Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Silverage είπε 595€ μαζί με τελωνείο και μεταφορικά. Ενδιαφερον,ειναι ελαχιστα ακριβοτερος απο μας μαζι με μεταφορικα. Να υποθεσω οτι εκανες απο εκει παραγγελια μηπως και σου ερθει νωριτερα απο μας? Δεν εχει τυχει να αγορασω ποτε απο Αμερικανικο amazon γιαυτο ρωταω. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
narta Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν εχει τυχει να αγορασω ποτε απο Αμερικανικο amazon γιαυτο ρωταω. Εχει τρελες ευκαιριες μερικες φορες αμα συμμετεχει το προιον στο Global Shipping πχ ειχε 1920x 270€ μαζι με τελωνειο στην πορτα σου
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, narta είπε Εχει τρελες ευκαιριες μερικες φορες αμα συμμετεχει το προιον στο Global Shipping πχ ειχε 1920x 270€ μαζι με τελωνειο στην πορτα σου Ναι δεν εχει τυχει να αγορασω περαν του τελωνειου και για το ενδεχομενο rma(γενικα μιλωντας παντα) μιας και μιλαμε για το Αμερικανικο και οχι καποιο ευρωπαικο.
Silverage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ενδιαφερον,ειναι ελαχιστα ακριβοτερος απο μας μαζι με μεταφορικα. Να υποθεσω οτι εκανες απο εκει παραγγελια μηπως και σου ερθει νωριτερα απο μας? Δεν εχει τυχει να αγορασω ποτε απο Αμερικανικο amazon γιαυτο ρωταω. Ναι γιατί εδώ είμαι σίγουρος ότι θα αργήσουν πιο πολύ να τον φέρουν.
narta Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι δεν εχει τυχει να αγορασω περαν του τελωνειου και για το ενδεχομενο rma(γενικα μιλωντας παντα) μιας και μιλαμε για το Αμερικανικο και οχι καποιο ευρωπαικο. Σε μερικες περιπτωσεις που υπαρχει διεθνης εγγυηση, στελνεις σε ευρωπαικο κεντρο rma.
Silverage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Επεξεργαστής είναι απίθανο να σου έρθει χαλασμένος. Κάρτα γραφικών, μητρική κλπ απο ευρωπαικά μόνο γιατί είναι πιο επίφοβα. Την είχα πατήσει με μια μητρική gigabyte πρόπερσυ.
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Silverage είπε Επεξεργαστής είναι απίθανο να σου έρθει χαλασμένος. Κάρτα γραφικών, μητρική κλπ απο ευρωπαικά μόνο γιατί είναι πιο επίφοβα. Την είχα πατήσει με μια μητρική gigabyte πρόπερσυ. Καλα μην το εχεις σιγουρο αυτο για τον επεξεργαστη
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Silverage είπε Επεξεργαστής είναι απίθανο να σου έρθει χαλασμένος. Κάρτα γραφικών, μητρική κλπ απο ευρωπαικά μόνο γιατί είναι πιο επίφοβα. Την είχα πατήσει με μια μητρική gigabyte πρόπερσυ. Από περιέργεια έβαλα τον 8700Κ [ που ετσι κι αλλιώς ψάχνω να βρω ] Το τελικό που βγάζει είναι με το τελωνείο υπολογισμένο;
Silverage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Από περιέργεια έβαλα τον 8700Κ [ που ετσι κι αλλιώς ψάχνω να βρω ] Το τελικό που βγάζει είναι με το τελωνείο υπολογισμένο; Ναι. Αν πληρώσεις σε δολλάρια βγανει κάπου ~373€. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Silverage 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Silverage είπε Ναι. Αν πληρώσεις σε δολλάρια βγανει κάπου 373€. Κάπου έχει την μετατροπή. Παίζει ρόλο που επέλεξα το "πιο γρήγορο" τρόπο αποστολής και Amazon μετατροπή συναλλάγματος [ κάπως ετσι ];
Silverage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλα μην το εχεις σιγουρο αυτο για τον επεξεργαστη Νομίζω αξίζει να ρισκάρω.
Mpatz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Αυτο ειναι το δικο μου απο 9900k.. Παραγγελια στις 8/10 μολις ανοιξαν τα preorders..Πιστευα θα στειλουν απο κανεναν στις 19 του μηνος αλλα μπαα..Δεν ψηθηκαν 1
Silverage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Κάπου έχει την μετατροπή. Παίζει ρόλο που επέλεξα το "πιο γρήγορο" τρόπο αποστολής και Amazon μετατροπή συναλλάγματος [ κάπως ετσι ]; Ακριβώς απο κάτω έχει την επιλογή. Είναι πολύ μικρή η διαφορά στο ποσό ανάμεσα στο γρήγορο και αργό τρόπο αποστολής, ούτε 5 ευρώ νομίζω αλλά στις μέρες είναι αρκετά μεγάλη. 3 λεπτά πριν, Mpatz είπε Αυτο ειναι το δικο μου απο 9900k.. Παραγγελια στις 8/10 μολις ανοιξαν τα preorders..Πιστευα θα στειλουν απο κανεναν στις 19 του μηνος αλλα μπαα..Δεν ψηθηκαν Τον πρόλαβες σε ακόμα καλύτερη τιμή. Βγαίνει πιο φθηνά και απο εδώ. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Silverage 1
Mpatz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για καποιον λογο ομως το αμαζον με τον βγαζει 594,18€.. Μονο στην καρτελα ομως που βλεπω την παραγγελια..Αν πατησω να δω παραπανω πληροφοριες τα μετατρεπει σε δολαρια *edit: Το εβαλα να ειναι σε δολαρια για να μην το βλεπω 😂 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Mpatz
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Silverage είπε Ακριβώς απο κάτω έχει την επιλογή. Εϊναι πολύ μικρή η διαφορά στο ποσό ανάμεσα στο γρήγορο και αργό τρόπο, ούτε 5 ευρώ νομίζω αλλά στις μέρες είναι αρκετά μεγάλη. Να στε καλά πάντως παιδιά για την εναλλακτική πρόταση, που αναφέρατε. Ειχα πελαγωσει τόσο καιρό που ψάχνω τσιπακι καθώς ούτε σε αγγελίες έβρισκα σε καλή τωρινη τιμη 8700Κ ούτε ebay κλπ. Θα φαει τα € μου ο Τραμπ τελικά Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις