Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Χάθηκε κάθε ενδιαφέρον από μένα για 9900Κ πάντως. Σάπια temps, σάπια κατανάλωση, σάπια τιμή, σάπια διαθεσιμότητα. Καλύτερα, γλιτώσαμε από περιττά έξοδα. 6
BabisTs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, toyo73 είπε H freezer 360 της Arctic λεει;.Eιναι αρκετα φθηνη για 360. Εχω διαβασει καλα σχολια. Δηλαδη εαν τον αφησεις μαμα, δεν τον παλευει μια καλη αεροψυκτρα.Η μια 120αρα AIO. Στην ουσία μία top αερόψυκτρα / top aio μέχρι 1,2-1,25v (και ότι συχνότητα all core βγάζει σε αυτό το vcore) θα τα πηγαίνουν καλά......από 1,3v/1.3v+ αρχίζουν τα πανηγύρια....... 4
toyo73 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Χάθηκε κάθε ενδιαφέρον από μένα για 9900Κ πάντως. Σάπια temps, σάπια κατανάλωση, σάπια τιμή, σάπια διαθεσιμότητα. Καλύτερα, γλιτώσαμε από περιττά έξοδα. Που να μην ηταν και soldered.Θα ζεσταινες νερο για καλοριφερ.
BabisTs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, toyo73 είπε Που να μην ηταν και soldered. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι ο κοσμος στο forum ειχε πλασματικες προσδοκιες για τον 9900κ και νομιζε οτι επειδη θα ειναι soldered θα ειχε στα 5.2ghz χαμηλες θερμοκρασιες μεχρι και με αεροψυξη. Οκ και εγω ξενερωσα απο διαθεσιμοτητα και εν μερη θερμοκρασιες,αλλα καλως ή κακως με βαση την τωρινη αρχιτεκτονικη ηταν λιγο πολυ αναμενομενα πραγματα. Και ο ryzen 7 1700 αν εφτανε στα 5.2ghz και αυτος φουρνος θα ηταν. Τωρα αν εχουμε καποιο μηχανικο εδω στο forum ο οποιος θα μπορουσε να κατασκευασει ενα 9900κ με βαση τις τωρινες Zμητρικες σε αυτα τα νανομετρα ο οποιος θα ετρεχε στα 5.2ghz σε αερα με μεγιστες 60βαθμους θερμοκρασιες σε stress test,ας κανει αιτηση στην Intel να μην παει χαμενο το ταλεντο..... Δεν κανουν ολοι αναβαθμισεις καθε χρονο.Υπαρχουν ορισμενοι απο μας οπως ο συμφορουμιτης πιο πισω @Silverage ή ο @Prospector8 (αυτοι απο ivy bridge,εγω απο haswell)που κοιταξαμε σε καφεδες γιατι τους επεξεργαστες τους κραταμε καιρο,και εκει βγαζουν τα λεφτα τους. Αλλοι προτιμουν τους πιο value for money ryzen γιατι περαν της χαμηλοτερης τιμης,τους βολευει περισσοτερο χρηματικα στο να τους αλλαζουν και συχνοτερα. Αλλοι προτιμουν τους i7 και i9 καφεδες για δικους τους λογους. Και για καποιον αν δεν τον ενδιαφερει ο 9700κ και ο 9900κ(ή και ο 8700κ που ανεβηκε η τιμη του) ας μην τον αγορασει και ας κοιταξει αλλου,δικαιωμα του. Γιατι ειναι τοσο δυσκολο ορισμενοι να σεβαστουν τις αγορες/επιλογες των αλλων και να σπαμαρουν τα θεματα με τα ιδια σχολια εδω και ποσο καιρο? Αντε συνεχιστε ετσι να κλειδωθει και αυτο το θεμα,και μετα απορειτε γιατι εχει πεσει η κινηση στο forum και σχολιαζουν συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore 3
andygrx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Χάθηκε κάθε ενδιαφέρον από μένα για 9900Κ πάντως. Σάπια temps, σάπια κατανάλωση, σάπια τιμή, σάπια διαθεσιμότητα. Καλύτερα, γλιτώσαμε από περιττά έξοδα. και εγω μια απο τα ιδια
Sarandis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 360 με μεταφορικά μου βγαίνει η gene απο alternate.de Έχω μπροστά μου το pay now... GOD DAMN IT 1
toyo73 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι ειναι τοσο δυσκολο ορισμενοι να σεβαστουν τις αγορες/επιλογες των αλλων και να σπαμαρουν τα θεματα με τα ιδια σχολια εδω και ποσο καιρο? Εννοειται οτι ειναι σεβαστες οι επιλογες των αλλων.Αυτο ομως δεν απογορευει των σχολιασμο και κριτικη, οχι τις επιλογης, αλλα του προιοντος.Αλλα επισης και τον σχολιασμο, γιατι καποιος αλλος δεν θα εκανε αυτη την επιλογη.
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, toyo73 είπε Εννοειται οτι ειναι σεβαστες οι επιλογες των αλλων.Αυτο ομως δεν απογορευει των σχολιασμο και κριτικη, οχι τις επιλογης, αλλα του προιοντος.Αλλα επισης και τον σχολιασμο, γιατι καποιος αλλος δεν θα εκανε αυτη την επιλογη. Spoiler Εχει γινει εδω και καιρο αυτος ο σχολιασμος,οκ το καταλαβαμε και εν μερη γνωριζουμε ολοι που σχολιαζουμε εδω οτι ο 9900κ και 9700κ(οπως και ο προηγουμενος 8700),δεν ειναι ουτε value for money επιλογες,και επισης ζεστενεται αρκετα και θελει καλες ψυξεις. Εχουν κλειδωθει και 3 θεματα ως τωρα των καφεδων επειδη ακριβως επαναλαμβανουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια που οδηγουν σε κοντρες κυριως με τους ryzen λογω της τιμης τους. Μηπως να παμε παρακατω και να αφησουμε τα παιδια που θα προχωρησουν σε αγορα(οταν παραλαβουν φυσικα) να κανουν αυτα κουβεντα να διαβασουμε και κατι καινουργιο? Το ειχα γραψει και παλιοτερα οτι με το να γραφονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, οι αλλοι αποθαρυνονται στο να μπουν να σχολιασουν. Ειχαν κανει παραπονο περυσι ορισμενοι κατοχοι kabylake επεξεργαστων που προσπαθουσαν να κανουν κουβεντα και καθε τρεις και λιγο πεταγοταν καποιοι και λεγανε οτι ζεστενονται,οτι ειναι μαπα,οτι πολλα τα λεφτα για 4πυρηνους(και αυτοι σαν δικαιολογια ελεγαν οτι μπαινουν και γραφουν την γνωμη τους).Συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(και αυτο το θεμα το κλειδωσαν) Εχω φιλο μου(οπως ειχα αναφερει πιο παλια)που εφτιαξε μετα απο χρονια gaming pc.Στα 200ευρω που διεθετε για επεξεργαστη του ανεφερα και προτεινα τους ryzen(επειδη ξερω οτι κραταει για χρονια τα pc του αρα θα τον βολευαν περισσοτερο στα χρηματα αυτα σαν future proof).Προτιμησε να αγορασει τον i5 8400 στα 200ευρω γιατι οπως μου ειπε ηθελε intel. Σε αυτη την περιπτωση ορισμενοι απο το forum πιθανως να προσπαθουσαν με το ζορι να τον πεισουν με σπαμαρισμα(αν ρωτουσε)να παρει κατι αλλο,αλλα εγω αυτο δεν το εκανα γιατι σεβαστηκα την αγορα του(γιατι δικα του χρηματα ειναι)παρολο που αντικειμενικα μιλωντας θα μπορουσε να παρει κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
tommy^ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως θα μεινω αλλη 1 χρονια με τον i7 4790K. Αν πεσει η Intel κατω απο τα 10nm βλεπουμε. Ή αν βγαλει κατι πιο game oriented η AMD. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από tommy^ 1
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, tommy^ είπε Εγω παντως θα μεινω αλλη 1 χρονια με τον i7 4790K. Αν πεσει η Intel κατω απο τα 10nm βλεπουμε. Ή αν βγαλει κατι πιο game oriented η AMD. Το μονο θεμα στην περιπτωση σου ειναι οτι αν περιμενεις μεχρι του χρονου γενικα για αλλαγη πλατφορμας σε ddr4,μετα ισως σκεφτεις οτι δεν αξιζει η αγορα μιας και απο 2020-2021 θα μπουμε σε ddr5 μερια σιγα σιγα. Κοινως οποιον τον ενδιαφερει αυτο το πραγμα ή αγοραζει κατι σε intel/amd μεχρι φετος ή αλλιως περιμενει μια και καλη για ddr5. Αν παλι δεν σε πειραζει το παραπανω,φυσικα ναι μπορεις να αγορασεις και του χρονου πχ ryzen 2. 1
tommy^ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Το μονο θεμα στην περιπτωση σου ειναι οτι αν περιμενεις μεχρι του χρονου γενικα για αλλαγη πλατφορμας σε ddr4,μετα ισως σκεφτεις οτι δεν αξιζει η αγορα μιας και απο 2020-2021 θα μπουμε σε ddr5 μερια σιγα σιγα. Κοινως οποιον τον ενδιαφερει αυτο το πραγμα ή αγοραζει κατι σε intel/amd μεχρι φετος ή αλλιως περιμενει μια και καλη για ddr5. Αν παλι δεν σε πειραζει το παραπανω,φυσικα ναι μπορεις να αγορασεις και του χρονου πχ ryzen 2. Σωστος γιατι εγω θα χρειαστω και νεο τυπο μνημης DDR αν αλλαξω μητρικη (τωρα ειμαι με ddr3). Δεν καιγομαι γιατι ο μηχανημα πεταει! Και DDR4 να βαλω λιγο πριν βγει η ddr5, θα με καλυψει για αλλα 4-5 χρονακια πιστευω.
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tommy^ είπε Σωστος γιατι εγω θα χρειαστω και νεο τυπο μνημης DDR αν αλλαξω μητρικη (τωρα ειμαι με ddr3). Δεν καιγομαι γιατι ο μηχανημα πεταει! Και DDR4 να βαλω λιγο πριν βγει η ddr5, θα με καλυψει για αλλα 4-5 χρονακια πιστευω. Βρε ισχυει,πιο πολυ το λεω απο πλευρας ψυχολογικου το ολο θεμα.Και εγω ουτως ή αλλως ιδια περιπτωση με σενα ειμαι μιας και αναβαθμισα σε καφεδες απο 4770κ που τον ειχα 4χρονια. Ουτως ή αλλως οπως βλεπεις στα διαφορα reviews ακομα καλα καλα δεν αξιοποιουνται πληρως στα παιχνιδια οι 6πυρηνες γιαυτο και οι διαφορες μεταξυ 7700κ και 8700κ δεν ειναι τεραστιες συνολικα,και γιαυτο και ο 9900κ επισης δεν εχει μεγαλες διαφορες. Και φυσικα στην περιπτωση σου με τις 2 1080ti,ακομα και ενα φθηνο i5 να εβαζες(που λεει ο λογος)ή ryzen 5 παλι θα πεταγε το συστημα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore 1
tommy^ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Kοιτα αν ο 8700Κ επεφτε κατω απο 300ευρω θα αξιζε για τωρα, αφου σε gaming επιδοσεις ειναι σχεδον κορυφη! Αλλα μπαινει και στο παιχνιδι και η mobo οποτε εκει θες κατι future proof ειδικα σε θυρες.
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δεν εχεις αδικο. Δυστηχως ειναι πολυ κακη περιοδος για αγορα intel επεξεργαστη,ειδικα του 8700κ(γιαυτο ολοι εχουν πεσει με τα μουτρα σε αγγελιες και ebay για να βρουν 8700κ κατω απο 400ευρω,σε επιπεδα 2017 με αρχες του χρονου,ετσι οπως ανεβηκαν οι τιμες).Και μιας και οι διαφορες με τον 9900κ ειναι μικρες στην παρουσα χρονικη στιγμη,εχει και παραπανω ζητηση γιαυτο το λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις