Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Καλά γενικά το παζάρι είναι απαράδεκτη νοοτροπία κατά τη γνώμη μου... Αν δε σου αρέσει η τιμή το παίρνεις από εκεί που σου αρέσει η τιμή. Προσωπικα μαρεσει το παζαρι που κανουν στην Αμερικη. Αν πας για παραδειγμα στο Microcenter να αγορασεις ενα 8400 και τον εχουν 300δολλαρια και τους βγαλεις το κινητο και δουν οτι στο Amazon Αμερικης ή στο BestBuy εχει 200δολλαρια,στον αφηνουν και αυτοι στα 200δολλαρια,στην ουσια price match που βλεπουμε και στις δικες μας αλυσιδες σε περιοδο γιορτων. Βεβαια καμια σχεση η αγορα της Αμερικης και ο ανταγωνισμος απο τις εκει αλυσιδες σε σχεση με μας στην Ελλαδα .
mcrae13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τα σκρουτζομαγαζα για ποιο λογο να σου κοψουν το 20ρικο οταν ειναι ηδη αισθητα φθηνοτερα απο την αλυσιδα? Ενας απο το Forum που θα αγορασει την Gigabyte gaming 2080 στα 770-780ευρω απο ενα σκρουτζομαγαζο,για ποιο λογο να κανει παζαρι στο καταστημα οταν η μεγαλη αλυσιδα την εχει την ιδια καρτα 230ευρω ακριβοτερα?Στο Πλαισιο και παζαρι να κανεις 50ευρω την καρτα αυτη,παλι θα την πληρωσεις κατα πολυ ακριβοτερα απο οτι αλλοι. Τωρα αν καποιος παει στο Πλαισιο και θελει τον 9900κ που τον εχουν στα 629ευρω και τους κανει παζαρι να του τον αφησουν οσο εχει πχ στο Μsystems(που ειναι γνωστο σκρουτζομαγαζο του χωρου οπως και τα cosmodata και You) που τον εχει στα 589ευρω,οκ να το καταλαβω. Επισης μην ξεχναμε οτι δεν ειναι τυχαιο που ορισμενα γνωστα σκρουτζομαγαζα τυπου Cosmodata,You,Msystems ειναι και τα μονα(μαζι με το Πλαισιο)που φερνουν τις προσφορες των εταιρειων σε bundles που ειναι συνηθως και απο τα ακριβοτερα. Μα ποιος είπε οτι πρέπει το σκρουτζομάγαζο να κόψει? Είπα τι συμβαίνει στο πλαίσιο. Και ποιος μίλησε για κάρτες γραφικών κλπ? Είπα συγκεκριμένα για τους επεξεργαστές. 12 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Καλά γενικά το παζάρι είναι απαράδεκτη νοοτροπία κατά τη γνώμη μου... Αν δε σου αρέσει η τιμή το παίρνεις από εκεί που σου αρέσει η τιμή. Σχετικό ειναι και αυτό. Αν σου δίνεται η δυνατότητα γιατί να μην το κάνεις? Τεσπά. Δικηγόρος του πλαισίου δεν είμαι,Ούτε μέτοχος ,ούτε έχω σκοπό να κάνω διαφήμιση. Πραγματικά γεγονότα παρέθεσα. 51 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Αυτό δεν ισχύει. Τα μαύρα τους τα χάλια έχουν και αυτοί. Αμεσότητα σημαίνει οτι πάς εκει και μιλάς με έναν άνθρωπο,σε σύγκριση με ηλεκτρονικά μαγαζιά χωρίς φυσικό κατάστημα έγραψα Στα υπόλοιπα δεν αναφέρθηκα (που όντως χάλια είναι )
_Theo_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Το κάνουν και εδώ υπό προυποθέσεις. Πριν από κάνα χρόνο και, είχα πάει να πάρω GPU από το Πλαίσιο. Είχαν την Palit GTX1060 6GB Dual στα 390 €. Πήγα σε ένα υπάλληλο και του λέω "σε σκρουτζομάγαζα την έχουν 360. Μου την αφήνετε τόσο;" Μου απάντησε "δεν μας ενδιαφέρουν τα σκρουτζομάγαζα γιατί πολλά από αυτά κάνουν παραεισαγωγές". Σκέφτηκα "λακαμάς αυτός, ας πάω σε άλλον". Όντως πήγα σε άλλον και του είπα ότι και στον προηγούμενο με τη διαφορά ότι ανέφερα το "ΜSystems". Παρέμεινε σκεπτικός για λίγο και μετά πήρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο. Τελικά αφού πήρε το οκ, την αγόρασα 360 € . Για την ιστορία αυτό έγινε στο Πλαίσιο the Mall Athens...
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Πήγα σε ένα υπάλληλο και του λέω "σε σκρουτζομάγαζα την έχουν 360. Μου την αφήνετε τόσο;" Μου απάντησε "δεν μας ενδιαφέρουν τα σκρουτζομάγαζα γιατί πολλά από αυτά κάνουν παραεισαγωγές". Σκέφτηκα "λακαμάς αυτός, ας πάω σε άλλον". Και ομως ο υπαλληλος ειχε απολυτο δικιο σε αυτο που σου απαντησε. 39 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Μα ποιος είπε οτι πρέπει το σκρουτζομάγαζο να κόψει? Είπα τι συμβαίνει στο πλαίσιο. Λαθος δικο μου αλλο καταλαβα 1
_Theo_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και ομως ο υπαλληλος ειχε απολυτο δικιο σε αυτο που σου απαντησε. Γι αυτό και ανέφερα το Msystems, όπου εκεί δεν μπορούσαν να πουν κάτι...😀
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 12:56 ΠΜ, Fulgore είπε Η gaming 7 και περυσι μια χαρα ηταν για τον 8700κ δεν ειχε σοβαρο θεμα, και ισα ισα που λογω vfm γιαυτο την ειχαν προτιμησει αρκετοι. Το ζουμι της υποθεσης ομως για τον υποψηφιο αγοραστη ειναι τι τον συμφερει συνολικα σε αυτα τα χρηματα. Μπορει η Hero στο παραπανω γραφημα να υστερει της Master,αλλα αυτο αντισταθμιζεται απο την χαμηλοτερη τιμη της που βγαινει απο το bundle αυτο ειναι το θεμα. Απο την αλλη η Taichi Ultimate δεν ειναι τελικα και τοσο Ultimate οπως λεει το ονομα της,κριμα γιατι περυσι ηταν απο τις τιμιες επιλογες . To BO νομιζω το δινει στα combo με Intel ωστοσο
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε To BO νομιζω το δινει στα combo με Intel ωστοσο Σωστα. https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=25830 Με την αγορά της συγκεκριμένης μητρικής μαζί με έναν επεξεργαστή Intel Core i5 ή Core i7 δικαιούστε ηλεκτρονικό κωδικό για να κατεβάσετε το παιχνίδι Call of Duty: Black Ops 4.
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ξενέρωσα όταν το είδα Γιατί ειχα αλλαξει τη μητρική μόλις
Mpatz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Πριν μιλησα με αμαζον και μου εστειλαν κωδικο για Call of Duty: Black Ops 4 για την αγορα του 9900k..Ασχετα με το οτι η προσφορα βγηκε αρκετες μερες αφοτου ειχα κανει την προπαραγγελια αυτοι μου τον εστειλα κανονικα..Οποιος δεν εχει λαβει κωδικο ας τους στειλει ενα μηνυμα και ας χρησιμοποιησει και αυτα τα λινκς στο τσατ.. Spoiler https://imgur.com/a/RLCemOd https://softwareoffer.intel.com/Redeem/Terms/2BEB4C8B-905F-49E8-8A86-6420F841EC35 1
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ξενέρωσα όταν το είδα Γιατί ειχα αλλαξει τη μητρική μόλις Για να ειμαστε δικαιοι βεβαια τουλαχιστον το αναφερουν πριν αγορασεις στο site το εν λογω καταστημα. Τα αλλα καταστηματα ομως που συμμετεχουν δεν νομιζω να αναφερουν κατι. Οταν πηρα την Z370 Hero περυσι,το You ειχε σκεψου λαθος πληροφοριες στο site.Πουλουσε την απλη Hero με φωτογραφια απο αυτη με το Wifi μοντελο και αν δεν τους ειχα στειλει email παιζει να μην το επαιρναν χαμπαρι..... Μερικα απο τα σχολια απο κατω well...missing some RGB :[ No where near enough RGB is included on this board to warrant it as being classified as an AORUS There isn't enough. The top end board needs more area of the chipset lighting up or a bigger Aorus logo and add lighting to the DIMM slots and PCI-E lanes. Now i won't buu this Z390 because not enough RGB. Take a look and inspiration from some of your Z370 boards which had this.Please can you just make a Z390 board which has all RGB lighting on chipset, DIMM, and PCI-E lanes like you did with some lower range Z370 boards. I can't choose the board i want because not one board has enough RGB, i would have to buy the X299 board and i don't want to spend that much. Does the Z390 Aorus Ultra also have RGB lights? Μετα φταινε οι εταιρειες που τις βλεπουμε να γεμιζουν τις μητρικες με rgb,οταν βλεπουν τον κοσμο στα σχολια του επισημου καναλιου να ζηταει αυτο το πραγμα? Εριξαν την ποσοτητα του rgb και εριξαν βαρος στην ποιοτητα(οπως ειναι το σωστο,ειδικα σε αυτα τα χρηματα)και εχουν τα ζωαδια απο κατω να τους λενε να βαλουν παραπανω rgb. Στην gaming 7 τους γραφανε να μειωσουν τα rgb γιατι ηταν σαν τσιρκο,στις Z390 τους λενε να βαλουν παραπανω.Τρεχα γυρευε με τετοιους πελατες.... 7 λεπτά πριν, Mpatz είπε Πριν μιλησα με αμαζον και μου εστειλαν κωδικο για Call of Duty: Black Ops 4 για την αγορα του 9900k..Ασχετα με το οτι η προσφορα βγηκε αρκετες μερες αφοτου ειχα κανει την προπαραγγελια αυτοι μου τον εστειλα κανονικα..Οποιος δεν εχει λαβει κωδικο ας τους στειλει ενα μηνυμα και ας χρησιμοποιησει και αυτα τα λινκς στο τσατ.. Απόκρυψη περιεχομένων https://imgur.com/a/RLCemOd https://softwareoffer.intel.com/Redeem/Terms/2BEB4C8B-905F-49E8-8A86-6420F841EC35 Το Amazon παντως και πιο παλια ειχε κανει αυτη την πατατα με τα promotion σε καρτες γραφικων που εστελνε τους κωδικους για τα δωρεαν παιχνιδια νωριτερα πριν ερθουν οι καρτες γραφικων,επαιρναν οι αλλοι και ενεργοποιουσαν τα παιχνιδια και μετα εριχναν ακυρο στις καρτες και ειχαν τσαμπα παιχνιδια. 1
Mpatz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το Amazon παντως και πιο παλια ειχε κανει αυτη την πατατα με τα promotion σε καρτες γραφικων που εστελνε τους κωδικους για τα δωρεαν παιχνιδια νωριτερα πριν ερθουν οι καρτες γραφικων,επαιρναν οι αλλοι και ενεργοποιουσαν τα παιχνιδια και μετα εριχναν ακυρο στις καρτες και ειχαν τσαμπα παιχνιδια. Τα λεφτα παντως μου τα τραβηξαν προχτες και παραλαμβανω λεει την αλλη Δευτερα..Ισως γιαυτο να εστειλαν και τον κωδικο..Αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες..Μπορω πολυ απλα να ακυρωσω και να κρατησω απλα το παιχνιδι..
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Mpatz είπε Αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες..Μπορω πολυ απλα να ακυρωσω και να κρατησω απλα το παιχνιδι.. Ενα παραδειγμα το 2016 με το τοτε bundle με το gears of war https://www.pcgamesn.com/gears-of-war-4/gears-4-nvidia-key-revoked The loophole that allowed these keys to be obtained involved ordering a GTX 1070 from Amazon which came with a free code for the game. Once the code was emailed, customers would cancel the card order presumably then selling the code via a key marketplace or redeeming it themselves. Φανταζομαι οτι και απο Ελλαδα τα γνωστα καταστηματα τυπου Πλαισιο,Msystems και ισως you θα δωσουν και τον κωδικο για το call of duty σε οσα ατομα παρουν τους νεους επεξεργαστες οποτε τους φερουν. Αρα @Prospector8 που αγορασε απο amazon Αγγλιας πριν κατι μερες τον 9700κ,του ηρθε ο κωδικος για το call of duty ή το γνωριζει το εν λογω bundle?Δεν θυμαμαι αν ειχε αναφερει κατι πιο παλια. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mpatz είπε Πριν μιλησα με αμαζον και μου εστειλαν κωδικο για Call of Duty: Black Ops 4 για την αγορα του 9900k..Ασχετα με το οτι η προσφορα βγηκε αρκετες μερες αφοτου ειχα κανει την προπαραγγελια αυτοι μου τον εστειλα κανονικα..Οποιος δεν εχει λαβει κωδικο ας τους στειλει ενα μηνυμα και ας χρησιμοποιησει και αυτα τα λινκς στο τσατ.. Απόκρυψη περιεχομένων https://imgur.com/a/RLCemOd https://softwareoffer.intel.com/Redeem/Terms/2BEB4C8B-905F-49E8-8A86-6420F841EC35 Amazon.com;
Mpatz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Silverage είπε Amazon.com; Ναι..Αν θυμαμαι καλα και εσυ απο εκει τον πηρες..Εχεις καμια ενημερωση εσυ;; Ή ακομα αναμονη; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Mpatz
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ηταν Αμαζον αγγλιας αλλα seller ηταν το Scan το οποιο αυτο ηταν που μπορουσε να μου δωσει τα codes, οχι δλδ το Αμαζον αυτο καθαυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις