Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gorath είπε

Παιδιά σε aorus z370 gaming 7 μπορώ να βάλω i9 9900k? Στο site της gigabyte γράφει ότι τον υποστηρίζει, στην πραγματικότητα όμως?

Αν δεν κυνηγήσεις μεγάλα νούμερα σε overclock και μέχρι 1,2vcore max πιστεύω θα είσαι κομπλέ........αν θέλεις να κυνηγήσεις από εκεί και πάνω συχνότητα και vcore καλύτερα να στραφείς σε καμία Aorus Pro Ζ390 με ενισχυμένα vrms.

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gorath είπε

Παιδιά σε aorus z370 gaming 7 μπορώ να βάλω i9 9900k? Στο site της gigabyte γράφει ότι τον υποστηρίζει, στην πραγματικότητα όμως?

Είχα την z370 gaming 7 με 9900k πριν την αλλάξω σε z390 aorus master. Αξιοπρεπέστατη και μέχρι 1.25 που δοκίμασα ήταν μέσα στα όρια  του φυσιολογικού τα vrm temps.  Σαφως πιο κρυα βεβαια η master.

Θεωρω πως δεν θα εχεις πρόβλημα μέχρι 1.25.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, BabisTs είπε

Αν δεν κυνηγήσεις μεγάλα νούμερα σε overclock και μέχρι 1,2vcore max πιστεύω θα είσαι κομπλέ........αν θέλεις να κυνηγήσεις από εκεί και πάνω συχνότητα και vcore καλύτερα να στραφείς σε καμία Aorus Pro Ζ390 με ενισχυμένα vrms.

3 ώρες πριν, Jerky είπε

Είχα την z370 gaming 7 με 9900k πριν την αλλάξω σε z390 aorus master. Αξιοπρεπέστατη και μέχρι 1.25 που δοκίμασα ήταν μέσα στα όρια  του φυσιολογικού τα vrm temps.  Σαφως πιο κρυα βεβαια η master.

Θεωρω πως δεν θα εχεις πρόβλημα μέχρι 1.25.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Αναβαθμίστηκα ήδη!

• Like 1
Δημοσ.

Προτείνετε μου μερικά RAM kits μέχρι 250€. Θα προτιμούσα kit of 4, αλλά μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο τις HyperX Predator 16GB 3200C16.

Σε πλατφόρμα Ζ370 θα μπούμε, προτιμώ για αισθητικούς λόγους το kit of 4 αλλά αν έχουμε καλύτερα sticks σε 2x8GB ας είναι. 

Μεχρι 16GB, δε χρειάζομαι σε καμία περίπτωση 32 για Gaming. Δε με ενοχλεί να εξαντλήσω το μπατζετ, δε θα με πειραζε να είναι και από έξω. Με ενδιαφέρει το όσο δυνατόν περισσότερα FPS, ίσως κάνω κάποιο stream

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ScienceFreak είπε

Προτείνετε μου μερικά RAM kits μέχρι 250€. Θα προτιμούσα kit of 4, αλλά μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο τις HyperX Predator 16GB 3200C16.

Σε πλατφόρμα Ζ370 θα μπούμε, προτιμώ για αισθητικούς λόγους το kit of 4 αλλά αν έχουμε καλύτερα sticks σε 2x8GB ας είναι. 

Μεχρι 16GB, δε χρειάζομαι σε καμία περίπτωση 32 για Gaming. Δε με ενοχλεί να εξαντλήσω το μπατζετ, δε θα με πειραζε να είναι και από έξω. Με ενδιαφέρει το όσο δυνατόν περισσότερα FPS, ίσως κάνω κάποιο stream

https://www.skroutz.gr/s/8117420/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3866MHz-F4-3866C18Q-16GTZ.html

Aυτλες εδώ πρέπει να έχουν πολύ καλα τσιπάκια.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

https://www.skroutz.gr/s/8117420/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3866MHz-F4-3866C18Q-16GTZ.html

Aυτλες εδώ πρέπει να έχουν πολύ καλα τσιπάκια.

Τις πόσταρα νωρίτερα σε κάποιο τοπικ σαν προσφορά ωστοσο η G Skill δίνει συμβατότητα μόνο με Ζ170 MOBO και αυτά με Asus και GA 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ScienceFreak είπε

Τις πόσταρα νωρίτερα σε κάποιο τοπικ σαν προσφορά ωστοσο η G Skill δίνει συμβατότητα μόνο με Ζ170 MOBO και αυτά με Asus και GA 

Αυτά ειναι μλκίες. Μια χαρά θα δουλεύουν σε 8700Κ κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Μαλακιες δεν είναι, έχει ένα ρίσκο σαν επιλογή και νομίζω είναι και αρκετά παλιό RAM kit. Αλλιώς αξίζει με 1000

41 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αυτά ειναι μλκίες. Μια χαρά θα δουλεύουν σε 8700Κ κτλ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ScienceFreak είπε

Μαλακιες δεν είναι, έχει ένα ρίσκο σαν επιλογή και νομίζω είναι και αρκετά παλιό RAM kit. Αλλιώς αξίζει με 1000

Μπα, 99% λάθος του εμετο-μαγαζιού είναι.

Αλλα και πάλι, ο 8700Κ έχει τον καλύτερο imc, αν δεν δουλεύει εκεί, δεν θα δουλέψει πουθενά.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος πάντων, κάποια άλλη πρόταση με τη σωστή τιμή έχουμε; Είχα βρει ένα μοντέλο G. Skill στα 3600C17 4x4 αλλά καταργήθηκε σήμερα όποτε με έβαλε να ψάχνω ξανά. Έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα πάω στις HyperX αν και προτιμούσα TridentZ σε kit of 4 με το κόκκινο heatsink. Και ναι μιλάμε για 8700Κ

Δημοσ.

Eπειδη θελω να κανω αναβαθμιση και κοιταω σε Ζ390 ειμαι αναμεσα στις Aorus Pro Ζ390  Aorus ultra Ζ390 asus rog strix z390-e και asus rog maximus xi hero.

Ποια απο αυτες θεωρειτε "καλυτερη"? Ενας 9900κ θα μπει πανω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Eπειδη θελω να κανω αναβαθμιση και κοιταω σε Ζ390 ειμαι αναμεσα στις Aorus Pro Ζ390  Aorus ultra Ζ390 asus rog strix z390-e και asus rog maximus xi hero.

Ποια απο αυτες θεωρειτε "καλυτερη"? Ενας 9900κ θα μπει πανω.

Η AORUS Master 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...