Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, bromiaris είπε https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Useful+Tire+Case+Tyre+Spare+Cover+Car+Waterproof+Vehicle+Elastic+Storage+Bags&_sacat=0 Μου το βγαζει σε ευρω αλλα οταν παταω στο : Useful Tire Case Tyre Spare Cover Car Waterproof Vehicle Elastic Storage Bags μου ξαναβγαζει AU 1
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Μου το βγαζει σε ευρω αλλα οταν παταω στο : Useful Tire Case Tyre Spare Cover Car Waterproof Vehicle Elastic Storage Bags μου ξαναβγαζει AU Γιάννη θα παραγγείλεις τελικά;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιάννη θα παραγγείλεις τελικά;;; Αν τα καταφερω να μου το βγαλει σε ευρω ....Αλοιως θα με χρεωσουν μετατροπη συναλλαγματος καπου 2-2,5 ευρω απο την Τραπεζα. 1
bromiaris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μου το βγαζει σε ευρω αλλα οταν παταω στο : Useful Tire Case Tyre Spare Cover Car Waterproof Vehicle Elastic Storage Bags μου ξαναβγαζει AU Εγώ το βλέπω στα 3.4 ευρώ... και θα πληρώσεις τα 3.4 ευρώ μόνο... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από bromiaris
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν τα καταφερω να μου το βγαλει σε ευρω ....Αλοιως θα με χρεωσουν μετατροπη συναλλαγματος καπου 2-2,5 ευρω απο την Τραπεζα. Αν παραγγείλεις βάλε ένα και για μένα και μοιράζουμε τα μεταφορικά. Edit.Ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από papoys1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Αν παραγγείλεις βάλε ένα και για μένα και μοιράζουμε τα μεταφορικά. Δεν εχει μεταφορικα...Θα μιλησουμε.Δεν ξερω γιατι εχει μουλαρωσει με τα AU . 7 λεπτά πριν, bromiaris είπε Εγώ το βλέπω στα 3.4 ευρώ... και θα πληρώσεις τα 3.4 ευρώ μόνο... Αλλα λεει η αποτυπωση οθονης που εβαλες. 1
bromiaris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν εχει μεταφορικα...Θα μιλησουμε.Δεν ξερω γιατι εχει μουλαρωσει με τα AU . Αλλα λεει η αποτυπωση οθονης που εβαλες. Θα πληρώσεις σε ευρω το ποσό που αναγράφει σε ευρώ... Δηλαδή 3.4 ευρώ... Τα 5.47 δολάρια Αυστραλίας μεταφράζονται στα 3.4 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία του ebay Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από bromiaris 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, bromiaris είπε Θα πληρώσεις σε ευρω το ποσό που αναγράφει σε ευρώ... Δηλαδή 3.4 ευρώ... Ευχαριστω.Επιλογη για διαμετρο δεν βλεπω να εχει.Ειναι 17αρα η ζαντα . Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
bromiaris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Επιλογη για διαμετρο δεν βλεπω να εχει. Αναφέρει διαστάσεις 65x30cm και προφανώς είναι one size απο 13 έως 19άρα ζάντα Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από bromiaris 1
Joshua21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ξερω γιατι εχει μουλαρωσει με τα AU . Επειδή ο πωλητής έχει ορίσει τιμή σε AUD, ότι και να κάνεις σε AUD θα πληρωθεί. Εγώ πάντα πληρώνω με paypal, το οποίο δεν χρεώνει προμήθεια για την μετατροπή αλλά σε "ρίχνει" λίγο σε σχέση με την τρέχουσα ισοτιμία, αντί για περίπου 3,40 θα σε χρεώσει κάπου 3,50€.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν παραγγείλεις βάλε ένα και για μένα και μοιράζουμε τα μεταφορικά. Edit.Ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. κερνάω και στους 2 από μία σακούλα τζάμμπο ή άμα δεν θέτε, count me in για την παραγγελία εντιτ ευκαιρια να τα πουμε και απο ΠΟΛΥ κοντα Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA
papoys1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Άντε Γιάννη παράγγειλε και μόλις έρθουν θα φωνάξουμε και το le vent nous porterAAAA και όποιος προλάβει θα κεράσει για το καλώς όρισαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα