Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Αυτός είναι ίσως ο λόγος που έχει χαμηλά temps.

Ε προφανώς, όλα μπουκάλιαζουν εκεί. Και η καρτα του 80% ειναι

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Βαλτα όλα να φαίνονται. Ανεμιστήρια και volts. Και βγάλε το fps cap να πουμε

Με fps cap παιζω παντα δεν εχω 144αρα οθονη ρε συ. Τα voltage στην παραπανω φωτογραφια ηταν στα 1.29 εκει ημουν 5 μηνες. Η gpu ηταν stock voltage συνηθως μεχρι 1.062 πηγαινε στα 2126. Στα 5 ειχα 800 στροφες την x62. Στα 4.8 την εχω στις 470 στροφες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Και βγάλε το fps cap να πουμε

Όπα αυτό ήταν ύπουλο χτύπημα .... Μη μου τον ξυπνάς τώρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Αν ξαναδιαβάσω για τον ξάδερφό θα πηδηχτω απ'το παράθυρο..

Ναι ρε απλα λεω οτι δεν εχουν θεμα τα cpu σε αυτες τις θερμοκρασιες ακομα και 90αρια να βαρανε.

Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Όπα αυτό ήταν ύπουλο χτύπημα .... Μη μου τον ξυπνάς τώρα

Οχι οτι εισαι στα 75 και εσυ. Με τερμα ανεμιστηρες ετσι και 214 καταναλωση. Ωραιο pc εχεις. Αθορυβο με 2 hdd και 1350 στροφες οι ανεμιστηρες. 

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Ε προφανώς, όλα μπουκάλιαζουν εκεί. Και η καρτα του 80% ειναι

Η καρτα αναλογα το game. Στο origins σε σημεια πηγαινε και 96-97% usage μιας και επαιζα με βαρυ reshade εκει πηγαινε 55-56 βαθμους. Στους 56 επειδη ριχνει τα ρολογια κατα 12.5 εχω curve να ανεβαινουν λιγο οι ανεμιστηρες τις gpu για να τα κραταει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θερμάστρα κανονική είναι ο 8700Κ, τζάμπα το κουράζουμε.

Αν ειναι benchmark machine και μονιμα στα 5.1-5.2 σιγουρα ειναι θερμαστρα χωρις delid συμφωνω απολυτα.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Βάλε Battlefield V με high-end GPU και unlocked frame-rate να δεις τα 80άρια να ξενερώσεις μια και καλή..

Οταν το παιξω θα σε θυμηθω να τραβηξω screenshot με τα στατιστικα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι ρε απλα λεω οτι δεν εχουν θεμα τα cpu σε αυτες τις θερμοκρασιες ακομα και 90αρια να βαρανε.

Οχι οτι εισαι στα 75 και εσυ. Με τερμα ανεμιστηρες ετσι και 214 καταναλωση. Ωραιο pc εχεις. Αθορυβο με 2 hdd και 1350 στροφες οι ανεμιστηρες. 

Ε πώς θα κάνουμε τη σύγκριση, προσαρμόστηκα στα δικά σου παιχτικά κριτήρια... Κόλλησες με τους ανεμιστήρες του κουτιού φυσικά, στα υπόλοιπα δεν σε παίρνει προφανώς να ασχοληθείς...   

• Confused 1
Δημοσ.

Ρε παλικάρι, όταν λέμε στο τόσο βγαζω τόσο (είτε επιδόσεις είτε θερμοκρασίες) εννοούμε uncapped τα πάντα. Αλλιώς χαίρω πολύ, και γω θα λέω ότι παίζω στους 40 βαθμούς ac odyssey (με 30 fps cap) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ε πώς θα κάνουμε τη σύγκριση, προσαρμόστηκα στα δικά σου παιχτικά κριτήρια... Κόλλησες με τους ανεμιστήρες του κουτιού φυσικά, στα υπόλοιπα δεν σε παίρνει προφανώς να ασχοληθείς...   

Οταν λεμε αθορυβο το εννουμε. Εσυ αν παιζεις με 2hdd 1350 στροφες ανεμιστηρα τερμα gpu fans το λες και σεισμος νομιζω. Με ολα ασχολουμαι οι θερμοκρασιες που εδειξες ειναι χειροτερες απο αυτες που εδωσε με ολα στο αθορυβο. Οποτε deal with it. Πανε πετα την την 10 ευρω ψυκτρα.

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Ρε παλικάρι, όταν λέμε στο τόσο βγαζω τόσο (είτε επιδόσεις είτε θερμοκρασίες) εννοούμε uncapped τα πάντα. Αλλιώς χαίρω πολύ, και γω θα λέω ότι παίζω στους 40 βαθμούς ac odyssey (με 30 fps cap) 

Εγω απο την αρχη ειπα οτι παιζω στα 75fps cap. Δεν εχει νοημα παραπανω υπαρχει tearing. Περιμενω display port για να ενεργοποιησω το gsync σε 10 μερουλες. Τα 30fps cap που λες ειναι χαζομαρες. Στα 75 ειμαι μονιμα παντου.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εγω απο την αρχη ειπα οτι παιζω στα 75fps cap. Δεν εχει νοημα παραπανω υπαρχει tearing. Περιμενω display port για να ενεργοποιησω το gsync σε 10 μερουλες. 

Ναι μην λες ότι δεν είναι θερμάστρα ο 8700Κ όταν παίζεις με cap. Άσε να ξέρουμε εμείς καλύτερα τι είναι που έχουμε δυνατότερες κάρτες και παίζουμε χωρίς cap. Και 'γω που είμαι έτσι, σου λέω ότι τα temps είναι gtp.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάτσε να δεις στο Anthem που λένε ότι τερματίζει όλα τα threads και οι θερμοκρασίες είναι σχεδόν stress-test..Έρχεται το open-demo αυτό το Σ/Κ..

Για να δουμε θα εχει πολυ ενδιαφερον. Να περασω τους 60 βαθμους και τι στον κοσμο. Πραγματικα.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ναι μην λες ότι δεν είναι θερμάστρα ο 8700Κ όταν παίζεις με cap. Άσε να ξέρουμε εμείς καλύτερα τι είναι που έχουμε δυνατότερες κάρτες και παίζουμε χωρίς cap. Και 'γω που είμαι έτσι, σου λέω ότι τα temps είναι gtp.

Με τι voltage εισαι? Εγω γραφω για τις συνθηκες που παιζω εγω πανω απο χρονο. Προφανως και με μια 2080ti θα βαρεσει κοφτες με μεγαλυτερες θερμοκρασιες. Και παλι μονο αν μιλαμε για 1.30 voltage και πανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...