Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δε κόβω και το κεφάλι μου ότι θα μείνει ζωντανό το θέμα. Προτείνω να γράφουμε ΜΟΝΟ όσοι έχουν σκοπό να αγοράσουν κάποια Ζ370/Ζ390 μητρική και 8/9 Series cpu ή έχουν ήδη στη κατοχή τους επεξεργαστές Coffe Lake / Z370-90 μητρικές εξίσου. 

• Like 4
Δημοσ.

Με την παραπανω λογικη μην τυχον και εμφανιστει κανεις στο αντιστοιχο θεμα am4 που δεν εχει η δεν σκοπευει να παρει ryzen, να δουμε τι ωραια συζητηση που θα γινει . 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Με την παραπανω λογικη μην τυχον και εμφανιστει κανεις στο αντιστοιχο θεμα am4 που δεν εχει η δεν σκοπευει να παρει ryzen, να δουμε τι ωραια συζητηση που θα γινει . 

Δεν υπάρχει λογική πλέον.

• Like 3
Δημοσ.

Λιγο προσοχη απλα. Εγω θελω να ρωτησω αν καποιος δοκιμασει 9900k σε καποια z370 μητρικη των 150-200 ευρω να μας πει πως τα παει με το overclock και τι θερμοκρασιες ανεβαζει. Καποια στιγμη οι τιμες θα πεσουν αρκετοι θα παμε σε 9900k οποτε καλο ειναι να ξερουμε πως τα πηγαινει με τις πιο φθηνες μητρικες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Περιμενε τα review θα το τεσταρουν

Ναι αναμενω στις 19 ειπαν βγαινουν. Αν δεν γινεται τρελο throttle μεχρι τα 4.7 4.8 σε κανονικο load θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σε νεα μητρικη προφανως δεν προκειται να παω.

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω να μην μπαίνουν καν να διαβάσουν εδώ μέσα όσοι δεν θέλουν να αγοράσουν intel και αντίστοιχα στο άλλο να μην μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να αγοράσουν amd... Επίσης εδώ μέσα να απαγορεύεται να μιλήσει άσχημα κάποιος για την intel... Τι λέει ο κόσμος ρε... Ορατότης και σοβαρότης μηδέν όμως!!!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λιγο προσοχη απλα. Εγω θελω να ρωτησω αν καποιος δοκιμασει 9900k σε καποια z370 μητρικη των 150-200 ευρω να μας πει πως τα παει με το overclock και τι θερμοκρασιες ανεβαζει. Καποια στιγμη οι τιμες θα πεσουν αρκετοι θα παμε σε 9900k οποτε καλο ειναι να ξερουμε πως τα πηγαινει με τις πιο φθηνες μητρικες.

Αυτή είναι και η μεγάλη απορία μου. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν κάνω OC. Ελπίζω να μην υπάρχει throttle ακόμα και χωρίς αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Αυτή είναι και η μεγάλη απορία μου. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν κάνω OC. Ελπίζω να μην υπάρχει throttle ακόμα και χωρίς αυτό.

Το βασικο ρολο τον παιζουν τα vrms της μητρικης. Αυτες με 10 phases πιστευω να μην εχουμε θεμα θα δουμε. Αυτες με 4/7 phases το βλεπω δυσκολο. Σε 5 μερουλες θα ξερουμε. Το backward compatibility παντως ειναι τεραστιο συν ξερεις οτι οταν αρχισει να δειχνει τα χρονια του ο cpu που εχει απλα βαζεις τον δυνατοτερο και βγαζεις ακομα 2 3 χρονια.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τώρα μιλάμε για τον 9900k??cpu των 500+ευρω?να το βάλεις σε mobo του 100ευρου ???Ούτε 8700k δεν θα τολμούσα...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Αν σκεφτεσαι να βαλεις 9900k στην μητρικη σου καλυτερα να το ξανασκεφτεις

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ShooterX είπε

Τώρα μιλάμε για τον 9900k??cpu των 500+ευρω?να το βάλεις σε mobo του 100ευρου ???Ούτε 8700k δεν θα τολμούσα...

Προσωπικα μιλησα για mobo των 150 ευρω και πανω με 10phases. Και ο cpu των 500 ευρω θα πεσει δεν ειναι αυτη η σωστη τιμη του σε καμια περιπτωση. Στα 400 θα αξιζει για αγορα οχι στα 600.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Προσωπικα μιλησα για mobo των 150 ευρω και πανω με 10phases. Και ο cpu των 500 ευρω θα πεσει δεν ειναι αυτη η σωστη τιμη του σε καμια περιπτωση. Στα 400 θα αξιζει για αγορα οχι στα 600.

δεν μπορει να πεσει κατω απο το msrp ρε συ ,εκτος να περιμενεις κανα δυο χρονια να τον παρεις μεταχειρισμενο 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...