Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. 

Το ps4 του ανιψιού  μου εκει που επαιζε fortnite σταματησε και εβγαλε το συγκεκριμενο error. Σε ολεςτις επανεκιννησεις οταν συνδεεται με το χρηστη του κολλαει βγαζει το error και κολλαει ξανα. Αν συνδεθουμε με αλλο νεο χρηστη ολα μια χαρα. Σβησαμε και το παιχνιδι, καναμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και διαγραφη ολων των δεδομενων αλλα μολις ξανασυνδεεται με τα στοιχεια του χρηστη του παλι τα ιδια. Εχετε καμια ιδεα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, elvis7 είπε

Καλησπερα παιδες. 

Το ps4 του ανιψιού  μου εκει που επαιζε fortnite σταματησε και εβγαλε το συγκεκριμενο error. Σε ολεςτις επανεκιννησεις οταν συνδεεται με το χρηστη του κολλαει βγαζει το error και κολλαει ξανα. Αν συνδεθουμε με αλλο νεο χρηστη ολα μια χαρα. Σβησαμε και το παιχνιδι, καναμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και διαγραφη ολων των δεδομενων αλλα μολις ξανασυνδεεται με τα στοιχεια του χρηστη του παλι τα ιδια. Εχετε καμια ιδεα??

Μπες από το application του PlayStation στο κινητό και σβήσε όσα μηνύματα του έχουν έρθει. 

Επίσης, απενεργοποιήσε τη δυνατότητα για εισερχόμενα μηνύματα από άγνωστους. 

Επεξ/σία από fytotech
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, elvis7 είπε

Ευχαριστώ πολυ φιλε μου το ελυσα το πρόβλημα! !!!

Τί έκανες τελικά, είχε σχέση με τά μυνήματα η κάτι άλλο?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mikele13- είπε

Τί έκανες τελικά, είχε σχέση με τά μυνήματα η κάτι άλλο?

Ναι με τα μηνυματα εχει να κανει. Στελνουν ενα μηνυμα που χακαρει το λογαριασμο

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε μου μπορεις να μου πεις τα βηματα που ακολουθησες γιατι εχω ακριβως το ιδιο θεμα .....εσβησα τα μηνυματα απο μεσω του app αλλα ακομα εχω το θεμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...