Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Ούτε στις ταινίες αυτά.. Χθες απόγευμα χαλαει η μητρική, σήμερα πρωί ειχα την αντικατάσταση της!! Α ρε Αμαζον.. 

Εξωτερικό μένεις φιλε; Απο ποίο αμαζον; Φοβερό after.sales.

Ενημέρωσε μας για τη μητρική

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Λογικα ειναι 8 με doublers ε?

Μάλλον,αλλά δεν γνωρίζω στάνταρ bro......βέβαια στο 300ρι χαλαρό την βλέπω την extreme......

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Μάπα η Hero αυτή τη φορά, καλύτερα Gene.

Δεν υπαρχει στην Ελληνικη αγορα η συγκεκριμενη.

53 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Γενικά το Αμερικανικο Αμαζον στέλνει με ολα πληρωμένα μεσα, δλδ τον 9700K τον εχει 350€ επειτα απο μετατροπή, και τα έξοδα αποστολής +τελωνείο +οτι αλλο χρειαστεί ειναι 75€= 425€ τελική τιμή αν τον είχε διαθέσιμο 😛

Ναι ο συγκεκριμενος συμφερει με αυτο τον τροπο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αυτο που τους mod τους πειραξε μονο το δικο μου σχολιο το οποιο ηταν και σε spoiler και το διεγραψαν και αφησαν ολα τα αλλα με ξεπερνα εδωμεσα 

Μάλιστα.

Αγαπητοί mods, μπορείτε να μου εξηγήσετε για ποιον λόγο δεν μπορώ να κάνω like στην παρατιθέμενη ανάρτηση του @akoinonitos;

Απαγορευμένη γνώση; Κρυφό σχολειό; Διαδώσται;

Α, ξέρω. Θ' αφαιρέστε την ανάρτησή μου ως offtopic. Είναι η μόνη τέτοια, εξάλλου, εδώ μέσα....

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

James μην επιμένεις ρε φίλε, το IPC είναι αυτό που σου λένε τα παιδιά. Μην το μπερδεύεις με το Single-thread performance που είναι IPC + συχνότητα. Σύγκριση IPC κάνεις πάντα με την ίδια συχνότητα. Για να δεις ποια είναι η διαφορά στην αρχιτεκτονική δηλαδή.

μην επιμενεις εισαι λαθος. μετρας στην μεγιστη συχνοτητα που παιζουν ολοι οι πυρηνες και σε ολον τον πυρηνα, οχι st. απλα εχουν βρει τωρα μια εφευρεση για να μειωσουν την αποσταση κατι απατεωνες ή πληρως ασχετοι με την τεχνολογια επεξεργαστων.

• Sad 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, james rod είπε

μην επιμενεις εισαι λαθος. μετρας στην μεγιστη συχνοτητα που παιζουν ολοι οι πυρηνες και σε ολον τον πυρηνα, οχι st. απλα εχουν βρει τωρα μια εφευρεση για να μειωσουν την αποσταση κατι απατεωνες ή πληρως ασχετοι με την τεχνολογια επεξεργαστων.

Το λεει απλα μπας και το εμπεδωσεις

https://www.tomshardware.com/reviews/ipc-cpu-definition,5777.html

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, james rod είπε

Επειδη δεν γνωριζω μπορεις να μου πεις ποσο ειναι το ipc του 9900κ?

Και ποση ειναι η διαφορα του με τον 2700χ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, james rod είπε

καλα καντο μας εσυ πιο συνθετο αφου το εχεις εμπεδωσει. :P

Περιμενω απαντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και ποσο σου βγηκε για εδω σε μας?Τελωνειο δεν παιζει?

Εχεις δικιο παντως οτι η προηγουμενη τιμη του ηταν τα 529δολλαρια.

595€ μαζί με τελωνείο και μεταφορικά. Τα 5€ είναι προμήθεια της τράπεζας :angry:

Επεξ/σία από Silverage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...