Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και στις z370 και στις z390 θυμαμαι ηταν το μοναδικο αρνητικο και το διαβαζα συνεχεια οτι θελει δουλεια το bios γιαυτο ρωταω.

Ειναι λιγο υποκειμενικο αυτο ,καποιοι μπορει να μην τους αρεσει το bios της giga γτ εχουν συνηθισει σε αλλες εταιριες πχ asus απο την αποψη των ρυθμισεω και του που μπορεις να βρεις τι. Για εμενα πλεον σημαντικοτερο κριτηριο ειναι ποσο stable ειναι ενα bios ,και μετα να ειναι βολικο σαν Uefi ,ειναι αληθεια οτι οταν πας απο asus πχ σε giga και μπεις στο Bios θα πεις μετασυγχωρησεως

τι μ....α ειναι αυτη... αλλα απο την αλλη μπορει να ειναι χωρις bugs και rock stable. Οποτε οταν διαβαζω γενικα μια φραση εχει χαλια bios δεν μπορω να καταλαβω αν εννοουν απο αποψη ρυθμισεων η εχει bugs το bios τους

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και στις z370 και στις z390 θυμαμαι ηταν το μοναδικο αρνητικο και το διαβαζα συνεχεια οτι θελει δουλεια το bios γιαυτο ρωταω.

Msystems το γραφει κατω απο τις μητρικες.Πιθανως να ισχυει και σε κανενα you ή cosmodata δεν ειμαι 100% σιγουρος για αυτα.

Ειναι η προωθητικη ενεργεια που εχει η Asus.

Ναι εμπεριέχεται όλο στο καπελάκι της τιμής που έχουν φορέσει στο latest hardware.. 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως ειπα δεν εχει τυχει ακομα να περασει απο τα χερια μου μια gigabyte και ισως παω σε z390(θα δειξει τελευταια στιγμη)γιαυτο και ρωταω,δεν την λεω σε καποιον ή στην ιδια την εταιρεια. Εγω προσωπικα πολυ χαρηκα που μειωσαν το rgb του πραγματος στις νεωτερες και εριξαν το βαρος(εως ενα βαθμο παντα)στην καλυτερη ποιοτητα.

Ουτως ή αλλως οπως ειχα πει πιο παλια,προερχομαι απο haswell με Msi μητρικη :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Να ξαναπώ τον πόνο μου με τη gene, 360 δε σκάω στο γερμανό που κάναμε 3 μέρες να συννενοηθούμε με τα αγγλικά του, πόσο μάλλον αν κάτσει καμιά στραβή. Έστειλα mail στην asus :(

"Regarding the below described case, we kindly inform you that the referred product is expected to be distributed in the Greek market at the 2Q/2019."

Μάλλον θα συμβιβαστώ με την κατώτερη hero τελικά. Έχω συνηθίσει το uefi της asus και δεν ψηνομαι για άλλη μάρκα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sarandis είπε

Να ξαναπώ τον πόνο μου με τη gene, 360 δε σκάω στο γερμανό που κάναμε 3 μέρες να συννενοηθούμε με τα αγγλικά του, πόσο μάλλον αν κάτσει καμιά στραβή. Έστειλα mail στην asus :(

"Regarding the below described case, we kindly inform you that the referred product is expected to be distributed in the Greek market at the 2Q/2019."

Μάλλον θα συμβιβαστώ με την κατώτερη hero τελικά. Έχω συνηθίσει το uefi της asus και δεν ψηνομαι για άλλη μάρκα..

Αν αγορασεις απο Ελλαδα προτιμησε msystems που την εχουν και φθηνοτερα και με το call of duty δωρο

https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=25830

Δυστηχως το επομενο you δεν βλεπω να αναφερει τιποτα για το παραπανω bundle.

Απο εξωτερικο(πχ amazon)δεν εχω ιδεα τι παιζει με το bundle.

• Like 1
Δημοσ.

Η Γίγα παραδοσιακά είχε κάποιες ιδιοτροπίες στο BIOS, κυρίως όσον αφορά την δομή των μενού, παρά σε θέματα λειτουργικά.

Πχ τόσο στην Ζ87Χ-ΟC όσο και στην Z370 Gaming 5, έχει ρυθμίσεις για τα πάντα (τάσεις / LLC / power limits / memory timings κτλ), απλά πρέπει να μάθεις λίγο τα submenu.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν αγορασεις απο Ελλαδα προτιμησε msystems που την εχουν και φθηνοτερα και με το call of duty δωρο

https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=25830

Δυστηχως το επομενο you δεν βλεπω να αναφερει τιποτα για το παραπανω bundle.

Απο εξωτερικο(πχ amazon)δεν εχω ιδεα τι παιζει με το bundle.

Για Ελλάδα πάω, αφού δεν πήρα την άλλη μπορώ να περιμένω να μαζέψω λεφτά να χτυπήσω και 9700k μαζί. Έτσι κι αλλιώς κατόπιν παραγγελίας είναι παντού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΩΠΑ.
Απο cosmodata δεν το είχα δει. Εχω break στη δουλειά, φωτιές μου έβαλες μέχρι τις 11 που τελειώνω :D

----------

"26 Oct 2018      Συγκέντρωση Προϊόντων"

Επεξ/σία από Sarandis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα.

Το νεο setup ερχεται και αναλαμβανει δραση με

i9 9900K + NZXT Kraken X62

Asus Rog Maximus XI Hero

Samsung 970 PRO 512GB

Corsair AX850 (υπαρχει απο το παλιο συστημα το PSU ειδη)

Tο ερωτημα μου ειναι...

ΜΝΗΜΕΣ ??? Ποιο σετακι για να κερδισουμε τα μεγιστα ? Υπαρχει καποια καλυτερη προταση απο τις G. Skill F4-3600C15D-16GTZ με....

Tested Speed --> 3600MHz

Tested Latency --> 15-15-15-35

Επεξ/σία από JOHNX2
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Καλημέρα στην παρέα.

Το νεο setup ερχεται και αναλαμβανει δραση με

i9 9900K + NZXT Kraken X62

Asus Rog Maximus XI Hero

Samsung 970 PRO 512GB

Corsair AX850 (υπαρχει απο το παλιο συστημα το PSU ειδη)

Tο ερωτημα μου ειναι...

ΜΝΗΜΕΣ ??? Ποιο σετακι για να κερδισουμε τα μεγιστα ? Υπαρχει καποια καλυτερη προταση απο τις G. Skill F4-3600C15D-16GTZ με....

Tested Speed --> 3600MHz

Tested Latency --> 15-15-15-35

Στα λεφτα αυτα ειναι οτι κλυτερο μπορεις να παρεις go on

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Δεν κολλαμε στα λεφτα... Οποτε τι προτείνεις ?

Καλύτερη υδρόψυξη.

Να μην χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα σκορ απο ζωγραφική...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...