Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Prospector8 είπε Ηταν Αμαζον αγγλιας αλλα seller ηταν το Scan το οποιο αυτο ηταν που μπορουσε να μου δωσει τα codes, οχι δλδ το Αμαζον αυτο καθαυτο. Ναι βρε λεω το τσιμπησες το παιχνιδακι,το ανεφερα μην τυχον και δεν το πηρες γιατι πχ δεν το γνωριζες για να τους στειλεις κανενα email. 1
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, Mpatz είπε Ναι..Αν θυμαμαι καλα και εσυ απο εκει τον πηρες..Εχεις καμια ενημερωση εσυ;; Ή ακομα αναμονη; Ακόμα περιμένω.
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, ShooterX είπε Το βιντεο εκτος των αλλων ειχε και μια ειδηση ,εφυγε ο elmor απο την asus ? 1
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κριμα για την Hero γιατι ειναι μητρικη που κυριολεκτικα ειχε και εχει το δικο της κοινο,ειδικα με βαση και τις προηγουμενες υλοποιησεις. Απο την αλλη καλο ειναι να βγαινουν τετοια πραγματα στην φορα γιατι μονο ετσι βγαζουν καλυτερα προιοντα οι εταιρειες(τα ειδαμε και με την Gigabyte). Και δυο φορες κριμα γιατι ανεβηκε και η τιμη της στις τελευταιες εκδοσεις.Τουλαχιστον η προηγουμενη Z370 ηταν και ειναι πενα για τον 8700κ(βεβαια αλλες απαιτησεις αυτος απο τον 9900κ),σε αντιθεση με την gaming 7 που ηταν ενα σκαλι πιο κατω. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Επικοινώνησα με amazon για το Call of Duty και σήμερα είδα την απάντηση. Ο τύπος μου έγραψε στο email "Below is the beta code". Τί εννοεί ο ποιητής; Μήπως έγραψε λάθος;
Mpatz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικα λαθος θα εγραψε..Εγω ελαβα αυτο το μαιλ Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Mpatz
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/16377595/Gigabyte-Z390-Aorus-Xtreme.html Αυτα ειναι. Τωρα που πλησιαζουν και τα christmas,το τελειο δεντρο 😂
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε https://www.skroutz.gr/s/16377595/Gigabyte-Z390-Aorus-Xtreme.html Αυτα ειναι. Τωρα που πλησιαζουν και τα christmas,το τελειο δεντρο 😂 Περα απο την πλακα ομως οταν την βλεπεις λες ,ναι ρε φιλε αυτη αξιζει τα λεφτα της Spoiler not 😂 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
Ultimategr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει παραλαβει καποιος τον 9900k απο ελληνικο καταστημα?Εχω κανει παραγγελια απο 16/10 στο you.gr αλλα εως και σημερα δεν εχουν ενημερωση απο τον προμηθευτη τους για το ποτε θα παραλαβουν. Στο reddit της intel διαβασα οτι αρκετοι που ειχαν κανει προπαραγγελια απο amazon εχουν αρχισει και παραλαμβανουν τις τελευταιες μερες. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Ultimategr
Jerky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Ultimategr είπε Εχει παραλαβει καποιος τον 9900k απο ελληνικο καταστημα?Εχω κανει παραγγελια απο 16/10 στο you.gr αλλα εως και σημερα δεν εχουν ενημερωση απο τον προμηθευτη τους για το ποτε θα παραλαβουν. Στο reddit της intel διαβασα οτι αρκετοι που ειχαν κανει προπαραγγελια απο amazon εχουν αρχισει και παραλαμβανουν τις τελευταιες μερες. Αναμένω και εγώ από msystems αλλά δεν εχουν νεότερα.
Ultimategr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Ρωτησα την Intel στο facebook σχετικα με την διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα και μου απαντησαν το εξης Αναφορά σε κείμενο Hello! We are actively working to increase our factory output to meet the unexpected demand. If you have pre-ordered, you should hear from your retailer as we cannot control the timing of when or how retailers prioritize preorders; however, anticipate processing would begin fairly soon 1
Mpatz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Απο αμαζον εφυγε σημερα και τον περιμενω Δευτερα..Γιαυτο το λογο τον πηρα απο εκει..Γιατι πιστευα οτι θα ερθει φετος..Μακαρι να ξεκινησουν να ερχονται και απο Ελλαδα γιατι αυτο το πραγμα με το stock της intel εχει καταντησει αηδια
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Σοβαρα τωρα μετα απο αυτο το ιντερνετικο κραξιμο,υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση για τον 9900κ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις