδια. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 13 minutes ago, Arkin said: Ούτε hwmonitor. Άργησα να το καταλάβω αλλά μόλις το κλείνω έχω πολύ διαφορετική συμπεριφορά. Γενικά όλα τα monitor προγράμματα επηρεάζουν το performance στα παιχνίδια. O καλύτερος τρόπος να βλέπεις fps χωρίς να χάνεις επιδόσεις και να δημιουργείς stutter είναι να ενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή από το μενού της οθόνης ή από το μενού του παιχνιδιού.
Arkin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε O καλύτερος τρόπος να βλέπεις fps χωρίς να χάνεις επιδόσεις και να δημιουργείς stutter είναι να ενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή από το μενού της οθόνης ή από το μενού του παιχνιδιού. Πιο παιχνίδι δείχνει fps? Και τουλάχιστον η οθόνη που έχω δεν έχει να δείχνει fps. Το reshade έχει που βάζω χωρίς να επηρεάζει το performance και το Msi που βλέπω τα πάντα έχει ελάχιστα performance hit.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Arkin said: Πιο παιχνίδι δείχνει fps? Και τουλάχιστον η οθόνη που έχω δεν έχει να δείχνει fps. Το reshade έχει που βάζω χωρίς να επηρεάζει το performance και το Msi που βλέπω τα πάντα έχει ελάχιστα performance hit. 3-4 gsync που έτυχε να δω, είχαν όλες σχετική επιλογή, δεν γνωρίζω τι οθόνη έχεις και αν έχουν και οι freesync. Το FFXV που παίζω τώρα έχει και ingame επιλογή να βλέπεις fps. Επίσης έχουν και τα steam κλπ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις