Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alexcrx είπε περιοχη????????????τα fans στο 100%??????????????μηπως μενεις πολυυυυυυυυυυυ βορεια?????????????? μηπως εχεις το κουτι εξω απο το σπιτι??????????μηπως ειχες ξεχασει το v-sync?????????? Ελα φιλε μου το βρηκα. Μπορει να ειναι και 70% οι ανεμιστηρες δεν ξερω. 2152 core 120% power limit 20 λουπες timespy stress test. 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Λοιπόν για να τελειώνουμε παραδεχτείτε όλοι πως ο Arkin/Heybro έχει το καλύτερο σύστημα,έκανε τις κορυφαίες επιλογές,παίζει με τις ελάχιστες θερμοκρασίες έχοντας μακράν καλύτερη εμπειρία gaming από όλους τους υπόλοιπους . Και future proof και κάμερα και vga και απόλα έχει ναούμε ... Για να ησυχάσουμε αλλιώς πάμε για κλείδωμα... Δεν εγραψα καπου αυτα. Για τον καθενα προφανως το συστημα που εχει ειναι το καλυτερο. Αλλιως δεν θα το ειχε. Στα υπολοιπα ειπαμε οταν μπαινουν αποδειξεις τα αλλα παραλειπονται. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, strawman είπε Ο Fulgore που χλευασε πριν τον Dante επειδή είπε ότι θες υδροψυξη και delid έχει 100% λάθος. Δνε είναι όλοι οι intel το ίδιο, επειδή αυτού του κάτσε ίσως καλό dim. Για ρώτα και μένα να σου πω O Fulgore χλευασε το σχολιο του συμφορουμιτη γιατι δεν εχουν ολοι σκοπο της ζωης τους να τρεχουν στα 5ghz για να την λενε στους αλλους στα forum. Οταν βλεπω ο 9900κ stock σε σχεση με τα 5.2 να εχει διαφορα στα παιχνιδια στον gamersnexus 5fps περιπου στην καλυτερη σε 1440p πχ,ε προφανως και θα σχολιασει αναλογα. Θελετε να τρεχετε με ρευματα στο θεο και ρολογια στο Θεο για τα ματια του κοσμου,δικαιωμα σας. Αλλα οχι οτι για να κανεις overclock(γενικα και αοριστα)χρειαζεσαι custom loop στον 8700κ. Δηλαδη αν τον εχεις στα 4.7 τι θα γινει?Πρεπει οπως και δηποτε να πιανουν φωτια τα ρευματα και οι θερμοκρασιες και απο ουσια μηδεν? 1
strawman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, Arkin said: Fans στο 80%. Ambient 27 διπλα εχω καλοριφερ απο πισω μου. Uncapped εννοειται. Ψαχνω τη φωτογραφια περιμενε μισο λεπτο. Ναι εδω θα συμφωνησω 100%. Παιζει μεγαλο ρολο το tim ακομα και στα ιδια ακριβως cpu. Οπως και αλλο κλοκαρει στα 5 αλλο στα 5.2 αλλο στα 5.4. Για αυτο μιλησα για μενα. Ανεβασα και intel burn test 10 λουπες στα 4.9 με μεγιστες θερμοκρασιες 75. Στα 4.8 σε gaming ποσο να πιασω. Ακομα και uncapped να επαιζα. Ναι τώρα συμφωνείς, όταν όμως έγραφα ότι το cpu βράζει με λεγες ψεύτη.... Στην πρώτη βδομάδα ήθελα να το στείλω να πάρω πάλι ryzen, τόσο τραγικές ήταν οι θερμοκρασίες
alexcrx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 fans στο 80%?????????????και φασαρια δεν εχεις????????? ειχα την 1080 strix και τωρα εχω 2080 gigabyte............80% τα fans σε οποια καρτα και να το βαλεις θα εχεις φασαρια.............. 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, alexcrx είπε fans στο 80%?????????????και φασαρια δεν εχεις????????? ειχα την 1080 strix και τωρα εχω 2080 gigabyte............80% τα fans σε οποια καρτα και να το βαλεις θα εχεις φασαρια.............. Στο 40% τα εχω συνηθως στο 80 τα εβαλα για το benchmark μονο 20 λεπτα στα τερματα η καρτα.
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε εγω εχω 43 βαθμους στο 43% usage που εδειξες και διπλασια καταναλωση. Τα ματάκια καλά ? 38 βαθμούς γράφει, ξανά δες την φωτό. Ενημερωτικά το 38 είναι καλύτερο από το 43. Από αριθμητική δεν ? Όσο για την κατανάλωση δεν θυμάμαι να ανέβασες κάτι για να το δούμε, να μαντέψω κανα 30αρη watt θα καίει η τούμπανη 1070ti ?
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, strawman είπε Ναι τώρα συμφωνείς, όταν όμως έγραφα ότι το cpu βράζει με λεγες ψεύτη.... Στην πρώτη βδομάδα ήθελα να το στείλω να πάρω πάλι ryzen, τόσο τραγικές ήταν οι θερμοκρασίες Αν βραζει του αλλου εγω δεν το ξερω ομως. Για τον 8700k που εχω εγραψα και την ψυκτρα που εχω. Εμεις οι 2 καταλαβαινομαστε ρε συ συνηθως.
strawman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Just now, Fulgore said: O Fulgore χλευασε το σχολιο του συμφορουμιτη γιατι δεν εχουν ολοι σκοπο της ζωης τους να τρεχουν στα 5ghz για να την λενε στους αλλους στα forum. Οταν βλεπω ο 9900κ stock σε σχεση με τα 5.2 να εχει διαφορα στα παιχνιδια στον gamersnexus 5fps περιπου στην καλυτερη σε 1440p πχ,ε προφανως και θα σχολιασει αναλογα. Θελετε να τρεχετε με ρευματα στο θεο και ρολογια στο Θεο για τα ματια του κοσμου,δικαιωμα σας. Αλλα οχι οτι για να κανεις overclock(γενικα και αοριστα)χρειαζεσαι custom loop στον 8700κ. Δηλαδη αν τον εχεις στα 4.7 τι θα γινει?Πρεπει οπως και δηποτε να πιανουν φωτια τα ρευματα και οι θερμοκρασιες και απο ουσια μηδεν? Βρε ασε το αν έχει διάφορες. Ο άνθρωπος έγραψε ότι για να κάνεις oc θες υδροψυξη η και delid. E δίκιο έχει. Τώρα τα 4.6 που γραφές πριν δεν είναι oc. Στα 4.8 λες έκανα oc. Ε εκεί το δικό μου cpu θέλει βαρβατη ψυκτρα για να τεσταρις stability.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Τα ματάκια καλά ? 38 βαθμούς γράφει, ξανά δες την φωτό. Ενημερωτικά το 38 είναι καλύτερο από το 43. Από αριθμητική δεν ? Όσο για την κατανάλωση δεν θυμάμαι να ανέβασες κάτι για να το δούμε, να μαντέψω κανα 30αρη watt θα καίει η τούμπανη 1070ti ? Pubg δεν εχω να τεσταρω δεν παιζω τετοια παιχνιδια. Στο primal η το shadow που παιζω αυτο τον καιρο average 120 ειμαι. Αναλογα το σημειο. Σου ξανα ειπα παντως αν ανεβασω τα ανεμιστηρια οπως τα εχεις θα πεσω στις θερμοκρασιες που εχεις. Για strix μιλαμε. 2 λεπτά πριν, strawman είπε Βρε ασε το αν έχει διάφορες. Ο άνθρωπος έγραψε ότι για να κάνεις oc θες υδροψυξη η και delid. E δίκιο έχει. Τώρα τα 4.6 που γραφές πριν δεν είναι oc. Στα 4.8 λες έκανα oc. Ε εκεί το δικό μου cpu θέλει βαρβατη ψυκτρα για να τεσταρις stability. Θεωρεις πολλους βαθμους τους 75 σε 10 λουπες iblt very high στα 4.9ghz? Τη φωτογραφια που εβαλα πιο πισω δηλαδη τα δειχνω ολα. Corona benchmark ειναι sorry Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
strawman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Arkin said: Pubg δεν εχω να τεσταρω δεν παιζω τετοια παιχνιδια. Στο primal η το shadow που παιζω αυτο τον καιρο average 120 ειμαι. Αναλογα το σημειο. Σου ξανα ειπα παντως αν ανεβασω τα ανεμιστηρια οπως τα εχεις θα πεσω στις θερμοκρασιες που εχεις. Για strix μιλαμε. Θεωρεις πολλους βαθμους τους 75 σε 10 λουπες iblt very high στα 4.9ghz? Τη φωτογραφια που εβαλα πιο πισω δηλαδη τα δειχνω ολα. Corona benchmark ειναι sorry Να στο ξαναγραψω παλι αυτό στο οποιο συμφώνησες? Το ότι ο δικος σου εχει χ βαθμούς δεν σημαινει ότι ολοι οι 8700k εχουν την ιδια θερμοκρασια. Εμενα παιζει να 90αρισει στο ιδιο τεστ. Επισης, btw, εχεις την top υδροψυξη ξερω γω, αυτό ακριβως που σου γραψε και ο dante... Τωρα από εκει και υστερα διατηρω τις αμφιβολιες μου στο κατά ποσο εισαι stable με 1.25 στα 4.9, αλλα δεν εχει και σημασια. Σε αυτό που σου γραφω από πανω εστιασε. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από strawman
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, strawman είπε Να στο ξαναγραψω παλι αυτό στο οποιο συμφώνησες? Το ότι ο δικος σου εχει χ βαθμούς δεν σημαινει ότι ολοι οι 8700k εχουν την ιδια θερμοκρασια. Εμενα παιζει να 90αρισει στο ιδιο τεστ. Τωρα από εκει και υστερα διατηρω τις αμφιβολιες μου στο κατά ποσο εισαι stable με 1.25 στα 4.9, αλλα δεν εχει και σημασια. Σε αυτό που σου γραφω από πανω εστιασε. Να ξαναπω οτι εγραψα για μενα μονο? Αυτο αρκει δεν ξερω τι γινεται αλλου. Δεν αμφεβαλλα για οτι γραφεις απλα εγω βλεπω αλλα νουμερα και ερχεται η αντιθεση. Στα 1.18 στα 4.8 7-8 μηνες δεν εχω δει μπλε οθονη. Στα 4.9 1.25 εβγαλα και ibtl 10 λουπες. Prime δεν εχω τρεξει. 1.29 5 ημουν και εκει stable. Οποτε απο οτι καταλαβα ανα 0.05volt ανεβαινουν και 100mhz στον 8700k που εχω. Βγηκε νεος chipset για z370 πλατφορμες. Τον κατεβαζετε απο εδω: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/03CHIPSET/ConsumerME_1828.12.0.1152DC_RS5PV_20181130.zip
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, leros2004 είπε χαχαχα τραγικός πριν ένα λεπτό το έγραψες ρε, ότι έχεις καλύτερα τα πάντα, Τώρα τι δεν έχεις το παιχνίδι ? Ίδιο gpu usage είχαμε πάνω κάτω, άπλα η κορυφαία strix δεν .. δεν το έχει με τις θερμοκρασίες. Τυχερός είσαι δεν είναι ούτε καν Nitro+ , με εμετούς σε έβλεπα... Ps: Είσαι άνω των 14 ηλικιακά? Δεν παιζω παιχνιδια οπως pubg fortnite. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, strawman είπε Βρε ασε το αν έχει διάφορες. Ο άνθρωπος έγραψε ότι για να κάνεις oc θες υδροψυξη η και delid. E δίκιο έχει. Τώρα τα 4.6 που γραφές πριν δεν είναι oc. Στα 4.8 λες έκανα oc. Ε εκεί το δικό μου cpu θέλει βαρβατη ψυκτρα για να τεσταρις stability. Οταν καποιος λεει οτι αγοραζει ενα χ επεξεργαστη για βασικοτερη χρηση το gaming και μιλαμε για ξεκλειδωτους επεξεργαστες τυπου 8700κ,9700κ,9900κ και παει λεγοντας,εκει μετα θελει να δει για την χρηση που τον ενδιαφερει ποια ειναι τα κερδη του να ανεβει και μεχρι ποσο. Οταν λοιπον βλεπεις οτι στα περιβοητα 5ghz θελεις κυριως οθονη 1080p(προφανως με πολλα hz) και καρτες τυπου 2080ti συγκεκριμενα για να