Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το msystems ανεφερε στο facebook οτι παρελαφε 9900κ και θα αρχισει να στελνει με σειρα προτεραιοτητας των παραγγελιων.Η τιμη του παντως εχει αρχισει να ανεβαινει.

Δημοσ.

Χθες που που ρωτησα το you.gr για την παραγγελια απο 16/10 που ειχα κανει μου απαντησαν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα ερθει(μαζι με το msystems ηταν τα 2 πρωτα που εβγαλαν σε προπαραγγελια το 9900κ στο skroutz)

Δημοσ.

Με ενημερωσαν απο cosmodata Γλυφαδας οτι ηρθε ο 9700k που ειχα παραγγειλει στα 457 ευρω, αλλα δεν θα τον παραλαβω τελικα γιατι βρηκα 9900k. Οποτε αν τον θελει καποιος ας μου στειλει ενα pm να του πω τα στοιχεια παραγγελιας να παει να τον παρει.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, gdimoulas7 είπε

Με ενημερωσαν απο cosmodata Γλυφαδας οτι ηρθε ο 9700k που ειχα παραγγειλει στα 457 ευρω, αλλα δεν θα τον παραλαβω τελικα γιατι βρηκα 9900k. Οποτε αν τον θελει καποιος ας μου στειλει ενα pm να του πω τα στοιχεια παραγγελιας να παει να τον παρει.

Πολύ καλή τιμή για Ιντελ δεδομένα. 

Ούτε απέξω Ευρώπη δεν παίζει τόσο και βλέπω τον έχουν άμεσα διαθέσιμο οι δικοί μας.

Μονο με το 9900κ υπάρχει θέμα. 

Θα έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας με το μαύρο πουγκί μάλλον :D

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Επειδη ειμαι σε φαση αναβάθμισης.

Τα φωτα σας...

Να παω σε 8700κ η 9700κ?Μιλαμε παντα για καινουριο

όποιον βρείς φτηνότερα....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Επειδη ειμαι σε φαση αναβάθμισης.

Τα φωτα σας...

Να παω σε 8700κ η 9700κ?Μιλαμε παντα για καινουριο

Άμα σου πάει η καρδιά να δώσεις 450 για cpu που πριν 2 μήνες είχε 360...
Εγώ θα διάλεγα (και διάλεξα) τo latest gen και λόγω τεχνολογίας και λόγω ρολογιών.
Θα σου πρότεινα 8700k μόνο αν κάνεις χρήση hyper threading, 3d, video editing etc., που απουσιάζει από 9700κ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...