Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Τo sweet spot ειναι 4.8 4.9 για non delid. Απιστευτη καταναλωση και θερμοκρασιες σε gaming. To sweet spot προκυπτει αναλογα τα ρευματα και οχι απο ξερα ρολογια. Αν εσυ για να εισαι στα 4.9 θελεις 1.35 πχ ε που ειναι το sweet spot? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Fulgore 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Fulgore είπε To sweet spot προκυπτει αναλογα τα ρευματα και οχι απο ξερα ρολογια. Αν εσυ για να εισαι στα 4.9 θελεις 1.35 πχ ε που ειναι το sweet spot? Καλα ναι δικιο εχεις. Παιζει μεγαλο ρολο το chip που θα κατσει στον καθενα. 4.9 1.35 ειναι λιγο μπανανα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
alexcrx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) κοιτα και εμενα βγαζει τα 5.0 ο 7700κ με 1,21v αλλα μολις τρεξεις prime που στρεσαρει το avx τοτε αντε γεια οποτε δεν υπαρχει stability.................... τρεξε κανα prime95 29.4 και μετα τα λεμε και ιντελ χωρις delid αντε γεια..................αφου δεν κανει σωστη επαφη πως θα φυγει η ζεστη?????? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από alexcrx 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, alexcrx είπε κοιτα και εμενα βγαζει τα 5.0 ο 7700κ με 1,21v αλλα μολις τρεξεις prime που στρεσαρει το avx τοτε αντε γεια οποτε δεν υπαρχει stability.................... τρεξε κανα prime95 29.4 και μετα τα λεμε Το prime ειναι 127% του stability. Δεν εχει νοημα τετοιο σεναριο σε real life δεν θα δει ποτε κανεις. IBTL εχω τρεξει και εφοσον περναω 10 λουπες εκει σε very high ειμαι κομπλε για μενα. Η ζεστη φευγει. Τα spikes ειναι λογω αυτου που εγραψες. Για αυτο βλεπουμε να παιζει στους 40 και να κανει spike στους 45 που και που.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Καλα ναι δικιο εχεις. Παιζει μεγαλο ρολο το chip που θα κατσει στον καθενα. 4.9 1.35 ειναι λιγο μπανανα. Δεν παιζει μονο αυτο ρολο. Παιζει ρολο και τι μητρικη εχεις,τι airflow εχεις/κουτι και φυσικα τι ψυξη εχεις. Επισης πρεπει να εχει και νοημα κιολας γιατι εσυ για παραδειγμα στην αναλυση που εισαι και με την καρτα που εχεις τωρα,τι του κανεις overclock τι δεν του κανεις δεν προκειται να αλλαξει κατι. Τις μεγαλες διαφορες στην αποδοση μονο αν αλλαξεις καρτα γραφικων θα τις δεις.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, alexcrx είπε ετσι κανε την κοτα μπροστα στο prime τι να κανουμε αλλοι το βγαζουν αλλοι οχι λοιπον στα 5.1 βγαζω prime95 29.4 με 75 βαθμους.................... custom loop+delid+bios optimization Μπα καμια κοτα 20 λουπες timespy 52 βαθμους στα τερματα. IBTL very high 10 λουπες απολυτα stable Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν παιζει μονο αυτο ρολο. Παιζει ρολο και τι μητρικη εχεις,τι airflow εχεις/κουτι και φυσικα τι ψυξη εχεις. Επισης πρεπει να εχει και νοημα κιολας γιατι εσυ για παραδειγμα στην αναλυση που εισαι και με την καρτα που εχεις τωρα,τι του κανεις overclock τι δεν του κανεις δεν προκειται να αλλαξει κατι. Τις μεγαλες διαφορες στην αποδοση μονο αν αλλαξεις καρτα γραφικων θα τις δεις. Να σου πω την αληθεια 4.8 με 5 διαφορες δεν ειδα. Σε σχεση με stock ομως ειδα μεγαλες διαφορες σε καποια παιχνιδια. Για αυτο εκατσα 4.8. Καρτουλα βλεπουμε μελλοντικα για ampere/navi αν και δεν υπαρχει λογος. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από SPANK
