alexcrx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Γιατί; Δεν παθαίνει τίποτα το LM, μέταλλο είναι, όχι πάστα για να ξεραθεί. εχω δει οτι ξεραινεται και αυτο και θελει μια αλλαγη μετα απο 2 χρονια εγω ακομα παντος ειμαι μια χαρα και θα το δω στα 2 χρονια μολις καθαρισω και την λουπα
billeiros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ναι τα spikes δημιουργουνται απο αυτο. Με κακη ψυξη μπορει και 1.20 να εχεις και να βαρας 90αρια. Παντως η intel δινει safe temp μεχρι 105 βαθμους. Ειναι λιγο παραλογο οταν μιλαμε για 75 βαθμους δηλαδη 30 κατω οτι θα παθει κατι. Στην αρχη οταν αγορασα ειχα ενα κολλημα αλλα τελικα ολα στο μυαλο ειναι. Απολαυστε το hardware που εχετε και δεν θελει πολυ ψηρισμα. Εισαι πιο θαραλλαος μπαμπη. Μπραβο σου εννοειται. Κανεις δεν ειπε οτι θα παθει κατι. για την τρελλα μας τα κανουμε ολα. εμενα παντως με εμποδιζε αρκετα.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, alexcrx είπε θελεις πολυ ρευμα για να τον παρεις στα χερια εχω δωσει 1.65 για να βγαλω πανω απο 5,3 για bench και δεν επαθε τιποτα................ θελει 1,7 με 1,8 για να την ακουσει...................... παντως ειναι λογικο οτι οσο πιο λιγο ρευμα τοσο πιο πολυ θα ζησει το μηχανημα, αλλα το ιδιο ειναι και με την θερμοκρασια,οσο πιο λιγη τοσο πιο καλα Σηκωνουν τοσο πολυ τα 14nm? Μεχρι 1.60 ηξερα και μετα παπαλα. Πολυ ενδιαφερον. Για τη θερμοκρασια σου δινει ενα safe temp η intel που μπορεις να παιξεις 24/7. Το voltage με πανω απο 1.4 24/7 ακομα και χαμηλες θερμοκρασιες να εχεις καποια στιγμη θα το φαει το degrade. Ειναι σκυλια παντως τα σημερινα cpu μονο εμεις εδω στα φορουμ ασχολουμαστε λιγο παραπανω η πλειοψηφια ουτε xmp δεν ενεργοποιει δεν ξερει πως να μπει bios. 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Κανεις δεν ειπε οτι θα παθει κατι. για την τρελλα μας τα κανουμε ολα. εμενα παντως με εμποδιζε αρκετα. Για την τρελλα μας σιγουρα. Σε εμποδιζε κυριως στο ψυχολογικο ετσι? Δεν ειχες πουθενα θεμα η throttling. Ολα στο μυαλο ειναι. Μερικα τετοια κολληματα εχουμε ολοι μας.
billeiros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο οχι λογω της lquid metal. Αυτη δεν εχει αναγκη. η σιλικονη μπορει να σου ανεβασει λιγο θερμοκρασιες καθως αλλαζειψη μορφη της και μπορει να δημιουργηθει λιγο κενο. αν δεν τον ξανασφραγισεις δεν εχεις αναγκη. αλλα οποτε αλλαζεις παστα πανω θα ψαχνεις το καπακι... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από billeiros
Zaknafein Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, billeiros είπε κι εγω ετσι νομιζα αλλα οσο το χα ψαξει οι ειδικοι λενε ανα 8 12 μηνες θελει παλι. Ποιοι είναι οι "ειδικοί" και τι δεδομένα παρουσίασαν; Εγώ κοντεύω χρόνο με TG conductonaut και δεν έχω παρατηρήσει διαφορά για να μπω στην διαδικασία re-application. edit: Δεν έκανα re-seal, απλά κρατάει το καπάκι το socket, ίσως γι'αυτό. @Arkin Δεν υπάρχει επίσημο guidance, απλά στις προδιαγραφές έχουν τα 1.52v αν θυμάμαι καλά ως max vcore (μπορεί να κάνω και λάθος), αλλά επ'ουδενί δεν είναι "safe" αυτή η τάση, απλά σου λένε από εκεί και πάνω δεν εγγυώνται για τίποτα. Άτυπα αν δεις και από τις μητρικές και τι τάσεις δίνουν σε στοκ ρυθμίσεις, θα δεις και 1.3-1.4v οπότε μέχρι εκεί είναι ας πούμε "safe". Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Zaknafein 4
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Zaknafein είπε Ποιοι είναι οι "ειδικοί" και τι δεδομένα παρουσίασαν; Εγώ κοντεύω χρόνο με TG conductonaut και δεν έχω παρατηρήσει διαφορά για να μπω στην διαδικασία re-application. @Arkin Δεν υπάρχει επίσημο guidance, απλά στις προδιαγραφές έχουν τα 1.52v αν θυμάμαι καλά ως max vcore (μπορεί να κάνω και λάθος), αλλά επ'ουδενί δεν είναι "safe" αυτή η τάση, απλά σου λένε από εκεί και πάνω δεν εγγυώνται για τίποτα. Άτυπα αν δεις και από τις μητρικές και τι τάσεις δίνουν σε στοκ ρυθμίσεις, θα δεις και 1.3-1.4v οπότε μέχρι εκεί είναι ας πούμε "safe". Καπου εκει το θυμομουν ναι. Μεχρι 1.35 θα αισθανομουν safe παραπανω ακομα και 50 βαθμους να ειχα δεν θα καθομουν 24/7. Σε θερμοκρασια δινει safe τους 105 βαθμους που ειναι το tj η ειναι χαμηλοτερη?
billeiros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε Ποιοι είναι οι "ειδικοί" και τι δεδομένα παρουσίασαν; Εγώ κοντεύω χρόνο με TG conductonaut και δεν έχω παρατηρήσει διαφορά για να μπω στην διαδικασία re-application. @Arkin Δεν υπάρχει επίσημο guidance, απλά στις προδιαγραφές έχουν τα 1.52v αν θυμάμαι καλά ως max vcore (μπορεί να κάνω και λάθος), αλλά επ'ουδενί δεν είναι "safe" αυτή η τάση, απλά σου λένε από εκεί και πάνω δεν εγγυώνται για τίποτα. Άτυπα αν δεις και από τις μητρικές και τι τάσεις δίνουν σε στοκ ρυθμίσεις, θα δεις και 1.3-1.4v οπότε μέχρι εκεί είναι ας πούμε "safe". Το ιδανικο ειναι να μη σφραγιστει ξανα η cpu. οσο μικροτερη η αποσταση μεταξύ των δυο τοσο πιο αμεση η επαφη. παντου αυτο λενε και η θερμοτητα διαχεεται αψογα. τωρα για τους ειδικους αναφερω οσα ειχα διαβασει. Core i7-9700K, on the other hand, lands right where we expect to find any other high-end, unlocked, Core i7 CPU. It even boasts a number of improvements compared to the previous generation. Like Intel's Core i9-9900K, the i7-9700K includes eight physical cores. However, it doesn't benefit from Hyper-Threading. That doesn't bother us much. After all, some software performs notably better on physical cores rather than logical ones, and the two-core increase compared to the Intel Core i7-8700K largely offsets the loss of Intel's simultaneous multi-threading technology. toms hardware speaking. οι πυρηνες μετρανε... @Arkin παρεμπιπτοντως δες εδω λιγο καταταξη
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Ειπαμε αν και δεν ειναι του θεματος το βιντεο οτι αλλα παιχνιδια ευνοουν amd αλλα nvidia. Εγω παιζω τα παντα και λογω cap ολες ιδιες μου φαινονται πρακτικα. +-5% η μια η αλλη ειναι.
billeiros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειπαμε αν και δεν ειναι του θεματος το βιντεο οτι αλλα παιχνιδια ευνοουν amd αλλα nvidia. Εγω παιζω τα παντα και λογω cap ολες ιδιες μου φαινονται πρακτικα. +-5% η μια η αλλη ειναι. Δεν ευνοει κανεναν το game. φυσιολογικα αποτελεσματα βγαζει. τεσπα offtopic ειναι εδω. κακως το βαλα
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, billeiros είπε Δεν ευνοει κανεναν το game. φυσιολογικα αποτελεσματα βγαζει. τεσπα offtopic ειναι εδω. κακως το βαλα Ναι δεν εχει νοημα τετοιο βιντεο σε τετοιο θεμα.
fwn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 9:51 ΜΜ, akoinonitos είπε Θα σκασεις 600 ευρω να παρεις 9900k και να τρεχει στα 3700Mhz? Γτ λογω throttle σε αυτην την μητρικη εκει θα τρεχει... Μην λεμε οτι να'ναι... Ναί,ο i7 8700k τρέχει μιά χαρά με 2666 οπως λεει η intel https://ark.intel.com/products/126684/Intel-Core-i7-8700K-Processor-12M-Cache-up-to-4-70-GHz-
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, fwn είπε Ναί,ο i7 8700k τρέχει μιά χαρά με 2666 οπως λεει η intel https://ark.intel.com/products/126684/Intel-Core-i7-8700K-Processor-12M-Cache-up-to-4-70-GHz- απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα... 1 1
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 9:51 ΜΜ, akoinonitos είπε Θα σκασεις 600 ευρω να παρεις 9900k και να τρεχει στα 3700Mhz? Γτ λογω throttle σε αυτην την μητρικη εκει θα τρεχει... Μην λεμε οτι να'ναι... Προφανως και δεν ειναι το ιδανικο αλλα αν οντως θελει γιατι να μην το κανει? Δικα του χρηματα ειναι,οτι θελει τα κανει. Και ασε που ουτως ή αλλως αν δεν εχει και αναλογη καρτα γραφικων και να παιζει και σε αναλογη οθονη το overclock οσο αστειο και αν ακουστει δεν του προσφερει και τιποτα το ουσιαστικο(βγαζοντας απεξω το κοστος αγορας του cpu παντα). 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως και δεν ειναι το ιδανικο αλλα αν οντως θελει γιατι να μην το κανει? Δικα του χρηματα ειναι,οτι θελει τα κανει. Και ασε που ουτως ή αλλως αν δεν εχει και αναλογη καρτα γραφικων και να παιζει και σε αναλογη οθονη το overclock οσο αστειο και αν ακουστει δεν του προσφερει και τιποτα το ουσιαστικο(βγαζοντας απεξω το κοστος αγορας του cpu παντα). Αυτο που ολες οι συζητησεις καταληγουν στο gaming με τρελαινει... Κατα τα αλλα να προτεινετε εσεις 9900k σε τετοιες μητρικες απο δω και περα... Ερχονται και οι αποκριες να υπαρχουν και βεγγαλικα 1
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Του καθενα τα χρηματα ειναι δικα του. Αλλα αν θελει ο αλλος να βαλει 9900k σε μητρικη των 100 ευρω δεν θα του πουμε και ορμα. Τα vrms εχουν αντοχες μεχρι 125c αλλα τις μικρες ο 9900k απλα θα τις εχει μονιμα στους 110+ ειδικα σε load. Οποτε θελει προσοχη. Οπως και δεν θα παει ο αλλος να βαλει 8400 σε μητρικη των 200+ ευρω. Δεν εχει νοημα. Ολο το συστημα πρεπει να δενει αρμονικα αλλιως δεν εχει νοημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις