Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mpatz είπε

Απο αμαζον εφυγε σημερα και τον περιμενω Δευτερα..Γιαυτο το λογο τον πηρα απο εκει..Γιατι πιστευα οτι θα ερθει φετος..Μακαρι να ξεκινησουν να ερχονται και απο Ελλαδα γιατι αυτο το πραγμα με το stock της intel εχει καταντησει αηδια 

Εγω στο ειχα πει μια χαρα θα πουλησει ;)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν απο λιγο δυο προστεθηκαν δυο ακομα καταστηματα στο  skroutz οπου αναφερουν διαθεσιμοτητα 1-3 εργασιμες για τον 9900κ.Φαινεται να ειναι η εκδοση με το κουτι με τα 3 χρονια εγγυηση.

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ.

Χαιρετώ τους συναγωνιστές!

Λοιπόν, μου ήρθε email από msystems ότι ο 9700k έφτασε και ότι αύριο θα μου στείλουν τον mr. courier driver.
Είμαι στο τσακ να τους απαντήσω ότι αύριο είναι η ονομαστική μου εορτή και πού το ξέρατε. 
Αυτό 16 μέρες μετά την προπαραγγελία μου (ενώ έγραφε 25-30 όπως όλοι γνωρίζετε).

Καθώς αιφνιδιάστηκα και τον περιμένα αργότερα, δεν έχω ψωνίσει ακόμα motherboard.
Είδα τα reviews του hardware unboxed που ψιλοκράζει την asus rog maximus xi hero για τα fake 8phase, και θα ήθελα και την δική σας συμβουλή:
Asus Rog Strix z390-F ή Gigabyte Aorus Ultra (ή Pro)?

Nα περιμένω καλύτερα τα reviews των εν λόγω motherboards?
Overclock δε θα κάνω αλλά θέλω solid build για το cpu μου με όλα αυτά που γίνονται με το ρεύμα και τη θερμοκρασία.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tartaros είπε

Asus Rog Strix z390-F ή Gigabyte Aorus Ultra (ή Pro)?

Σε άγχωσε review της Hero XI και κοιτάς την κατώτερη strix; :P Για 9700Κ κομπλέ θα είναι φυσικά όποια κι αν πάρεις, αφού βγάζεις το OC εκτός.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε

Σε άγχωσε review της Hero XI και κοιτάς την κατώτερη strix; :P Για 9700Κ κομπλέ θα είναι φυσικά όποια κι αν πάρεις, αφού βγάζεις το OC εκτός.

Η κατώτερη strix είναι η z390-H χαχα Αλλά ναι, έχω budget γύρω στο 250άρι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tartaros είπε

Η κατώτερη strix είναι η z390-H χαχα Αλλά ναι, έχω budget γύρω στο 250άρι. 

Spoiler

Κατώτερη είναι συγκριτικός, κατώτατη είναι ο υπερθετικός... Για να αφήσουμε τα επίθετα και να πάμε στις μητρικές τώρα:

Απ'τη στιγμή που λες ότι δεν θα κάνεις OC, δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει. Δες λίγο σε επίπεδο features αν θες κάτι παραπάνω (εξτρά USB/LAN/aRGB κτλ) και κατά τα λοιπά πάρε αυτή που σου αρέσει περισσότερο. Εκτός αν θες μελλοντικά να κάνεις OC ή να βάλεις 9900Κ πάνω, όπου εκεί θες κάτι καλύτερο, οπότε πας για Aorus Pro/Ultra, αν και η Ultra ξεφεύγει ελαφρώς.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κατώτερη είναι συγκριτικός, κατώτατη είναι ο υπερθετικός... Για να αφήσουμε τα επίθετα και να πάμε στις μητρικές τώρα:

Απ'τη στιγμή που λες ότι δεν θα κάνεις OC, δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει. Δες λίγο σε επίπεδο features αν θες κάτι παραπάνω (εξτρά USB/LAN/aRGB κτλ) και κατά τα λοιπά πάρε αυτή που σου αρέσει περισσότερο. Εκτός αν θες μελλοντικά να κάνεις OC ή να βάλεις 9900Κ πάνω, όπου εκεί θες κάτι καλύτερο, οπότε πας για Aorus Pro/Ultra, αν και η Ultra ξεφεύγει ελαφρώς.

Κυρίως με απασχολεί το κατασκευαστικό κομμάτι και το bios.
Έχω μια msi πχ τώρα που μου έχει κάνει κουτσουκέλες με boot σκληρών και με προβλήματα σε γραφίδα wacom. 
Οπτικά μου αρέσει περισσότερο της asus πάντως.

Δημοσ.

Ειναι κριμα να δωσει καποιος κοντα 270 ευρω για την Ultra και να μην παει μια και καλη(αν ειναι να δωσει τοσα χρηματα)στην Aorus Master.

Με βαση τις τιμες και το γεγονος οτι δεν θα κανεις overclock,θα σου προτεινα την Aorus Pro καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ίδιες στο power delivery Pro-Ultra. Μόνο direct touch heatpipe έχει η Ultra. Βέβαια και η pro έχει heatpipe και κατά τα άλλα είναι ίδιες σε αυτό το κομμάτι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tartaros είπε

Κυρίως με απασχολεί το κατασκευαστικό κομμάτι και το bios.
Έχω μια msi πχ τώρα που μου έχει κάνει κουτσουκέλες με boot σκληρών και με προβλήματα σε γραφίδα wacom. 
Οπτικά μου αρέσει περισσότερο της asus πάντως. 

Από θέμα ποιότητας/κατασκευής, κινούνται στο ίδιο επίπεδο όλες, ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμής, πέριξ των 200€ δλδ. Στο κομμάτι της τροφοδοσίας υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση (με σαφώς καλύτερη υλοποίηση στις Aorus Elite & Pro που έχουν το ίδιο με την Ultra), αλλά δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό, εφόσον μιλάμε για στοκ 9700Κ.

Στο BIOS η ASUS θεωρείται η καλύτερη, αν και είναι θέμα συνήθειας περισσότερο. Οπότε τα βάζεις κάτω και διαλέγεις, όποια και να πάρεις σε αυτό το εύρος τιμών, δεν θα έχεις πρόβλημα με τον 9700Κ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...