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, alexcrx είπε κοιτα και εμενα βγαζει τα 5.0 ο 7700κ με 1,21v αλλα μολις τρεξεις prime που στρεσαρει το avx τοτε αντε γεια οποτε δεν υπαρχει stability.................... τρεξε κανα prime95 29.4 και μετα τα λεμε και ιντελ χωρις delid αντε γεια..................αφου δεν κανει σωστη επαφη πως θα φυγει η ζεστη?????? Κανει αυτο? 4.8 ibtl very high ambient 26 1.23vcore peak. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
billeiros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, Arkin είπε Pubg δεν εχω να τεσταρω δεν παιζω τετοια παιχνιδια. Στο primal η το shadow που παιζω αυτο τον καιρο average 120 ειμαι. Αναλογα το σημειο. Σου ξανα ειπα παντως αν ανεβασω τα ανεμιστηρια οπως τα εχεις θα πεσω στις θερμοκρασιες που εχεις. Για strix μιλαμε. Θεωρεις πολλους βαθμους τους 75 σε 10 λουπες iblt very high στα 4.9ghz? Τη φωτογραφια που εβαλα πιο πισω δηλαδη τα δειχνω ολα. Corona benchmark ειναι sorry τρεξε ibt 10 λουπες very high και τα λεμε
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε τρεξε ibt 10 λουπες very high και τα λεμε Ετρεξα 1
billeiros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Ετρεξα Πολυ καλες θερμοκρασιες. και καλο ρευμα. εγω στα 4.8 θελω 1.33. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από billeiros
alexcrx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 ναι υπαρχουν και καλα κομματια ιντελ αλλα στα 1000 ειναι τα 5-10 εμενα το chip ειναι binned και σε asus μητρικη κανει θαυματα σε msi καλη version οχι καμια μαπα θελει πιο πολυ ρευμα..................
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Πολυ καλες θερμοκρασιες. και καλο ρευμα. εγω στα 3.8 θελω 1.33. Να σε καλα. Να ξερεις οτι ποτε δεν γραφω κατι που δεν το εχω τεσταρει πρωτα. Απλα επειδη μιλαω για μενα προφανως δεν μπορω να ξερω τι γινεται με αλλα συστηματα. Ειναι το λογικο. 4 λεπτά πριν, alexcrx είπε ναι υπαρχουν και καλα κομματια ιντελ αλλα στα 1000 ειναι τα 5-10 εμενα το chip ειναι binned και σε asus μητρικη κανει θαυματα σε msi καλη version οχι καμια μαπα θελει πιο πολυ ρευμα.................. Συμφωνα με το ibtl που εβαλα πιο πανω πως το βλεπεις το chip μου? Ειναι καλες οι θερμοκρασιες? Επειδη ξερεις παραπανω απο μενα ρωταω Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από SPANK
alexcrx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 με τι ψυξη εισαι????????? ναι ειναι πολυ καλα ρευματα για αυτα τα ρολογια.....................και αμα κανεις και delid θα πεσεις λιγο ακομα................. τουλαχιστον με εμενα ετσι εγινε για θερμοκρασιες δε μπορω να πω χωρις να ξερω ψυξη...................καλες ειναι σε γενικες γραμμες αλλα αμα πχ ηταν χειμωνας και ειχες ανοιχτα???????
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, alexcrx είπε με τι ψυξη εισαι????????? ναι ειναι πολυ καλα ρευματα για αυτα τα ρολογια.....................και αμα κανεις και delid θα πεσεις λιγο ακομα................. τουλαχιστον με εμενα ετσι εγινε για θερμοκρασιες δε μπορω να πω χωρις να ξερω ψυξη...................καλες ειναι σε γενικες γραμμες αλλα αμα πχ ηταν χειμωνας και ειχες ανοιχτα??????? Το συγκεκριμενο τεστ το ειχα κανει με αρκετες ζεστες δεν θυμαμαι ακριβως μηνα. Ψυξη εχω την kraken x62 με τους 2 140αρηδες ανεμιστηρες. Τωρα χειμωνα παιζω παλι πανω κατω στο ιδιο ambient γιατι πισω ακριβως στο 1 μετρο εχω καλοριφερ που καιει ολη μερα. Με ανοιχτο το καπακι μπροστα ειδα μεχρι 3-4 βαθμους πιο κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις