Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 5:33 ΜΜ, akoinonitos είπε Αστα να πανε σατανας το aura... Αν βάλεις της G.Skill το RGB software ?
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 5:42 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Αν βάλεις της G.Skill το RGB software ? δεν ειναι Rgb οι δικες μου
mcrae13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Aisuite,aura και λοιπά τέτοιου είδους προγράμματα είναι για τα πανηγύρια. Μια ζωή προβλήματα δημιουργούν ,αν όχι σε όλους ,στους περισσότερους. Γενικά όσο πιο λίγα τόσο καλύτερα.Και κάτι που γίνεται από bios καλύτερα έτσι παρά με software. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Τα βάζεις, ρυθμίζεις το φως που θες και uninstall..
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν δημιουργουν προβληματα εφοσον τα εχετε κλειστα. Το Aura το Ai suite το cam τα εχω απο την πρωτη μερα που ανοιξα το pc. Ρυθμισα οτι ηθελα και απλα τα εχω κλειστα συνεχως. Αν τα εχετε και τρεχουν στο background εκει μπορει να υπαρξει θεμα. 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2019 στις 8:01 ΜΜ, Arkin είπε Δεν δημιουργουν προβληματα εφοσον τα εχετε κλειστα. Το Aura το Ai suite το cam τα εχω απο την πρωτη μερα που ανοιξα το pc. Ρυθμισα οτι ηθελα και απλα τα εχω κλειστα συνεχως. Αν τα εχετε και τρεχουν στο background εκει μπορει να υπαρξει θεμα. πως κλεινεις το aura ρε συ? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 8:06 ΜΜ, akoinonitos είπε πως κλεινεις το aura ρε συ? Απλα το κλεινω απο το Χ. Εκανα ενα restart και δεν υπαρχει το lighting service στον task manager. Πριν ηταν στο suspended. Τα rgb δουλευουν κανονικα προφανως εχω κανα μηνα να ανοιξω το aura. Οταν θελω να αλλαξω χρωμα απλα το ανοιγω και κλεισιμο ξανα.
strawman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 8:12 ΜΜ, Arkin είπε Απλα το κλεινω απο το Χ. Εκανα ενα restart και δεν υπαρχει το lighting service στον task manager. Πριν ηταν στο suspended. Τα rgb δουλευουν κανονικα προφανως εχω κανα μηνα να ανοιξω το aura. Οταν θελω να αλλαξω χρωμα απλα το ανοιγω και κλεισιμο ξανα. Eχεις prime A ε? Γιαυτο, εγω εχω gigabyte με το δικο της software (fusion) το οποιο κανει rewrite το aura, οποτε πρεπει να το ξανανοιγω καθε φορα, γιαυτο μαλλον τρεχει το lighting service. Το aura το χρηιμοποιω για τις rgb ram της gskill
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 9:10 ΜΜ, strawman είπε Eχεις prime A ε? Γιαυτο, εγω εχω gigabyte με το δικο της software (fusion) το οποιο κανει rewrite το aura, οποτε πρεπει να το ξανανοιγω καθε φορα, γιαυτο μαλλον τρεχει το lighting service. Το aura το χρηιμοποιω για τις rgb ram της gskill Ναι prime a δεν ηξερα οτι εισαι με gigabyte. Γιατι δεν βαζεις το fusion νομιζω οι trident z ελεγχονται και μεσω απο αυτο.
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 8:12 ΜΜ, Arkin είπε Απλα το κλεινω απο το Χ. Εκανα ενα restart και δεν υπαρχει το lighting service στον task manager. Πριν ηταν στο suspended. Τα rgb δουλευουν κανονικα προφανως εχω κανα μηνα να ανοιξω το aura. Οταν θελω να αλλαξω χρωμα απλα το ανοιγω και κλεισιμο ξανα. εμενα δεν κλεινουν τα services AsRogAuraGpuDllServer και LightingService εκτελουνται κανονικα μετα το κλεισιμο της εφαρμογης.
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν κλείνουν. Αν τς κλείσεις από το task manager τότε χάνονται και οι ρυθμίσεις για τα rgb και γυρνάνε στα default Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από noFEARgr
Arkin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 9:20 ΜΜ, akoinonitos είπε εμενα δεν κλεινουν τα services AsRogAuraGpuDllServer και LightingService εκτελουνται κανονικα μετα το κλεισιμο της εφαρμογης. Στις 4/1/2019 στις 9:50 ΜΜ, noFEARgr είπε Δεν κλείνουν. Αν τς κλείσεις από το task manager τότε χάνονται και οι ρυθμίσεις για τα rgb και γυρνάνε στα default Δεν υπαρχουν σε μενα καθολου αυτα τα services μετα απο restart. Τα rgb δεν εχουν χασει ποτε τι ρυθμιση εκτος αν βγαλω την πριζα η φλασαρω bios.
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 10:10 ΜΜ, Arkin είπε Δεν υπαρχουν σε μενα καθολου αυτα τα services μετα απο restart. Τα rgb δεν εχουν χασει ποτε τι ρυθμιση εκτος αν βγαλω την πριζα η φλασαρω bios. Μαλλον ειναι διαφορετικο στις intel μητρικες ποιος ξερει.
Arkin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 10:43 ΜΜ, akoinonitos είπε Μαλλον ειναι διαφορετικο στις intel μητρικες ποιος ξερει. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Έχει και ο foris prime a αν έχει κάτι rgb ας δοκιμάσει.
mameloukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Για i5 9600k τι μητρική προτεινεται? ψαχνεται ενα φιλαρακι κ μου ειπε μεχρι 160-170ε θελει να δωσει αλλα αν αξιζει καποια για λιγα παραπανω δεν νμζω να εχει θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις