Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Να στε καλά πάντως παιδιά για την εναλλακτική πρόταση, που αναφέρατε. Ειχα πελαγωσει τόσο καιρό που ψάχνω τσιπακι καθώς ούτε σε αγγελίες έβρισκα σε καλή τωρινη τιμη 8700Κ ούτε ebay κλπ. Θα φαει τα € μου ο Τραμπ τελικά :P

Και γενικα για οποιον ενδιαφερεται για intel cpu

Αναφορά σε κείμενο

https://www.intel.co.uk/content/www/uk/en/support/articles/000005712/processors.html?_ga=2.130910223.1884234131.1540320717-1919800957.1540320619

"Can I buy a boxed processor in the United States and get warranty in another country?

You can claim warranty globally for Intel® Boxed Processors except in Australian, China, and India. Those countries have country-specific warranty policies for Intel Boxed Processors."

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η ξενερα δεν περιγράφεται.. Παλι τα ίδια. Ανοίγει για ενα sec και ξανακλείνει. Αρα δεν είναι motherboard. Ούτε τροφοδοτικό διότι στο παλιό μ σύστημα ανοίγει και δουλεύει κανονικότατα.. Δεν εχει κάτι άλλο επάνω και παλι δεν λέει να δείξει. Ενα πράγμα εχει μείνει που θα ειναι τελείως κουλό.. Τα custom καλώδια του τροφοδοτικού που ειχα αλλαξει παλια και ειναι ασπρόμαυρα, να κάνουν conflict καπως την νεα μητρική.. Αλλα για να το τεστάρω αυτό πρέπει να παρω νεο τροφοδοτικό.. Πραγματικά δεν γίνεται να φταιει κατι αλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Η ξενερα δεν περιγράφεται.. Παλι τα ίδια. Ανοίγει για ενα sec και ξανακλείνει. Αρα δεν είναι motherboard. Ούτε τροφοδοτικό διότι στο παλιό μ σύστημα ανοίγει και δουλεύει κανονικότατα.. Δεν εχει κάτι άλλο επάνω και παλι δεν λέει να δείξει. Ενα πράγμα εχει μείνει που θα ειναι τελείως κουλό.. Τα custom καλώδια του τροφοδοτικού που ειχα αλλαξει παλια και ειναι ασπρόμαυρα, να κάνουν conflict καπως την νεα μητρική.. Αλλα για να το τεστάρω αυτό πρέπει να παρω νεο τροφοδοτικό.. Πραγματικά δεν γίνεται να φταιει κατι αλλο. 

Μου θυμησες το review του jay 2cents στον 2700x που ειχε αυτο ακριβως το θεμα με το καλωδιο τροφοδοσιας του δισκου. Τσεκαρε το αν θες. 

https://youtu.be/kj_k-eEWw20

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 21/10/2018 στις 2:24 ΜΜ, Spartan117 είπε

Πολύ τάση δίνουν στον 2700X, και σε όλα τα CPUs εκτος από Sky-X.

Άσχετα με αυτό παρατηρώ ότι οι ryzen σαν να έχουν hard ceiling. Δεν υπάρχει ούτε ένα 5% των τσιπ που να ξεπερνάει τα 4,1(για παλιούς) ή τα 4,2(για νέους).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Άσχετα με αυτό παρατηρώ ότι οι ryzen σαν να έχουν hard ceiling. Δεν υπάρχει ούτε ένα 5% των τσιπ που να ξεπερνάει τα 4,1(για παλιούς) ή τα 4,2(για νέους).

Link?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Δεν εχω τιποτα ουτε καν σκληρούς πάνω μονο cpu kai motherboard ειναι συνδεδεμενοι και δεν ανοίγει ουτε να βγάλει καποιο error.. 

Σου ευχομαι να ειναι οντως το τε καποιο καλωδιο και να μην ειναι η cpu :(

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Μνημες ram μηπως?Γιατι η αλλαγη που κανεις ειναι απο ddr3 σε ddr4,αφου η καρτα δουλευει με τον i5 3570k,δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο.

Δημοσ.

Ειπα να δοκιμάσω και 3η μητρική αλλα απο άλλη εταιρία αυτή τη φορά και αν κάνει τα ίδια τοτε θα αγοράσω νεο τροφοδοτικό.. Γούστο εχει να φταίει ο cpu τοσο καιρό.. Αλλα δεν έχω ακούσει σχεδόν ποτε συμβάν που αποδεδειγμένα κάποιος του έτυχε faulty επεξεργαστής.. Αυτά. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Ειπα να δοκιμάσω και 3η μητρική αλλα απο άλλη εταιρία αυτή τη φορά και αν κάνει τα ίδια τοτε θα αγοράσω νεο τροφοδοτικό.. Γούστο εχει να φταίει ο cpu τοσο καιρό.. Αλλα δεν έχω ακούσει σχεδόν ποτε συμβάν που αποδεδειγμένα κάποιος του έτυχε faulty επεξεργαστής.. Αυτά. 

Psu η ram ποντάρω εγώ...δοκίμασες ένα stick σε διαφορετικά slots??

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει οποιαδήποτε πληροφορία υπήρχε στο ίντερνετ, η καθε ραμ δοκιμαστικε σε ενα ενα σλοτ, ποτε δεν άνοιξε, και μακαρι να ειναι psu τουλάχιστον να μην ειναι κατι αλλο πιο ακριβο, και αν ειναι psu θα φταίνε τα custom καλώδια και όχι αυτό καθαυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περίπου 15% αυξηση ipc  φαινεται να φερνουν οι 10nm ice lake (λογικό βεβαια μετα απο μια 3ετια με την ιδια skylake αρχιτεκτονική) αν και λογικα δεν θα μπορουν να κλοκαρουν το ίδιο ψηλα με τους 14nm+++, οπως βεβαια ειχε γίνει και στις προηγουμενες μεταβασεις απο 32nm->22nm->14nm

Για laptop παντως μια χαρα σε κανα χρονο που θα κυκλοφορήσουν

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...