δεις διαφορες εκει μετα ξεκινας να βλεπεις αναλογα τα ρολογια/ρευματα(και την καταναλωση φυσικα)τι κερδιζεις και πιο ειναι το Sweet spot. Το να ανεβει καποιος στα 5-5.1ghz για να εχει διπλασια καταναλωση και 3fps παραπανω οπως και παρα πολυ μεγαλες θερμοκρασιες δεν ειναι sweet spot. Επισης εννοειται οτι δεν λεμε να αγορασει καποιος 9900κ και Aorus master και να εχει τον επεξεργαστη stock(κριμα για την μητρικη προφανως). Ωραια τα λογια του αερα που γραφονται πολλες φορες στα διαφορα forum με ουτοπικα σεναρια αλλα το θεμα ειναι στην πραξη τι γινεται για τον καθενα.\ Ο καθενας φυσικα κανει οσο overclock θελει και εχει και οτι ψυξη θελει αγοραζει,αλλα δεν εχουν ολοι μανια να εχουν τα τσιπακια τους να ζεματανε στα 5ghz για να χρειαζονται υδροψυξη,αυτο ειναι το point μου. Και με τον 9900κ τον αναφερω γιατι ειναι χειροτερη περιπτωση απο πλευρας απαιτησεων απο τον 8700κ.Φαγωθηκαν ολοι να τον τρεχουν στα 5ghz για τα ματια του κοσμου και fps να εχουν σχεδον τα ιδια με stock. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Fulgore 1 1
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Δεν παιζω σαβουρες οπως pubg. Τετοια παιζουν τα ανιψακια μου που ειναι 11-12. Μην πεις παραεξω οτι δεν εχει καλες θερμοκρασιες η strix γιατι θα γελαει ολος ο κοσμος ετσι. Εχεις μια απο τις χειροτερες υλοποιησεις της vega και σε θερμοκρασιες και σε καταναλωση. Next time καλυτερη αγορα. Μεχρι τοτε απλα ψηνεις οτι εχεις μεσα στον υπολογιστη. Προφανώς και δεν έχει όταν είναι ποιο ζεστή με ίδιο usage από την ''κακή'' υλοποίηση της vega 64
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οταν καποιος λεει οτι αγοραζει ενα χ επεξεργαστη για βασικοτερη χρηση το gaming και μιλαμε για ξεκλειδωτους επεξεργαστες τυπου 8700κ,9700κ,9900κ και παει λεγοντας,εκει μετα θελει να δει για την χρηση που τον ενδιαφερει ποια ειναι τα κερδη του να ανεβει και μεχρι ποσο. Οταν λοιπον βλεπεις οτι στα περιβοητα 5ghz θελεις κυριως οθονη 1080p(προφανως με πολλα hz) και καρτες τυπου 2080ti συγκεκριμενα για να δεις διαφορες εκει μετα ξεκινας να βλεπεις αναλογα τα ρολογια/ρευματα(και την καταναλωση φυσικα)τι κερδιζεις και πιο ειναι το Sweet spot. Το να ανεβει καποιος στα 5-5.1ghz για να εχει διπλασια καταναλωση και 3fps παραπανω οπως και παρα πολυ μεγαλες θερμοκρασιες δεν ειναι sweet spot. Επισης εννοειται οτι δεν λεμε να αγορασει καποιος 9900κ και Aorus master και να εχει τον επεξεργαστη stock(κριμα για την μητρικη προφανως). Ωραια τα λογια του αερα που γραφονται πολλες φορες στα διαφορα forum με ουτοπικα σεναρια αλλα το θεμα ειναι στην πραξη τι γινεται για τον καθενα.\ Ο καθενας φυσικα κανει overclock θελει και εχει και οτι ψυξη θελει,αλλα δεν εχουν ολοι μανια να εχουν τα τσιπακια τους να ζεματανε στα 5ghz για να χρειαζονται υδροψυξη,αυτο ειναι το point μου. Τo sweet spot ειναι 4.8 4.9 για non delid. Απιστευτη καταναλωση και θερμοκρασιες σε gaming. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις