Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Δεν εχει καλο airflow το nzxt,φουρνος ειναι οπως εν μερη και τα phanteks p400/s που παιζουν στα χρηματα αυτα.

Ειναι κλειστα μπροστα το s340 εχει πανω μπροστα σχισμη για αυτο και οι μικρη διαφορα σε θερμοκρασιες με ανοιχτο το καπακι μπροστα τελειως. Κανενα παραπονο δεν εχω απο θερμοκρασιες τα τεστ παραπανω το δειχνουν. Τα ML της corsair κανουν πολυ καλη δουλεια με το airflow στην αποβολη του αερα. Ειδικα το πανω το 140αρι. Με τα stock της nzxt που ειχα ειχα 5-6 βαθμους πιο πολυ σε gpu και 3-4 σε cpu.

Μόλις τώρα, billeiros είπε

ποια mobo εχεις? 

Z370 prime a 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το συγκεκριμενο τεστ το ειχα κανει με αρκετες ζεστες δεν θυμαμαι ακριβως μηνα. Ψυξη εχω την kraken x62 με τους 2 140αρηδες ανεμιστηρες. Τωρα χειμωνα παιζω παλι πανω κατω στο ιδιο ambient γιατι πισω ακριβως στο 1 μετρο εχω καλοριφερ που καιει ολη μερα. Με ανοιχτο το καπακι μπροστα ειδα μεχρι 3-4 βαθμους πιο κατω. 

παντως για μη-delid καλα εισαι..................

στα μαμα του cpu με ποσο ρευμα παιζει????????

δηλαδη στα μαμα εμενα το εχω κανει και βγαζει prime95 με 1.132 και 45 βαθμους...........

οσο πιο λιγο ρευμα θελεις να παιξεις τα μαμα τοσο καλο chipaki εχεις....................εκει θα καταλαβεις αν εχεις καλο κομματι εκτος απο καποιες εξαιρεσεις που απο ενα σημειο και μετα το cpu δεν ακουει οσο ρευμα και να δωσεις......

Δημοσ.

Αν είχα τη μητρική τη περασμένη βδομάδα με 11.4 C βαθμούς θερμοκρασία δωματίου θα σας έτρεχα και γω ενα IBT :P με τον 8700Κ που κάθεται στο ράφι.

( Amazon .... στην αναμονή )

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexcrx είπε

παντως για μη-delid καλα εισαι..................

στα μαμα του cpu με ποσο ρευμα παιζει????????

δηλαδη στα μαμα εμενα το εχω κανει και βγαζει prime95 με 1.132 και 45 βαθμους...........

οσο πιο λιγο ρευμα θελεις να παιξεις τα μαμα τοσο καλο chipaki εχεις....................εκει θα καταλαβεις αν εχεις καλο κομματι εκτος απο καποιες εξαιρεσεις που απο ενα σημειο και μετα το cpu δεν ακουει οσο ρευμα και να δωσεις......

Μια φορα που το τεσταρα τελειως stock με ειχε ρωτησει ενα παιδι απο εδω με custom loop δικια του βαλαμε ιδιο voltage 1.10 πρεπει να ειχα βαλει και αυτος το ιδιο και ειχαμε ακριβως ιδια temps. x62 με την custom loop. Με 1.15voltage επαιζα στα 4.7 all core ενα διαστημα πηγαινε πολυ καλα και εκει. Δεν ξερω αν ειναι τοπ chip αλλα παραπονο δεν εχω. Απο την οποια πειρα εχω στα χρονια που ασχολουμαι.

2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αν είχα τη μητρική τη περασμένη βδομάδα με 11.4 C βαθμούς θερμοκρασία δωματίου θα σας έτρεχα και γω ενα IBT :P με τον 8700Κ που κάθεται στο ράφι.

( Amazon .... στην αναμονή )

Αδερφε να φερω πετσινο παλτο? 11.4 βαθμους πρεπει να βρισκεσαι πολυ ψηλα εσυ.

Δημοσ.

@Arkin Είχαμε βλάβη στη θέρμανση με τα καλοριφέρ κοντά μήνα , γ@μησε τα. Χιόνισε κιόλας μετά από 20 χρόνια [ Κέρκυρα ]

Btw την Asrock z390 Phantom ITX περιμένω.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H φωτογραφια ειναι τραβηγμενη 20180623_143127. Πω ρε leros.

Αν οντως εχεις 8600k βγαλε μια φωτο ολο το pc. Γιατι παραειναι παλια η φωτογραφια που εβαλες.

12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

@Arkin Είχαμε βλάβη στη θέρμανση με τα καλοριφέρ κοντά μήνα , γ@μησε τα. Χιόνισε κιόλας μετά από 20 χρόνια [ Κέρκυρα ]

Btw την Asrock z390 Phantom ITX περιμένω.

Σε νιωθω φιλε μου τα ιδια ειχαμε περσι με σπασιμο σωληνας. Επερνες αγκαλια καμια σομπα πως την εβγαζες?

10 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ρε αφήστε τα σαπάκια με τους 8700Κ σας ...γεράσανε πιά....βγήκαν οι 9000series.....:lol:

Ενος χρονου ειναι ρε συ ενταξει. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν ξερω αν ειναι τοπ chip

δεν ειναι τοπ αλλα ειναι πολυ καλο...........

πιστευω οτι τα τοπ βγαζουν τα μαμα με 1,0 v

6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ρε αφήστε τα σαπάκια με τους 8700Κ σας ...γεράσανε πιά....βγήκαν οι 9000series.....:lol:

και εγω για 9900κ θελω να παω αλλα ξενερωνω που δε μπορω να του κανω delid 🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexcrx είπε

Μπορω καποια στιγμη να το δοκιμασω αν θελεις να δουμε που παιζει. Stock εννοεις και με xmp ενεργο η οχι? Απο οτι υπολογισα θελω καπου 0.05 για καθε 100mhz που ανεβαζω. Εκει κοντα ειναι για τα 4.3 που ειναι stock αλλα μπορει να ειναι και 1.02-1.03. Πετυχα 8700k με 5ghz και 1.21. Αυτο ειναι golden.

2 λεπτά πριν, alexcrx είπε

και εγω για 9900κ θελω να παω αλλα ξενερωνω που δε μπορω να του κανω delid 🤣

9900k και delid να γινει θα παρεις 1-2 βαθμους κατω max. Ποσο ευκολο το εχετε το delid εμας μας φαινεται βουνο.

Δημοσ.
47 minutes ago, Arkin said:

Ετρεξα 

IBT-4-8-Very-High.png&key=845948a7e27bc9

Με ιδια volts ιδια clocks βγαζω 79 με την ψυκτρα στο αθορυβο. Καπου απο τους 80 ξεκιναει το νταβαντουρι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ποσο ευκολο το εχετε το delid εμας μας φαινεται βουνο.

5cpus έχω μέχρι τώρα  ....οπότε φαίνεται piece of cake τουλάχιστον σε μένα....

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Με ιδια volts ιδια clocks βγαζω 79 με την ψυκτρα στο αθορυβο. Καπου απο τους 80 ξεκιναει το νταβαντουρι

Με d15 εισαι η με Corsair AΙO θυμισε μου λιγο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπορω καποια στιγμη να το δοκιμασω αν θελεις να δουμε που παιζει. Stock εννοεις και με xmp ενεργο η οχι? Απο οτι υπολογισα θελω καπου 0.05 για καθε 100mhz που ανεβαζω. Εκει κοντα ειναι για τα 4.3 που ειναι stock αλλα μπορει να ειναι και 1.02-1.03. Πετυχα 8700k με 5ghz και 1.21. Αυτο ειναι golden.

κανε ενα τεστ δεν ειναι κακο,δοκιμασε και με xmp on και με xmp off.............

παντως το +0,05 και 100Mhz πανω θα ειναι μεχρι ενα σημειο,μετα θα αρχισουν τα κουλα,για να σου δωσει 100Mhz θα θελει πχ +0,100

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...