billeiros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Βρε δικαιωμα σου να παιζεις οπου θες. απλα δεν ειναι ενδεικτικες οι θερμοκρασιες σου. αυτο λεω 1 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω τρεξει 20 λουπες timespy και πανω απο 52 βαθμους δεν ειχα. Τερμα η καρτα 99% μονιμα. Εφυγες report γιατι τετοια ατομα δεν αξιζουν να γραφουν στο φορουμ. Μονο προσβολες. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Βρε δικαιωμα σου να παιζεις οπου θες. απλα δεν ειναι ενδεικτικες οι θερμοκρασιες σου. αυτο λεω Δεν μιλησα καθολικα μιλησα για μενα ομως. Απλα καποιοι ειναι μονιμα στην κοντρα. Δεν μιλαω για σενα.
alexcrx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Εχω τρεξει 20 λουπες timespy και πανω απο 52 βαθμους δεν ειχα. με ποια καρτα το εκανες αυτο??????????γιατι πραγματικα ειναι λιγο............
pmav99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 @Arkin ο μόνος τρόπος για να έχει νόημα μια σύγκριση είναι να γίνεται επί ίσοις όροις. Ή θα τεστάρεις με τον ίδιο τρόπο που τεστάρουν και οι άλλοι ή δεν θα μπαίνεις στην σύγκριση. Εσυ δεν φτάνει που κάνεις τα δικά σου, μετά γενικεύεις κιόλας πως αυτό που βλέπεις είναι και η αλήθεια. 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, alexcrx είπε με ποια καρτα το εκανες αυτο??????????γιατι πραγματικα ειναι λιγο............ 1070ti στα 2152 120% power limit 1.093 voltage. Εχω screenshot για οποιο δεν πιστευει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Καλά για vega II μίλησε ο άνθρωπος. Ποιο pubg και fortnite τσαμπουνάς και ποια ti δεν κρατάει 60 σε 4k? Σιγά μην πάρουμε την 2080ti για να παίξουμε....tetris? Σοβαρευτέιτε λίγο ορισμένοι. Εκτός αν νομίζετε πως το να ρίξει κάποιος και μια ρύθμιση αυτομάτως σημαίνει πως έχει σαπάκι...για να παιζει console ports... Καλά ο Arkin/Heybro είναι γνωστός για το ''ultra settings ή τίποτα''. Λες και βλέπεις διαφορά. Γελάει ο κόσμος. 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, pmav99 είπε @Arkin ο μόνος τρόπος για να έχει νόημα μια σύγκριση είναι να γίνεται επί ίσοις όροις. Ή θα τεστάρεις με τον ίδιο τρόπο που τεστάρουν και οι άλλοι ή δεν θα μπαίνεις στην σύγκριση. Εσυ δεν φτάνει που κάνεις τα δικά σου, μετά γενικεύεις κιόλας πως αυτό που βλέπεις είναι και η αλήθεια. Δεν εγινε καποια γενικευση πουθενα. Εγραψα τι θερμοκρασιες εχω εγω στο συστημα μου 24/7 τον τελευταιο χρονο. Τιποτα παραπανω. Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Καλά ο Arkin/Heybro είναι γνωστός για το ''ultra settings ή τίποτα''. Λες και βλέπεις διαφορά. Γελάει ο κόσμος. Ειναι αναλογα το παιχνιδι. Σε καποια υπαρχουν διαφορες σε καποια αλλα οχι. Το RE2 ειναι στη δευτερη κατηγορια. Ειμαι των γραφικων ειναι η αληθεια.
alexcrx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Arkin είπε 1070ti στα 2152 120% power limit 1.093 voltage. Εχω screenshot για οποιο δεν πιστευει. περιοχη????????????τα fans στο 100%??????????????μηπως μενεις πολυυυυυυυυυυυ βορεια?????????????? μηπως εχεις το κουτι εξω απο το σπιτι??????????μηπως ειχες ξεχασει το v-sync?????????? 1
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Ρε συ απο την αρχη μιλησα για μενα. Προφανως ειμαι cap τετοια οθονη εχω ετσι παιζω. Και 2080ti αν επερνα ετσι θα επαιζα. Γραφω οπως παιζω τις θερμοκρασιες. Ποτε δεν εγραψα οτι και σε uncapped θα ειχα τετοιες θερμοκρασιες. Για μενα μιλησα και το συστημα μου για κανεναν αλλο. Ε τι γράφεις τα αυτονόητα λοιπόν και βγάζεις και αυθαίρετα συμπεράσματα που τα εκθειάζεις κιόλας? Σήμερα σου απέδειξα ότι με τα δικά σου δεδομένα ότι σύστημα και να έχεις (ακόμα και η ενεργοβόρα vega 64 σου έκανε πλάκα με την 1070ti που έχεις) δεν έχει temps δεν έχει μεγάλη κατανάλωση δεν έχεις θόρυβο, μάντεψε ότι αν τον σβήσεις κιόλας, θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα... Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που αυτό που πληρώνουν θέλουν να δουλεύει πραγματικά και όχι απλά να το έχουν για να το βλέπουν και να το χαϊδεύουν. Μεταξύ μας αν ο στόχος σου ήταν να παίζεις στα 75fps με κόφτες κτλ κτλ έχεις κάνει κάκιστες επιλογές.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ε τι γράφεις τα αυτονόητα λοιπόν και βγάζεις και αυθαίρετα συμπεράσματα που τα εκθειάζεις κιόλας? Σήμερα σου απέδειξα ότι με τα δικά σου δεδομένα ότι σύστημα και να έχεις (ακόμα και η ενεργοβόρα vega 64 σου έκανε πλάκα με την 1070ti που έχεις) δεν έχει temps δεν έχει μεγάλη κατανάλωση δεν έχεις θόρυβο, μάντεψε ότι αν τον σβήσεις κιόλας, θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα... Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που αυτό που πληρώνουν θέλουν να δουλεύει πραγματικά και όχι απλά να το έχουν για να το βλέπουν και να το χαϊδεύουν. Μεταξύ μας αν ο στόχος σου ήταν να παίζεις στα 75fps με κόφτες κτλ κτλ έχεις κάνει κάκιστες επιλογές. Μα η vega οπως με εδειξες παιζει με διπλασια καταναλωση και θερμοκρασιες και θορυβο απο την κορυφαια strix που εχω. Ακομα και στα 75 με την τουμπανη 1070ti στα 2152. Αντιστροφα τα λες και μπερδευεις τον κοσμο. Ειχες 215w καταναλωση με την καρτα να κοιματε πολυ χειροτερες θερμοκρασιες εγω εχω 43 βαθμους στο 43% usage που εδειξες και διπλασια καταναλωση με αυτα που εδειξες. Συμφωνα με τις παιχνιδαρες που παιζω εκανα την καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω. Μιας και βαζω reshade παντα την καρτα την τερματιζω σε πολλα παιχνιδια(σε σημεια) αλλα βγαζω τρομερο αποτελεσμα σε γραφικα που μενεις με το στομα ανοιχτο. 1 χρονο και την εχω ετσι. Εσυ πηρες την 64αρα τωρα ενω με λιγα παραπανω επερνες 2070 και ειχες 20% ανωτερες επιδοσεις μιση καταναλωση και λιγοτερο θορυβο. Ξανα λεω ισως κοιμασαι στο συννεφακι σου αλλα οτι γραφεις ισχυουν τα ακριβως αντιθετα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
strawman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Κάτι άλλο που ξεχνάτε είναι και το Tim lottery. Τι να το κάνω εγώ αν του heybro έχει 30 βαθμούς όταν το δικό μου βράζει. Εγώ τον biliero τον καταλαβαίνω. Ειδικά άμα είχε κάναν amd προηγουμένως όπως εγώ, είχα πάθει τρελο σοκ με τις θερμοκρασιες. Αν του κάτσε και κακό Tim όπως εμενα είναι μεγάλη φόλα. Πρώτη φορά μου έτυχε στο oc να με κόβουν τα temps και όχι τα volts. Εδώ καλά καλά για άνω του 1.3 δεν μπορώ να testaro stability γιατί 100αριζει. Στα 4.7 παίζω. Ο Fulgore που χλευασε πριν τον Dante επειδή είπε ότι θες υδροψυξη και delid έχει 100% λάθος. Δνε είναι όλοι οι intel το ίδιο, επειδή αυτού του κάτσε ίσως καλό dim. Για ρώτα και μένα να σου πω 2
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alexcrx είπε περιοχη????????????τα fans στο 100%??????????????μηπως μενεις πολυυυυυυυυυυυ βορεια?????????????? μηπως εχεις το κουτι εξω απο το σπιτι??????????μηπως ειχες ξεχασει το v-sync?????????? Fans στο 80%. Ambient 27 διπλα εχω καλοριφερ απο πισω μου. Uncapped εννοειται. Ψαχνω τη φωτογραφια περιμενε μισο λεπτο. 1 λεπτό πριν, strawman είπε Κάτι άλλο που ξεχνάτε είναι και το Tim lottery. Τι να το κάνω εγώ αν του heybro έχει 30 βαθμούς όταν το δικό μου βράζει. Εγώ τον biliero τον καταλαβαίνω. Ειδικά άμα είχε κάναν amd προηγουμένως όπως εγώ, είχα πάθει τρελο σοκ με τις θερμοκρασιες. Αν του κάτσε και κακό Tim όπως εμενα είναι μεγάλη φόλα. Πρώτη φορά μου έτυχε στο oc να με κόβουν τα temps και όχι τα volts. Εδώ καλά καλά για άνω του 1.3 δεν μπορώ να testaro stability γιατί 100αριζει. Στα 4.7 παίζω. Ο Fulgore που χλευασε πριν τον Dante επειδή είπε ότι θες υδροψυξη και delid έχει 100% λάθος. Δνε είναι όλοι οι intel το ίδιο, επειδή αυτού του κάτσε ίσως καλό dim. Για ρώτα και μένα να σου πω Ναι εδω θα συμφωνησω 100%. Παιζει μεγαλο ρολο το tim ακομα και στα ιδια ακριβως cpu. Οπως και αλλο κλοκαρει στα 5 αλλο στα 5.2 αλλο στα 5.4. Για αυτο μιλησα για μενα. Ανεβασα και intel burn test 10 λουπες στα 4.9 με μεγιστες θερμοκρασιες 75. Στα 4.8 σε gaming ποσο να πιασω. Ακομα και uncapped να επαιζα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
mcrae13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Λοιπόν για να τελειώνουμε παραδεχτείτε όλοι πως ο Arkin/Heybro έχει το καλύτερο σύστημα,έκανε τις κορυφαίες επιλογές,παίζει με τις ελάχιστες θερμοκρασίες έχοντας μακράν καλύτερη εμπειρία gaming από όλους τους υπόλοιπους . Και future proof και κάμερα και vga και απόλα έχει ναούμε ... Για να ησυχάσουμε αλλιώς πάμε για κλείδωμα... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις