Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Εξαιρετική. Ακόμη καλύτερη η ''Ζητείται Ψεύτης''.

Οτι να ναι συνεχισε τις προσβολες.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Λογικη εχουμε νομιζω. Πεταξε τα λεφτα του δεν αναιρει ομως οτι πηρε μια πολυ καλη μητρικη. 

Βγαλε το μαρουλι απο την τσεπη. Υπερβολικα χρηματα.

λεφτα υπαρχουν για το χομπι μας κουτσα στραβα. Δε ζουμε εκατο ζωες. αν και περιμενω λιγο και vega vii. Απλα δεν ξερω αν θα δουλέψει με την οθονη μου το gsync της. αν ειναι συμβατο δλδ. γιατι θελουμε και οθονη μετα. αλλα λογικα δεν το χρςιαζομαι γιατι θα χω καρφωμενο 144αρι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

λεφτα υπαρχουν για το χομπι μας κουτσα στραβα. Δε ζουμε εκατο ζωες. αν και περιμενω λιγο και vega vii. Απλα δεν ξερω αν θα δουλέψει με την οθονη μου το gsync της. αν ειναι συμβατο δλδ. γιατι θελουμε και οθονη μετα. αλλα λογικα δεν το χρςιαζομαι γιατι θα χω καρφωμενο 144αρι..

Αναλογα την αναλυση. Σε 4K σε πολλα παιχνιδια δεν κραταει 60αρι η 2080ti. Σε πιο χαμηλες αναλυσεις οι χαζοπαιχνιδα οπως fortnite pubg ναι θα εισαι απλα. Πια οθονη εχεις να τσεκαρω αν θα δουλευει το gsync. Η vii παιζει με την 2080 η 2080ti ειναι σε αλλο επιπεδο.

2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

All in ο Bill. Σωστό σε βρίσκω. Αν είναι να φας την τούρτα, φάτην ολόκληρη;).

Βγαίνω κάτω από Forest Gump, μην μου αγχώνεσαι.

Βρε το εχω καταλαβει καιρο τωρα ειπα για ακομα χειροτερα τουλαχιστο σε ξερουν οσοι διαβαζουν οποτε ολα κομπλε.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Θα εισαι ανετος δουλευει κανονικα το gsync. Και στην αναλυση η 2080ti θα την πηγαινει τρενο. Αν πετυχεις καμια καλη προσφορα απλα ορμα. Δεν βλεπω κατι καλυτερο μεσα στο 2019. Απο ampere και μετα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Αναλογα την αναλυση. Σε 4K σε πολλα παιχνιδια δεν κραταει 60αρι η 2080ti. Σε πιο χαμηλες αναλυσεις οι χαζοπαιχνιδα οπως fortnite pubg ναι θα εισαι απλα. Πια οθονη εχεις να τσεκαρω αν θα δουλευει το gsync. Η vii παιζει με την 2080 η 2080ti ειναι σε αλλο επιπεδο.

Βρε το εχω καταλαβει καιρο τωρα.

Έχεις πλάκα. Με είχες σε ignore list και μόλις διαφώνησα με τον @billeiros μ' έκανες unblock, στη λογική του ''ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου''.

Άρχισες και το γλείψιμο, σχολιάζοντας τα benchmarks που ανέβαζα, παρά το γεγονός ότι απαξιούσα να σου απαντήσω.

Είπαμε όμως. Στόχος είναι τα 3.666.666 posts, άσχετα αν γράφεις ανοησίες. Στα λένε όλοι εδώ και 5 σελίδες, αλλά εσύ επιμένεις να εκτίθεσαι.

Α, άσε το iq μου στην άκρη. Εκτός αν θες να βγάλουμε τους πανεπιστημιακούς μας τίτλους και να τους μετρήσουμε.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα εισαι ανετος δουλευει κανονικα το gsync. Και στην αναλυση η 2080ti θα την πηγαινει τρενο. Αν πετυχεις καμια καλη προσφορα απλα ορμα. Δεν βλεπω κατι καλυτερο μεσα στο 2019. Απο ampere και μετα.

Απο που το εξακριβωσες αυτο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Έχεις πλάκα. Με είχες σε ignore list και μόλις διαφώνησα με τον @billeiros μ' έκανες unblock, στη λογική του ''ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου''.

Άρχισες και το γλείψιμο, σχολιάζοντας τα benchmarks που ανέβαζα, παρά το γεγονός ότι απαξιούσα να σου απαντήσω.

Είπαμε όμως. Στόχος είναι τα 3.666.666 posts, άσχετα αν γράφεις ανοησίες. Στα λένε όλοι εδώ και 5 σελίδες, αλλά εσύ επιμένεις να εκτίθεσαι.

Α, άσε το iq μου στην άκρη. Εκτός αν θες να βγάλουμε τους πανεπιστημιακούς μας τίτλους και να τους μετρήσουμε.

Ακομα block εισαι ρε συ προφανως και δεν βγηκες απο ignore ειπαμε δεν κανουμε τετοια λαθη. Εγω βλεπω οτι σε οτι ποστ εχεις γραφεις τα ιδια η θα κοροιδευεις τον αλλο η θα παινευσαι.Για βοηθεια πουθενα. Εμενα τα 3000 ποστ ειναι βοηθεια σε αλλα μελη του φορουμ.Αν εκτιθομαι με τις φωτογραφιες που βαζω δεν πειραζει μια φορα αποδειξεις βαζω. Απο εκει και περα ειπαμε χατηρια δεν χαλαω σε κανεναν ας πιστευει οτι θελει. Στα benchmarks προφανως εκανα like μιας και λεω μπορει να εβαλε μυαλο αλλα ματαια. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος δυστυχως για σενα.

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Απο που το εξακριβωσες αυτο? 

Πιο ακριβως γιατι εγραψα αρκετα.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ακομα block εισαι ρε συ προφανως και δεν βγηκες απο ignore ειπαμε δεν κανουμε τετοια λαθη. Εγω βλεπω οτι σε οτι ποστ εχεις γραφεις τα ιδια η θα κοροιδευεις τον αλλο η θα παινευσαι.Για βοηθεια πουθενα. Εμενα τα 3000 ποστ ειναι βοηθεια σε αλλα μελη του φορουμ.Αν εκτιθομαι με τις φωτογραφιες που βαζω δεν πειραζει μια φορα αποδειξεις βαζω. Απο εκει και περα ειπαμε χατηρια δεν χαλαω σε κανεναν ας πιστευει οτι θελει.

Πιο ακριβως γιατι εγραψα αρκετα.

οτι δουλευει κανονικα το gsync. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

οτι δουλευει κανονικα το gsync. 

Δωσε μου ενα λεπτο 

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Είσαι και άσχετος και μπουρδολόγος. Παίζεις με fps cap και τολμάς να μας τσαμπουνάς τις ανοησίες σου περί θερμοκρασιών;

Την ίδια οθόνη είχαμε και πάνω από 50 βαθμούς δεν έβλεπα στην 2080. Τώρα με τη dell (σιγά την οθόνη, η lg είναι καλύτερη), είμαι 10 βαθμούς πιο πάνω. Τέτοιου είδους βοήθεια προσφέρεις; 

Λυπάμαι όσους σε διαβάζουν και πονάνε τα μάτια τους με τις βλακείες που βλέπουν.

Αλλη φορα θα παιζω χωρις fps cap για να σε ευχαριστησω. Τι αλλο θα διαβαζουμε εδω μεσα. Ελεος. Μονο 240hz απο εδω και περα οθονες οσοι ειναι με 60-75αρες ας της πεταξουν. Οσοι παιζουν στα 30 σε κονσολα ας εξαφανιστουν. Οτι να ναι.

Χωρις αποδειξεις πολλοι εγιναν μαγκες. Χρονια τωρα.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αναλογα την αναλυση. Σε 4K σε πολλα παιχνιδια δεν κραταει 60αρι η 2080ti. Σε πιο χαμηλες αναλυσεις οι χαζοπαιχνιδα οπως fortnite pubg ναι θα εισαι απλα

Καλά για vega II μίλησε ο άνθρωπος. Ποιο pubg και fortnite τσαμπουνάς και ποια ti δεν κρατάει 60 σε 4k? Σιγά μην πάρουμε την 2080ti για να παίξουμε....tetris?

Σοβαρευτέιτε λίγο ορισμένοι.

Εκτός αν νομίζετε πως το να ρίξει κάποιος και μια ρύθμιση αυτομάτως σημαίνει πως έχει σαπάκι...για να παιζει console ports...

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Καλά για vega II μίλησε ο άνθρωπος. Ποιο pubg και fortnite τσαμπουνάς και ποια ti δεν κρατάει 60 σε 4k? Σιγά μην πάρουμε την 2080ti για να παίξουμε....tetris?

Σοβαρευτέιτε λίγο ορισμένοι.

Εκτός αν νομίζετε πως το να ρίξει κάποιος και μια ρύθμιση αυτομάτως σημαίνει πως έχει σαπάκι...για να παιζει console ports...

Για αυτη που παρουσιαστηκε πριν λιγες μερες δεν ειπε? Με τη 2080 νομιζω παιζει σε επιδοσεις. Παιζει τετοια παιχνιδια ο billeiros για αυτο το εγραψα. Σε κανα AC προφανως δεν θα δει κανεις 4k 144hz.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αλλη φορα θα παιζω χωρις fps cap για να σε ευχαριστησω. Τι αλλο θα διαβαζουμε εδω μεσα. Ελεος τι μπουρδολογος εισαι. Μονο 240hz απο εδω και περα οθονες οσοι ειναι με 60-75αρες ας της πεταξουν. Οσοι παιζουν στα 30 σε κονσολα ας εξαφανιστουν. Οτι να ναι. Σε βαρεθηκα ακομα μια φορα οπως παντα ολο το ιδια και τα ιδια.

Σου γραφει οτι εφοσον εισαι capped δε μπορεις να μιλας για θερμοκρασιες. αν δε δουλευει η καρτα 100 με τι μέτρο να συκριθεις με καποιον που την εχει να δουλευει μαξ συνεχεια?? κι εγω πριν παρω το μονιτορ επαιζα στην tv 60fps.35 βαθμους επιανε η κάρτα και τρελλα χαμηλα usage. τι σημαινε αυτο?? 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Σου γραφει οτι εφοσον εισαι capped δε μπορεις να μιλας για θερμοκρασιες. αν δε δουλευει η καρτα 100 με τι μέτρο να συκριθεις με καποιον που την εχει να δουλευει μαξ συνεχεια?? κι εγω πριν παρω το μονιτορ επαιζα στην tv 60fps.35 βαθμους επιανε η κάρτα και τρελλα χαμηλα usage. τι σημαινε αυτο?? 

Ρε συ απο την αρχη μιλησα για μενα. Προφανως ειμαι cap τετοια οθονη εχω ετσι παιζω. Και 2080ti αν επερνα ετσι θα επαιζα. Γραφω οπως παιζω τις θερμοκρασιες. Ποτε δεν εγραψα οτι και σε uncapped θα ειχα τετοιες θερμοκρασιες. Για μενα μιλησα και το συστημα μου για κανεναν αλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...