elvis7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα παιδες. Το ps4 του ανιψιού μου εκει που επαιζε fortnite σταματησε και εβγαλε το συγκεκριμενο error. Σε ολεςτις επανεκιννησεις οταν συνδεεται με το χρηστη του κολλαει βγαζει το error και κολλαει ξανα. Αν συνδεθουμε με αλλο νεο χρηστη ολα μια χαρα. Σβησαμε και το παιχνιδι, καναμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και διαγραφη ολων των δεδομενων αλλα μολις ξανασυνδεεται με τα στοιχεια του χρηστη του παλι τα ιδια. Εχετε καμια ιδεα??
fytotech Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, elvis7 είπε Καλησπερα παιδες. Το ps4 του ανιψιού μου εκει που επαιζε fortnite σταματησε και εβγαλε το συγκεκριμενο error. Σε ολεςτις επανεκιννησεις οταν συνδεεται με το χρηστη του κολλαει βγαζει το error και κολλαει ξανα. Αν συνδεθουμε με αλλο νεο χρηστη ολα μια χαρα. Σβησαμε και το παιχνιδι, καναμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και διαγραφη ολων των δεδομενων αλλα μολις ξανασυνδεεται με τα στοιχεια του χρηστη του παλι τα ιδια. Εχετε καμια ιδεα?? Μπες από το application του PlayStation στο κινητό και σβήσε όσα μηνύματα του έχουν έρθει. Επίσης, απενεργοποιήσε τη δυνατότητα για εισερχόμενα μηνύματα από άγνωστους. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από fytotech 1
elvis7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ πολυ φιλε μου το ελυσα το πρόβλημα! !!! 1
mikele13- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, elvis7 είπε Ευχαριστώ πολυ φιλε μου το ελυσα το πρόβλημα! !!! Τί έκανες τελικά, είχε σχέση με τά μυνήματα η κάτι άλλο?
elvis7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, mikele13- είπε Τί έκανες τελικά, είχε σχέση με τά μυνήματα η κάτι άλλο? Ναι με τα μηνυματα εχει να κανει. Στελνουν ενα μηνυμα που χακαρει το λογαριασμο
Geros92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Φιλε μου μπορεις να μου πεις τα βηματα που ακολουθησες γιατι εχω ακριβως το ιδιο θεμα .....εσβησα τα μηνυματα απο μεσω του app αλλα ακομα εχω το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα