Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BabisTs είπε

όποιον βρείς φτηνότερα....

Κανα 40αρι παραπανω μου βγαίνει ο 9700κ.βεβαια στο παιχνιδι ειναι και ο 8086 αλλα εχω μπερδέψει τα μπουτια μου

1 λεπτό πριν, Tartaros είπε

Άμα σου πάει η καρδιά να δώσεις 450 για cpu που πριν 2 μήνες είχε 360...
Εγώ θα διάλεγα (και διάλεξα) τo latest gen και λόγω τεχνολογίας και λόγω ρολογιών.
Θα σου πρότεινα 8700k μόνο αν κάνεις χρήση hyper threading, 3d, video editing etc., που απουσιάζει από 9700κ.

Οχι μονο για περιστασιακο gaming.

Το συγκεκριμένο  pc το εχω πιο πολύ για μουσικη,ταινιες.Αλλα οταν θελήσω να παιξω θελω να εχω το γκαζι.Ειμαι παλαβός το ξερω.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Επειδη ειμαι σε φαση αναβάθμισης.

Τα φωτα σας...

Να παω σε 8700κ η 9700κ?Μιλαμε παντα για καινουριο

Με τις τωρινές (άθλιες imho) τιμές πχ 450 δεν έδινα σήμερα (330 πριν μήνες) για 8700κ αν παίζει στα ίδια 9700k..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ShooterX είπε

Με τις τωρινές (άθλιες imho) τιμές πχ 450 δεν έδινα σήμερα (330 πριν μήνες) για 8700κ αν παίζει στα ίδια 9700k..

Επειδη μου βγαίνει κανα 40αρι παραπανω ο 9700 ειπα να παω σε αυτον.

Επειδη ανεβασαν την τιμη στον 8700  σκέφτηκα αφου ειναι να τα σκασω ας τα σκασω για την νεα γενια

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει τεραστιο ρολο και η οθονη που εχεις οπως και φυσικα και η καρτα(ες)γραφικων.

Εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα στον 8700κ απο τον 5820κ γιατι δεν θεωρω upgrade να πας απο 6πυρηνο σε 6πυρηνο(μιας και θα πληρωσεις και την νεα μητρικη ουτως ή αλλως λες και αλλαζεις πλατφορμα).

Το ιδιο φυσικα θα ελεγα σε καποιον με 7820x αν ηθελε να παει σε 9900κ.

Το μονο καλο που εχουν γενικα οι επεξεργαστες σε αντιθεση με τις καρτες γραφικων ειναι οτι δεν απαξιωνονται,ειδικα αν παιζεις σε 1440p.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παιζει τεραστιο ρολο και η οθονη που εχεις οπως και φυσικα και η καρτα(ες)γραφικων.

Εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα στον 8700κ απο τον 5820κ γιατι δεν θεωρω upgrade να πας απο 6πυρηνο σε 6πυρηνο(μιας και θα πληρωσεις και την νεα μητρικη ουτως ή αλλως λες και αλλαζεις πλατφορμα).

Το ιδιο φυσικα θα ελεγα σε καποιον με 7820x αν ηθελε να παει σε 9900κ.

Το μονο καλο που εχουν γενικα οι επεξεργαστες σε αντιθεση με τις καρτες γραφικων ειναι οτι δεν απαξιωνονται,ειδικα αν παιζεις σε 1440p.

Παιζω σε 1440p 144hz

Cpu της υπογραφής δεν υπαρχει πλεον εχει γινει αντικατασταση σε 5960x το οποιο ακομα δεν πειράζω.Βασταει καλα με την 1080ti.

Το pc που θα γινει αναβάθμιση ειναι το 2ο που εχω και αποτελείται απο εναν 4790κ ,ηταν και αυτο με 1080ti η οποια πουλήθηκε και στην θεση της θα μπει η 2080 εκεί παίζει και η παραπάνω οθονη.

Πιστευω πως ηρθε η ωρα του για αναβάθμιση για όσο κραταει τιμη ακομα.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

Σε αυτη την περιπτωση τοτε εχεις δικιο ετσι οπως το σκεφτεσαι,βεβαια σε 1440p δεν εχεις μεγαλο θεμα με τους επεξεργαστες,οτι θελεις αγοραζεις(αν και ειναι κριμα η τωρινη τιμη του 8700κ οχι σε σχεση με ποσο ειχε πριν λιγο καιρο,αλλα γιατι η επισημη τιμη του day one ηταν 375-380ευρω).

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Πολύ καλή τιμή για Ιντελ δεδομένα. 

Ούτε απέξω Ευρώπη δεν παίζει τόσο και βλέπω τον έχουν άμεσα διαθέσιμο οι δικοί μας.

Μονο με το 9900κ υπάρχει θέμα. 

Θα έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας με το μαύρο πουγκί μάλλον :D

Kαι μενα μου χε κανει εντυπωση η τιμη γιαυτο και τον ειχα παραγγειλει απο κει, δεν ψωνιζω γενικα απο Ελλαδα. ΛΙγες ώρες αργοτερα βέβαια την ειχαν ανεβασει στα επιπεδα που ειναι τωρα αλλα τουλαχιστον τιμησαν την παραγγελια μου στην αρχικη τιμη, οποτε μπραβο σε αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gdimoulas7 είπε

Kαι μενα μου χε κανει εντυπωση η τιμη γιαυτο και τον ειχα παραγγειλει απο κει, δεν ψωνιζω γενικα απο Ελλαδα. ΛΙγες ώρες αργοτερα βέβαια την ειχαν ανεβασει στα επιπεδα που ειναι τωρα αλλα τουλαχιστον τιμησαν την παραγγελια μου στην αρχικη τιμη, οποτε μπραβο σε αυτο.

Λογικα αυτες οι τιμες ειναι κραχτες για να εχουν μια εικονα της ζητησης των επεξεργαστων και να ξερουν στο περιπου ποσους να προμηθευτουν αργοτερα.

Για παραδειγμα τον ειχαν τον 9900κ στα 589ευρω που ηταν παλι απο τις φθηνοτερες τιμες σε Ευρωπη(ισως η φθηνοτερη)για αρκετο καιρο στο σκρουτζ,και τωρα τελευταια ειναι που ανεβασαν την τιμη του.

Το ιδιο εγινε και περυσι με τον 8700κ που παλι ηταν το φθηνοτερο καταστημα της Ευρωπης για οσους τον προλαβαν day one στα 375ευρω,οταν ολοι οι υπολοιποι τον ειχαν στα 390 και 400+ευρω λογω ζητησης.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε αυτη την περιπτωση τοτε εχεις δικιο ετσι οπως το σκεφτεσαι,βεβαια σε 1440p δεν εχεις μεγαλο θεμα με τους επεξεργαστες,οτι θελεις αγοραζεις(αν και ειναι κριμα η τωρινη τιμη του 8700κ οχι σε σχεση με ποσο ειχε πριν λιγο καιρο,αλλα γιατι η επισημη τιμη του day one ηταν 375-380ευρω).

Ναι συμφωνω περι cpu usage σε αναλύσεις μεγαλες οτι δεν μαξαρει.

Αλλα σκεφτομαι οτι του χρόνου θα τον χαρίσω εαν δεν τον δωσω τωρα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι συμφωνω περι cpu usage σε αναλύσεις μεγαλες οτι δεν μαξαρει.

Αλλα σκεφτομαι οτι του χρόνου θα τον χαρίσω εαν δεν τον δωσω τωρα

Καθαρα απο πλευρας τιμων και πιο καινουργιου αξιζει ή ο 9700κ καινουργιος ή ο 8700κ used.

• Like 2
Δημοσ.

Ισοδυναμοι cpu είναι.... Όταν φρενάρει ο ένας το ίδιο θα ισχύει και για τον άλλο... Αν μιλάμε για 500ρικο για τον 9700k δεν θα τον επέλεγα.... 8086Κ στο 450ρι θα χτύπαγα που βρίσκεις κούτα από αγγελίες...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι τον θέλετε τον 9700Κ στα 500 ευρώ ; Γιατί δεν πάτε σε 2700Χ ; Η Intel το fail-αρε τελείως αυτή τη φορά.

Νομιζω οτι αναφερεται σε 9700κ στα 450.

Τωρα για τον 2700χ δεν εχεις αδικο,βεβαια αν τον ενδιεφερε δεν θα ρωταγε εδω αλλα στο τμημα των αναβαθμισεων.

Παντως δεν καταλαβαινω γιατι ειναι fail solder 8πυρηνος με δυνατοτητα για υψηλο overclock(αν υπαρχει η καλη ψυξη)στα 450 οταν πριν 1 χρονο αρκετος κοσμος χρυσο πληρωνε πανω απο 400ευρω τον 8700κ λογω χαμηλης διαθεσιμοτητας.

Και τοτε υπηρχε ο πολυ φθηνοτερος r7 1700.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι τον θέλετε τον 9700Κ στα 500 ευρώ ; Γιατί δεν πάτε σε 2700Χ ; Η Intel το fail-αρε τελείως αυτή τη φορά.

Από πλευράς AMD αν έστηνα rig θα περίμενα για τις 3000series που αναμένονται αρκετά δυνατοί..... Εκεί θα είναι και η στιγμή που θα φάει ένα καλό price cut και ο 9900Κ....Αν στήνεις τώρα σε Intel σου πιάνει τον κ... η μπλε κυρία Just like  nvidia..... 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...