Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aisuite,aura και λοιπά τέτοιου είδους προγράμματα είναι για τα πανηγύρια. Μια ζωή προβλήματα δημιουργούν ,αν όχι σε όλους ,στους περισσότερους. 

Γενικά όσο πιο λίγα τόσο καλύτερα.Και κάτι που γίνεται από bios καλύτερα έτσι παρά με software. 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν δημιουργουν προβληματα εφοσον τα εχετε κλειστα. Το Aura το Ai suite το cam τα εχω απο την πρωτη μερα που ανοιξα το pc. Ρυθμισα οτι ηθελα και απλα τα εχω κλειστα συνεχως. Αν τα εχετε και τρεχουν στο background εκει μπορει να υπαρξει θεμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 4/1/2019 στις 8:01 ΜΜ, Arkin είπε

Δεν δημιουργουν προβληματα εφοσον τα εχετε κλειστα. Το Aura το Ai suite το cam τα εχω απο την πρωτη μερα που ανοιξα το pc. Ρυθμισα οτι ηθελα και απλα τα εχω κλειστα συνεχως. Αν τα εχετε και τρεχουν στο background εκει μπορει να υπαρξει θεμα. 

πως κλεινεις το aura ρε συ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
  Στις 4/1/2019 στις 8:06 ΜΜ, akoinonitos είπε

πως κλεινεις το aura ρε συ?

Απλα το κλεινω απο το Χ. Εκανα ενα restart και δεν υπαρχει το lighting service στον task manager. Πριν ηταν στο suspended. Τα rgb δουλευουν κανονικα προφανως εχω κανα μηνα να ανοιξω το aura. Οταν θελω να αλλαξω χρωμα απλα το ανοιγω και κλεισιμο ξανα. 

Δημοσ.
  Στις 4/1/2019 στις 8:12 ΜΜ, Arkin είπε

Απλα το κλεινω απο το Χ. Εκανα ενα restart και δεν υπαρχει το lighting service στον task manager. Πριν ηταν στο suspended. Τα rgb δουλευουν κανονικα προφανως εχω κανα μηνα να ανοιξω το aura. Οταν θελω να αλλαξω χρωμα απλα το ανοιγω και κλεισιμο ξανα. 

Eχεις prime A ε? Γιαυτο, εγω εχω gigabyte με το δικο της software (fusion) το οποιο κανει rewrite το aura, οποτε πρεπει να το ξανανοιγω καθε φορα, γιαυτο μαλλον τρεχει το lighting service. Το aura το χρηιμοποιω για τις rgb ram της gskill

Δημοσ.
  Στις 4/1/2019 στις 9:10 ΜΜ, strawman είπε

Eχεις prime A ε? Γιαυτο, εγω εχω gigabyte με το δικο της software (fusion) το οποιο κανει rewrite το aura, οποτε πρεπει να το ξανανοιγω καθε φορα, γιαυτο μαλλον τρεχει το lighting service. Το aura το χρηιμοποιω για τις rgb ram της gskill

Ναι prime a δεν ηξερα οτι εισαι με gigabyte. Γιατι δεν βαζεις το fusion νομιζω οι trident z ελεγχονται και μεσω απο αυτο.

Δημοσ.
  Στις 4/1/2019 στις 8:12 ΜΜ, Arkin είπε

εμενα δεν κλεινουν τα services

AsRogAuraGpuDllServer και LightingService εκτελουνται κανονικα μετα το κλεισιμο της εφαρμογης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κλείνουν. Αν τς κλείσεις από το task manager τότε χάνονται και οι ρυθμίσεις για τα rgb και γυρνάνε στα default

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
  Στις 4/1/2019 στις 9:20 ΜΜ, akoinonitos είπε

εμενα δεν κλεινουν τα services

AsRogAuraGpuDllServer και LightingService εκτελουνται κανονικα μετα το κλεισιμο της εφαρμογης.

Στις 4/1/2019 στις 9:50 ΜΜ, noFEARgr είπε

Δεν κλείνουν. Αν τς κλείσεις από το task manager τότε χάνονται και οι ρυθμίσεις για τα rgb και γυρνάνε στα default

Δεν υπαρχουν σε μενα καθολου αυτα τα services μετα απο restart. Τα rgb δεν εχουν χασει ποτε τι ρυθμιση εκτος αν βγαλω την πριζα η φλασαρω bios.

Δημοσ.
  Στις 4/1/2019 στις 10:10 ΜΜ, Arkin είπε

Δεν υπαρχουν σε μενα καθολου αυτα τα services μετα απο restart. Τα rgb δεν εχουν χασει ποτε τι ρυθμιση εκτος αν βγαλω την πριζα η φλασαρω bios.

Μαλλον ειναι διαφορετικο στις intel μητρικες ποιος ξερει.

Δημοσ.
  Στις 4/1/2019 στις 10:43 ΜΜ, akoinonitos είπε

Μαλλον ειναι διαφορετικο στις intel μητρικες ποιος ξερει.

Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Έχει και ο foris prime a αν έχει κάτι rgb ας δοκιμάσει. 

Δημοσ.

Για i5 9600k τι μητρική προτεινεται? ψαχνεται ενα φιλαρακι κ μου ειπε μεχρι 160-170ε θελει να δωσει αλλα αν αξιζει καποια για λιγα παραπανω δεν νμζω να εχει θεμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...