Arkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε blink δλδ?? Αναβοσβημα σημαίνει. Έχει να κάνει με τον κύκλο ρεύματος της οθόνης. Γράφει occasionally όμως που σημαίνει σπάνια θέματα με flickering η κάτι άλλο δεν έχει που έχουν κάποιες Samsung. Αύριο θα το ψάξω καλύτερα μιας και ανανεώνουν συνεχώς τη λίστα. Θέμα σίγουρα δεν θα έχεις αν σου βρίσκεται κάποια nvidia φίλου την κουμπώνεις να δεις τι γίνεται ακριβώς και βλέπεις για αγορά μετά.
billeiros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Αναβοσβημα σημαίνει. Έχει να κάνει με τον κύκλο ρεύματος της οθόνης. Γράφει occasionally όμως που σημαίνει σπάνια θέματα με flickering η κάτι άλλο δεν έχει που έχουν κάποιες Samsung. Αύριο θα το ψάξω καλύτερα μιας και ανανεώνουν συνεχώς τη λίστα. Θέμα σίγουρα δεν θα έχεις αν σου βρίσκεται κάποια nvidia φίλου την κουμπώνεις να δεις τι γίνεται ακριβώς και βλέπεις για αγορά μετά. Αυτο το blink δε μ αρεσε...
Arkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Αυτο το blink δε μ αρεσε... Μην σε αγχώνει αλλά θα σου πω σίγουρα αύριο θα το δω καλύτερα. Εφόσον δεν έχει θέμα με flickering μην σε ανησυχεί. Με 1080ti το τεσταρε ο τύπος που είχε το blink. Γράφει occasionally blink οπότε δεν είναι κάτι σημαντικο. 1
Arkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κομπλε billeiros. Με ενεργοποιημενο το motion blur reduction δεν εχεις κανενα θεμα. 50-144hz range. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin 1
butcher13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σε όλους. Εχω τον 9900k με τη z390 master και εναν m2 960. Αν τοοθετήσω και 2ο m2 θα μου κοψει pci lanes απο την gpu (pci express 16) ή οχι. Ευχαριστω
ScienceFreak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κάτι άσχετο-σχετικό, άμα μια εταιρία σου απαντήσει σε mail support "Το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι RMA" σημαίνει ότι θα γίνει αντικατάσταση του ελλατωματικού προϊόντος; Συνεπώς με αυτό το μέιλ, έχω στο "χέρι" τον πωλητή αν μου αρχίσει τα μα και τα μου; ΥΓ. Έχοντας περιγράψει το troubleshooting στην εταιρία, δόθηκε η παραπάνω απάντηση.
leros2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, butcher13 είπε Καλησπερα σε όλους. Εχω τον 9900k με τη z390 master και εναν m2 960. Αν τοοθετήσω και 2ο m2 θα μου κοψει pci lanes απο την gpu (pci express 16) ή οχι. Ευχαριστω Συνήθως τέτοια θέματα τα γράφει στο manual της μητρικής... Ps: nice setup !
billeiros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Arkin είπε Κομπλε billeiros. Με ενεργοποιημενο το motion blur reduction δεν εχεις κανενα θεμα. 50-144hz range. ευχαριστω Πολυ!!
renaxan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 5 hours ago, billeiros said: Γινονται πραγματακια σιγα σιγα . Καλορίζικα!!! 1
BabisTs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Δηλωνω ερωτευμενος... Αφού βγάζει έστω cinebench σε αυτήν την συχνότητα είναι δυνατό τσιπάκι ..... να κοιτάξεις να βρείς stability κάτω του 1,3v για daily........ 1
billeiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, BabisTs είπε Αφού βγάζει έστω cinebench σε αυτήν την συχνότητα είναι δυνατό τσιπάκι ..... να κοιτάξεις να βρείς stability κάτω του 1,3v για daily........ Με 1.28 ειμαι stable στα 5.με 1.3 στα 5.1.αυτο ειναι με 1.32.δεν το ετρεξα intel burn test(τα αλλα ναι) 8 cinebech ομως στη σειρα τα βγαλε με ανεση. με το llc φτανει μαξ τα 1.38 στα 5.2.ντουκι η μητρικη. κρυο και silent το συστημα (μαξ 77βαθμοι μετα απο τα cb στα 5.2)και η noctua δειχνει τα δοντια της. Καμια σχεση με το setup του 8700.επισης οι ραμ με μια κινηση μεσω xmp στα 3200.τρομερα ικανοποιημενος. το στησιμο με δυσκολεψε γιατι ηθελε cmos. δεν αναβε χωρις. παρολο που χα βγαλει τη μπαταρια.. 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Είσαι stable σε stress-test ; 5 κ 5.1 ναι.intel burn test 5 λουπες very higη. βρηκα οδηγο ειδικα για aorus και τον ακολουθησα κατά γραμμα Η πατεντα με τα πλαινα 140αρια καμει τρομερη δουλεια Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από billeiros 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις