Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ο παραπανω ειναι με 212evo παρακαλω :P

Total power consumption με 9900κ και 2080ti 450w.

Πως κατάφερε να βγάλει 154 score στο CB15 με τον 2700Χ αυτός σε Single Core ; Πρέπει να πάρει κανά μέλος 9900Κ CPU και να κάνει temp/power review διότι τα μισά review είναι σκέτη τραγωδία.

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έβαλε και άλλος,  πολύ ενδιαφέρον. Αλλά τώρα σοβαρά 600€ η cpu και 150€ τουλάχιστον για aio η και παραπάνω αν πάς για custom loop, σε ποιόν απευθύνεται αυτή η πλατφόρμα?, όποιος έχει 8700κ δεν έχει λόγο να αναβαθμίσει και όποιος δέν έχει θέμα με χρήματα πάει σε hedt.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Δεν ξέρω αν το έβαλε και άλλος,  πολύ ενδιαφέρον. Αλλά τώρα σοβαρά 600€ η cpu και 150€ τουλάχιστον για aio η και παραπάνω αν πάς για custom loop, σε ποιόν απευθύνεται αυτή η πλατφόρμα?, όποιος έχει 8700κ δεν έχει λόγο να αναβαθμίσει και όποιος δέν έχει θέμα με χρήματα πάει σε hedt.

Να στρωσουν τον κωλο τους να κανουν σωστο delid. Δεν ειναι θερμοκρασιες αυτες ουτε τιμη. Ας ριξουν και λιγο τα μουτρα τους δεν γινεται να εισαι 10-15% πιο μπροστα απο τον ανταγωνισμο(2700x) και να πουλας σε διπλασια τιμη. Ποσο μαλλον οταν εισαι ψηστερια και θες τουμπανη ψυξη για να τα βγαλει περα με πανω απο 1.25volt. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Silverage είπε

Καμιά καλή aio για τον 9900k; Για να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.

NZXT Kraken X72 από μένα......

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Καμιά καλή aio για τον 9900k; Για να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.

Corsair H150i Pro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, narta είπε

Corsair H150i Pro

μπα δεν αποδιδει και  τοσο καλα  η h150 pro σε σχεση με την kraken 72 που ειπε ο μπαμπης, εγω παντως αν πηγενα σε 9900κ θα εβαζα ekwb predator 360 που ειναι τερας

https://www.ekwb.com/shop/ek-xlc-predator-360-incl-qdc

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

μπα δεν αποδιδει και  τοσο καλα  η h150 pro σε σχεση με την kraken 72 που ειπε ο μπαμπης, εγω παντως αν πηγενα σε 9900κ θα εβαζα ekwb predator 360 που ειναι τερας

https://www.ekwb.com/shop/ek-xlc-predator-360-incl-qdc

καλη λυση αλλα νομιζω δεν πωλειται πλεον

8 ώρες πριν, 50EuroUser είπε

Πως κατάφερε να βγάλει 154 score στο CB15 με τον 2700Χ αυτός σε Single Core ; Πρέπει να πάρει κανά μέλος 9900Κ CPU και να κάνει temp/power review διότι τα μισά review είναι σκέτη τραγωδία.

Spoiler

ναι γτ στο Multi Βγαζει 1675 ...

αυτα ηταν τα νουμερα του 1800x περιπου 🤣🤣

επρεπε να λεει απο κατω sponsored by intel

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

NZXT Kraken X72 από μένα......

H freezer 360 της Arctic  λεει;.Eιναι αρκετα φθηνη για 360. Εχω διαβασει καλα σχολια.

Δηλαδη εαν τον αφησεις μαμα, δεν τον παλευει μια καλη αεροψυκτρα.Η μια 120αρα AIO.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

καλη λυση αλλα νομιζω δεν πωλειται πλεον

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ναι γτ στο Multi Βγαζει 1675 ...

αυτα ηταν τα νουμερα του 1800x περιπου 🤣🤣

επρεπε να λεει απο κατω sponsored by intel

εχει μια το κιτρινο μαγαζι διαθεσιμη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

εχει μια το κιτρινο μαγαζι διαθεσιμη

θα τους εχει ξεμεινει ,ειναι καλη λυση παντως αλλα φανταζομαι θα την εχει πανω απο 200αρι ε?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

θα τους εχει ξεμεινει ,ειναι καλη λυση παντως αλλα φανταζομαι θα την πανω απο 200αρι ε?

239 την εχουν..ειναι κτηνος παντως και για aio νομιζω ειναι οτι δυνατοτερο μπορεις να βαλεις

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1
Δημοσ.

Με κλειστά μάτια,ότι καλύτερο εχω δοκιμάσει σε AIO μαζί με το Τρίτων αλλά αυτός με τα προβλήματα του.. θα με θυμηθείτε.

προσοχή μόνο στο μήκος των σωλήνων που δεν εχω καταλάβει γιατί τις έχουν οριακά..

> https://www.skroutz.gr/s/15749700/Alphacool-Eisbaer-LT360.html

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, cpc464 είπε

Επειδή και πολλοί κάτοχοι 8700κ περίμεναν να κάνουν την αλλαγή. Θεωρώ epic fail για κάποιον να αναβαθμίζει από γενιά σε γενιά ειδικά αν μιλάμε για Intel που ξέρουμε τι συμβαίνει. Βέβαια ο 9900κ είχε δημιουργήσει προσδοκίες οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Η χρυσή τομή είναι αλλαγή τουλ. ανά 3ετία.

• Like 1
Δημοσ.

μια και καλή τώρα upgrade όταν έρθουν οι ddr5, εκτός και εχουμε καμιά ευχάριστη έκπληξη από την amd και ειναι τουμπανο ο 3700x

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...