Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και 'γω έχω κάνει fail αλλαγές στο παρελθόν, π.χ HD5870 - > GTX480 - >HD6950(Που δεν έκατσε και unlock σε HD6970).. Ψυχοθεραπεία την οποία καταλαβαίνω ας πούμε αλλά μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Δινεις threads (που δε δουλευουν παντου) παιρνεις cores που δουλευουν παντου. και στη δικια μου περιπτωση καλυτερα ρολογια πλεον, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. Τεσπα. ας ερθουν και βλεπουμε. αλλα επαναλαμβανω. εγω χωρις delid τον 8700 δε θελω να τον ξαναδω.... τον σιχαθηκα. και η μητρικη με ειχε δυσκολεψει αφανταστα... 

Η tuf εφταιγε κυριως. Διαβαζα για 125 βαθμους σε vrms οποτε σιγουρα επερνες temps και απο εκει. Εγω απλα δεν θελω κατι καλυτερο. Στα 5ghz το καλοκαιρι ενα delid για να πεσω απο τους 75 ισως χρειαζονταν. Ας ερθουν και βλεπεις. Για μενα εκανες απο την αρχη κακη επιλογη στην tuf. 7 phases που ενας 8700k OC απλα θα πηγαινε στα τερματα τα vrms.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Και 'γω έχω κάνει fail αλλαγές στο παρελθόν, π.χ HD5870 - > GTX480 - >HD6950(Που δεν έκατσε και unlock σε HD6970).. Ψυχοθεραπεία την οποία καταλαβαίνω ας πούμε αλλά μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.. 

Οταν ο Ελληνας μπορεσει να κανει αυτο που εγραψες τοτε ολα θα ειναι καλυτερα. Και εγω πηρα την x62 και εδωσα ενα 80αρι παραπανω για το αισθητικο κομματι κυριως ενω με μια arctic θα ημουν στα ιδια. Το λεω ομως. Τις δικαιολογιες δεν μπορω. Ο dante πηρε vega εχει ενα σωρο προβληματα απο αυτα που διαβαζω αλλα παλι δεν παραδεχομαστε τιποτα. Περι ορεξεως υγεια να εχουμε να κοντραρομαστε για την πλακα μας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δηλαδη το 80 85 στο cinebench εσενα σου καθεται καλα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη το 80 85 στο cinebench εσενα σου καθεται καλα? 

Στα 1.30volt? Ναι μια χαρα ειναι. Αν τρεχεις τη μερα 50 cinebench για 5-10 χρονια ισως καποια στιγμη γινει degrade η cpu. Ισως.

Να το ξανα πουμε. Ενας cpu θα φαει degrade λογο υψηλου voltage(1.45+) και οχι λογω θερμοκρασιων. Εχουν φτιαχτει για να δουλευουν σε αυτες τις θερμοκρασιες σε μεγαλα loads. Απλα δεν παθαινουν τιποτα. Δεν ειμαστε στο 1990. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα κατοστάρικο  μου βγηκε. Πιστευω μια χαρα. επιδοσεις δε θα χω διαφορα. αλλα πιο υγιες συστημα. στοκ να τον εχω στα ιδια θα μαι με πριν... 

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.

Ενα κατοστάρικο  μου βγηκε. Πιστευω μια χαρα. επιδοσεις δε θα χω διαφορα. αλλα πιο υγιες συστημα. στοκ να τον εχω στα ιδια θα μαι με πριν... 

Η μητρικη που πηρες ειναι κορυφη κλασεις ανωτερη απο την tuf. Καντον OC χωρις θεμα. 

Δεν εδινες τη vega και να βαλεις και αυτα τα 100-150 ευρω να παρεις μια 2080? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Αν ξαναδιαβάσω για τον ξάδερφό θα πηδηχτω απ'το παράθυρο..

Ο φίλος μου ο Θοδωράκης. Παλιά και διδακτική ταινία;).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε

Ο φίλος μου ο Θοδωράκης. Παλιά και διδακτική ταινία;).

Να τη δω καλη? Αν ψηνεστε του λεω να τραβηξει μερικες φωτογραφιες οταν παιζει origins. 98αρια βαραει. Ψυκτρα intel της κακιας ωρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θερμοκρασιες πολυ ανωτερες και απο 2700x σε stock.

Αυτο το συμπερασμα απο που το εβγαλες γτ ειναι εντελως λαθος... εκτος αν εννοεις με το stock cooler

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Αυτο το συμπερασμα απο που το εβγαλες γτ ειναι εντελως λαθος... εκτος αν εννοεις με το stock cooler

Για delid 8700k εγραψα με soldered 2700x. Ξερω οτι εχει καλυτερα temps overall ο 2700x λογω soldered. Απλα νομιζω ο 8700k εχει 105c tj και ο 2700x 95tj. 10 βαθμους διαφορα στο tj τους οποτε μια διαφορα 10 βαθμων σε ιδιες συνθηκες την δικαιολογω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η μητρικη που πηρες ειναι κορυφη κλασεις ανωτερη απο την tuf. Καντον OC χωρις θεμα. 

Δεν εδινες τη vega και να βαλεις και αυτα τα 100-150 ευρω να παρεις μια 2080? 

Για 2080 ti ετοιμαζομαι

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να τη δω καλη? Αν ψηνεστε του λεω να τραβηξει μερικες φωτογραφιες οταν παιζει origins. 98αρια βαραει. Ψυκτρα intel της κακιας ωρας.

Εξαιρετική. Ακόμη καλύτερη η ''Ζητείται Ψεύτης''.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...