Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Η Hero X πως τα πάει με τον 9900Κ ;

δεν νομίζω να έχει θέμα......μια χαρά φαίνεται και αυτή για φόρτωμα του 9900Κ....

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά, μετά από ένα παιχνίδι multiplayer BF V έχω αυτές τις θερμοκρασίες,  πως σας φαίνονται ; Υπάρχει υποψία throttling ;

temps.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Παιδιά, μετά από ένα παιχνίδι multiplayer BF V έχω αυτές τις θερμοκρασίες,  πως σας φαίνονται ; Υπάρχει υποψία throttling ;

temps.jpg

Χρησιμοποιησε το msi afterburner την ωρα που παιζεις να βλεπεις τα ρολογια του επεξεργαστη να εισαι σιγουρος. Πολλοι δεν ειναι 79 σε gaming?

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Χρησιμοποιησε το msi afterburner την ωρα που παιζεις να βλεπεις τα ρολογια του επεξεργαστη να εισαι σιγουρος. Πολλοι δεν ειναι 79 σε gaming?

Ναι είναι πολλοί. Αλλά μιλάμε για το BF V που ξεσκίζει τον επεξεργαστή. 100% είναι η χρήση CPU. Πχ με 2 run στο Cinebench R15, ένα για multithread και καπάκι ένα για singlethread το πολύ να φτάσει στους 67 βαθμούς...🤨

Δημοσ.

Μην κοιτά τα spikes του hw monitor.

Βάλε afterburner και βλέπε την θερμοκρασία ingame.

Επίσης αν έχεις μαμά ψήκτρα είναι λογικό.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να έχετε κλειστά hwinfo cam όταν τρέχετε παιχνίδι. Χαλάνε όλο το performance. Το Msi AB όχι τόσο όσο τα άλλα 2.

Όταν λες cam εννοείς τη κάμερα ;;:huh:

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Όταν λες cam εννοείς τη κάμερα ;;:huh:

Όχι είναι το πρόγραμμα της nzxt για τις ψύκτρες. Πραγματικά ξεσκίζει το performance. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Όχι είναι το πρόγραμμα της nzxt για τις ψύκτρες. Πραγματικά ξεσκίζει το performance. 

Oh ok...Το HW info έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ, μόνο afterburner και HW monitor.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Oh ok...Το HW info έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ, μόνο afterburner και HW monitor.

Ούτε hwmonitor. Άργησα να το καταλάβω αλλά μόλις το κλείνω έχω πολύ διαφορετική συμπεριφορά. Γενικά όλα τα monitor προγράμματα επηρεάζουν το performance στα παιχνίδια. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Arkin said:

Ούτε hwmonitor. Άργησα να το καταλάβω αλλά μόλις το κλείνω έχω πολύ διαφορετική συμπεριφορά. Γενικά όλα τα monitor προγράμματα επηρεάζουν το performance στα παιχνίδια. 

O καλύτερος τρόπος να βλέπεις fps χωρίς να χάνεις επιδόσεις και να δημιουργείς stutter είναι να ενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή από το μενού της οθόνης ή από το μενού του παιχνιδιού. :-) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

O καλύτερος τρόπος να βλέπεις fps χωρίς να χάνεις επιδόσεις και να δημιουργείς stutter είναι να ενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή από το μενού της οθόνης ή από το μενού του παιχνιδιού. :-) 

Πιο παιχνίδι δείχνει fps? Και τουλάχιστον η οθόνη που έχω δεν έχει να δείχνει fps. Το reshade έχει που βάζω χωρίς να επηρεάζει το performance και το Msi που βλέπω τα πάντα έχει ελάχιστα performance hit. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Arkin said:

Πιο παιχνίδι δείχνει fps? Και τουλάχιστον η οθόνη που έχω δεν έχει να δείχνει fps. Το reshade έχει που βάζω χωρίς να επηρεάζει το performance και το Msi που βλέπω τα πάντα έχει ελάχιστα performance hit. 

3-4 gsync που έτυχε να δω, είχαν όλες σχετική επιλογή, δεν γνωρίζω τι οθόνη έχεις και αν έχουν και οι freesync.
Το FFXV που παίζω τώρα έχει και ingame επιλογή να βλέπεις fps.

Επίσης έχουν και τα steam κλπ.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...