Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Οι RTX owners για την ώρα τρέχουν κάνα Firestrike πάντως γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Μόλις τερματίσεις SotTR και Odyssey τέλος το PC(Για φέτος). Το rtx είναι άλλη ιστορία από την πρώτη στιγμή φάνηκε πόσο ανέκδοτο θα ήταν τουλάχιστον σε αυτή τη γενιά τα γράφαμε. Περισσότερο σε αυτό που έγραψες αναφέρθηκα που δεν ισχύει γιατί βγαίνουν συνέχεια νέα παιχνίδια συν το τεράστιο backlog που δύσκολα να τα έχει παίξει κάποιος όλα. Κανενα παιχνίδι να μην ξανά βγει σε υπολογιστή έχω 2 χρόνια σίγουρα με ότι θέλω να παίξω από παιχνίδια των τελευταίων 3 χρόνων. Ολα εξαιρετικά. Η κονσόλα αξίζει για αυτά τα 5 10 exclusives το έχω ξανά γράψει. Αν δεν είχαν και αυτά δεν θα πουλούσαν τίποτα. Sorry για το off topic.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Παιχνιδάρες που θέλουν 9900Κ και RTX, not.. 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Το rtx είναι άλλη ιστορία από την πρώτη στιγμή φάνηκε πόσο ανέκδοτο θα ήταν τουλάχιστον σε αυτή τη γενιά τα γράφαμε. Περισσότερο σε αυτό που έγραψες αναφέρθηκα που δεν ισχύει γιατί βγαίνουν συνέχεια νέα παιχνίδια συν το τεράστιο backlog που δύσκολα να τα έχει παίξει κάποιος όλα. Κανενα παιχνίδι να μην ξανά βγει σε υπολογιστή έχω 2 χρόνια σίγουρα με ότι θέλω να παίξω από παιχνίδια των τελευταίων 3 χρόνων. Ολα εξαιρετικά. Η κονσόλα αξίζει για αυτά τα 5 10 exclusives το έχω ξανά γράψει. Αν δεν είχαν και αυτά δεν θα πουλούσαν τίποτα. Sorry για το off topic. Ανέκδοτο είναι το τωρινό team των Windows που δεν μπορεί να φτιάξει μια έκδοση Windows 10 που να δουλεύει σωστά. 1
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Παιχνιδάρες που θέλουν 9900Κ και RTX, not.. Ανέκδοτο είναι το τωρινό team των Windows που δεν μπορεί να φτιάξει μια έκδοση Windows 10 που να δουλεύει σωστά. Ρε συ μην βάζεις και άλλα μέσα στη συζήτηση. Έγραψες ότι το PC είναι για pubg fortnite που δεν ισχύει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Ρε συ μην βάζεις και άλλα μέσα στη συζήτηση. Έγραψες ότι το PC είναι για pubg fortnite που δεν ισχύει. Ανέφερες το RTX και σου εξήγησα γιατί δεν έχουμε δει RTX ακόμα. Άμα δεν παρακολουθείς τι γίνεται με την 1809 δεν σου φταίω. Το PC είναι για PUBG, Fortnite. Αυτά παίζει η πλειοψηφία. Στο forum είμαστε μια πολύ πολύ μικρή μειοψηφία με δυνατά rigs. Το PC έπρεπε να 'χει RDR 2 τώρα, να λες τα σκάω για RTX και max-άρω το RDR 2 με 4K και 60FPS. Αλλά για την ώρα παίρνεις RTX και τρέχεις Firestrike. Σε PC-α μιλάς που τα σκάει για HW. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Psycho_Warhead
7nisiotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Καλά για RTX θα περιμένετε λίγο ακόμα rtxακιδες για τα 30-60 fps
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εμ έχουν ξεφύγει οι τιμές στο HW, εμ τα σκας και για μλκιες σαν το PUBG(Μέχρι και η Intel στην διαφήμιση για τον 9900Κ το PUBG έδειχνε). 600Ε για PUBG. 1
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ανέφερες το RTX και σου εξήγησα γιατί δεν έχουμε δει RTX ακόμα. Άμα δεν παρακολουθείς τι γίνεται με την 1809 δεν σου φταίω. Το PC είναι για PUBG, Fortnite. Αυτά παίζει η πλειοψηφία. Στο forum είμαστε μια πολύ πολύ μικρή μειοψηφία με δυνατά rigs. Το PC έπρεπε να 'χει RDR 2 τώρα, να λες τα σκάω για RTX και max-άρω το RDR 2 με 4K και 60FPS. Αλλά για την ώρα παίρνεις RTX και τρέχεις Firestrike. Σε PC-α μιλάς που τα σκάει για HW. Στο πρώτο ποστ δεν αναφέρθηκα στο RTX μόνο για τα καθαρά παιχνίδια που παίζουμε στο PC. Το RTX θέλει δουλειά και έχουμε δρόμο ακόμα. Η πλειοψηφία παίζει pubg fortnite και στις κονσόλες δεν συμβαίνει μόνο στο PC αυτό. Το rdr θα το παίξουμε όπως πρέπει λίγη υπομονή θα κάνουμε. Εγώ ξέρω ότι τώρα παίζω Black flag/Primal/sottr πολύ ανώτερα από οποιαδήποτε κονσόλα τα οποία θα μου προσφέρουν πάνω από 100 ώρες στο σύνολο τους. Όποιος θέλει να παίζει τα πάντα θα πάρει και μια κονσόλα να παίζει τα exclusives της και εκεί. 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Εμ έχουν ξεφύγει οι τιμές στο HW, εμ τα σκας και για μλκιες σαν το PUBG(Μέχρι και η Intel στην διαφήμιση για τον 9900Κ το PUBG έδειχνε). 600Ε για PUBG. Η αγορά πρέπει να κινητε. Το marketing αυτό είναι η Intel θα δει την πλειοψηφία και εκεί θα χτυπήσει. Οι τιμές έχουν ξεφύγει γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός και γιατί ο κόσμος τα σκάει. Ότι συμβαίνει και στα κινητά μια άλλη τεράστια αγορά τρελού κέρδους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Πιο παλιά παιχνίδια άλλη φορά..Εσύ τώρα έφτιαξες PC, παίζεις ''αρχαιολογίες'' σαν το Black Flag. Το PC έχει τα χάλια του τα μαύρα αυτό το διάστημα όσον αφορά τις τιμές και το τι παίρνεις γι' αυτά που σκας. Για να συνοψίσουμε με το OT, PC = Fortnite, PUBG. Αυτά παίζει η πλειοψηφία και τα rigs με 9700/9900Κ και RTX υπάρχουν μόνο στα forums που είναι το 1% παγκοσμίως. Συνεπώς μην κρίνετε σύμφωνα με τα rigs που βλέπετε στα forums γιατί η πλειοψηφία έχει ψοφίμια ίσα ίσα για Fortnite. 4
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Πιο παλιά παιχνίδια άλλη φορά..Εσύ τώρα έφτιαξες PC, παίζεις ''αρχαιολογίες'' σαν το Black Flag. Το PC έχει τα χάλια του τα μαύρα αυτό το διάστημα όσον αφορά τις τιμές και το τι παίρνεις γι' αυτά που σκας. Για να συνοψίσουμε με το OT, PC = Fortnite, PUBG. Αυτά παίζει η πλειοψηφία και τα rigs με 9700/9900Κ και RTX υπάρχουν μόνο στα forums που είναι το 1% παγκοσμίως. Συνεπώς μην κρίνετε σύμφωνα με τα rigs που βλέπετε στα forums γιατί η πλειοψηφία έχει ψοφίμια ίσα ίσα για Fortnite. Αυτό είναι καθαρά ψυχολογικό. Το να θες να παίζεις μόνο νέα παιχνίδια εκτός αν τα έχουν παίξει όλοι ότι καλό έχει βγει παλιότερα. Αν το πάμε έτσι και στις κονσόλες 2 3 καλά exclusives παιχνίδια βγαίνουν το χρόνο δηλαδή να δώσω 400 ευρώ για αυτά τα 3 παιχνίδια? Το Black flag αν και παλιό όπως σωστά λες είναι υπέροχο παιχνίδι με πολύ όμορφα γραφικά. Ίσως είμαι τυχερός που έχω ένα τεράστιο backlog που δεν έχω ακουμπήσει λόγω ps3. Ενώ πχ εσύ αν τα έχεις παίξει όλα σίγουρα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Ρε σεις.. ήμαρτον δεν πάτε να πιείτε κανένα καφέ.. ? Χιλιοειπωμένα και σε λάθος νήμα.. 2
mcrae13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μόλις τερματίσεις SotTR και Odyssey τέλος το PC(Για φέτος). Spoiler Αυτό ξαναπέστο ! Πάλι καλά που υπάρχουν και τα racing να μας κρατάνε συντροφιά
billeiros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Πιο παλιά παιχνίδια άλλη φορά..Εσύ τώρα έφτιαξες PC, παίζεις ''αρχαιολογίες'' σαν το Black Flag. Το PC έχει τα χάλια του τα μαύρα αυτό το διάστημα όσον αφορά τις τιμές και το τι παίρνεις γι' αυτά που σκας. Για να συνοψίσουμε με το OT, PC = Fortnite, PUBG. Αυτά παίζει η πλειοψηφία και τα rigs με 9700/9900Κ και RTX υπάρχουν μόνο στα forums που είναι το 1% παγκοσμίως. Συνεπώς μην κρίνετε σύμφωνα με τα rigs που βλέπετε στα forums γιατί η πλειοψηφία έχει ψοφίμια ίσα ίσα για Fortnite. και το fortnite για να εχεις 144fps καρφωμενα σε 2κ θελει καλο μηχανημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, billeiros είπε και το fortnite για να εχεις 144fps καρφωμενα σε 2κ θελει καλο μηχανημα. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις max settings σ' αυτά τα παιχνίδια. 1
billeiros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 κ με υποχωρησεις παλι θελει δυνατο συστημα για το 144αρι
mjmtvman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 2:02 ΜΜ, gpapad20 είπε χθες παρέλαβα gigabyte z390 master κ περιμένω 2080ti x trio και 9900κ μέχρι 15 Νοεμβρίου!! η μητρική πιο βαριά πεθαίνεις λετε να παίξω 1,3-1,35v στα 5 all cores Θα του κουμπωσω X62 όντως η μητρικη είναι πολυ βαριά με το backplate. εγω με τον 8700κ στα 5,0 1,35ν μαζι με Η110ι ημουν μεταξυ idle 40 max 80 βαθμους. με 9900K είσαι οριακα με x62.
Προτεινόμενες αναρτήσεις