coyote2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Eκτός από αυτά που έχει αποκλειστικά πάντως, οπότε δεν υπάρχει σύγκριση, τα υπόλοιπα, λίγα που κοίταξα τουλάχιστον, υπάρχουν σε πολύ καλύτερες τιμές, ακόμα και με μεταφορικά σε άλλα μαγαζιά. Μάλιστα, συνήθως η τελική τιμή που έχουν στον Κώτσο με την έκπτωση αποτελεί την αρχική τιμή που έχουν στα υπόλοιπα... αρα δεν υπάρχει προσφορά για στείλε ένα λινκ?
KRIKON Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oλα τα τηγάνια που εχουν το δώρο το αποσπωμενο χερουλι συμφέρουν και με το παραπάνω .Στα αλλα απλα ειναι πανω κατω ιδια η τιμη με skroutz. Σε αυτα με το αποσπωμενο χερουλι η τιμη ειναι παρα πολυ καλη και ειναι οντως προσφορα. Πάντως λιγο που το εψαξα τα expertise θεωρουνται αρκετά ανώτερα απο τα elegance. ,σε υλικό ,εύκολο καθάρισμα αντικολλητικη επιφανεια κλπ. Εχει καποιος και τα 2? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από KRIKON
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, coyote2 είπε αρα δεν υπάρχει προσφορά για στείλε ένα λινκ? Δεν μπορώ να το πω αυτό, γιατί έχει αρκετά προϊόντα αποκλειστικά, που δεν υπάρχουν αλλού και τα έχει στην καλύτερη τιμή που τα είχε ποτέ, οπότε γι'αυτά σίγουρα είναι προσφορά. Το είπα όμως περισσότερο, αν κάποιος δε θέλει να πάρει από την αποκλειστική του σειρά (την elegance), με ένα απλό ψάξιμο θα δει ότι μπορεί να βρει τα ίδια προϊόντα σε αρκετά έως και πολύ καλύτερη τιμή. 1 ώρα πριν, KRIKON είπε Oλα τα τηγάνια που εχουν το δώρο το αποσπωμενο χερουλι συμφέρουν και με το παραπάνω .Στα αλλα απλα ειναι πανω κατω ιδια η τιμη με skroutz. Σε αυτα με το αποσπωμενο χερουλι η τιμη ειναι παρα πολυ καλη και ειναι οντως προσφορα. Πάντως λιγο που το εψαξα τα expertise θεωρουνται αρκετά ανώτερα απο τα elegance. ,σε υλικό ,εύκολο καθάρισμα αντικολλητικη επιφανεια κλπ. Εχει καποιος και τα 2? Aπό αυτά που είπε η μητέρα μου, που τα χρησιμοποιεί, όντως κι εκείνη τα expertise έχει πάρει, πιο πολύ λόγω της επιπλέον επίστρωσης που έχουν, που τα κάνει να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, ίσως να κάνουν και το ψήσιμο λίγο καλύτερο, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γι'αυτό όμως. Κι επειδή δεν έχουμε τα elegance, δεν μπορώ να σου πω πώς είναι συγκριτικά, μόνο ότι στους τομείς που αναφέρεις ότι τα expertise είναι εξαιρετικά. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Vassilis_24
coyote2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 ότι είπε η μάνα σου Μάγκες μη κάνετε πειράματα
snik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Ειχα 2 expertise και τώρα πήρα 1 elegance μαζί με μια κατσαρόλα. Έχουν διαφορά μεταξυ τους οι 2 σειρές τα expertise είναι πιο βαριά και φαίνονται καλύτερα ποιοτικά, γενικά τα elegance μου φαίνεται ότι έχουν το μισό πάχος σε σχέση με τα expertise. Τώρα όσον αφορά τις αντοχές τους δεν ξέρω αν αντέχουν λιγότερο τα elegance ο χρόνος θα δείξει.
livaspy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Τα expertise είναι σαφώς ανώτερα, πιο βαριά και πιο ποιοτικά...κάνουν και για επαγωγικές εστίες... Τέλος μόνο το αποσπώμενο χερούλι αξίζει για το θέμα της αποθήκευσης, αλλιώς βρίσκεις τις ίδιες σειρές σε καλύτερες τιμές...
drdedus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να πω μια εμπειρία λίγο άσχετη αλλά ίσως αξίζει.. Αγόρασα τηγάνι από αρκετά προηγούμενη προσφορά του ΑΒ και όταν το έβαλα σε επαγωγική εστία μάλλον δεν αναγνώριζε όλη την επιφάνεια το μάτι με αποτέλεσμα να ψήνει μόνο στο κέντρο ... είχε "κέντημα" από κάτω και μάλλον αυτό έφταιγε. Ειναι χαρακτηριστικο των επαγωγικών αυτό, δηλαδή να "διαβάζουν" το σκεύος και να μαγειρεύουν μόνο εκεί. Το παρατήρησε κανείς άλλος? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από drdedus
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, livaspy είπε Τα expertise είναι σαφώς ανώτερα, πιο βαριά και πιο ποιοτικά...κάνουν και για επαγωγικές εστίες... Τέλος μόνο το αποσπώμενο χερούλι αξίζει για το θέμα της αποθήκευσης, αλλιώς βρίσκεις τις ίδιες σειρές σε καλύτερες τιμές... Συμφωνω και μαλιστα το θεμα ειναι οτι το να αποθηκευσεις το ενα μεσα στο αλλο τα τηγανια και ειδικα τα expertise θα ειναι καταστροφικο αφου θα τριβεται η αντικολλητικη επιφανεια με μεταλλικες επιφανειες. Οποτε ειναι λιγο δωρο-αδωρο ή μαρκετιν απλα στην πραξη... 1
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, matrixxx είπε Συμφωνω και μαλιστα το θεμα ειναι οτι το να αποθηκευσεις το ενα μεσα στο αλλο τα τηγανια και ειδικα τα expertise θα ειναι καταστροφικο αφου θα τριβεται η αντικολλητικη επιφανεια με μεταλλικες επιφανειες. Οποτε ειναι λιγο δωρο-αδωρο ή μαρκετιν απλα στην πραξη... Βάζεις ένα απλό χαρτί κουζίνας ανάμεσα κι είσαι κομπλέ.
panosss567 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Συμφωνω και μαλιστα το θεμα ειναι οτι το να αποθηκευσεις το ενα μεσα στο αλλο τα τηγανια και ειδικα τα expertise θα ειναι καταστροφικο αφου θα τριβεται η αντικολλητικη επιφανεια με μεταλλικες επιφανειες. Οποτε ειναι λιγο δωρο-αδωρο ή μαρκετιν απλα στην πραξη... Δεν έχουν πρόβλημα . Χρησιμοποιώ την προηγούμενη σειρά ( είναι ίδια με ενσωματωμένο χερούλι ) στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο (4) λίγο παραπάνω από ένα χρόνο και δεν έχουν σημάδια φθοράς.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Βάζεις ένα απλό χαρτί κουζίνας ανάμεσα κι είσαι κομπλέ. Σε δουλεια να βρισκομαστε ειναι αυτες οι λυσεις. Περα απο το οτι δεν ειναι αξιοπιστες αφου το χαρτι ή θα μετακινηθει ή θα τρυπησει. Μιλαμε για μεγαλα συρταρια τα οποια ανοιγοκλεινουν πολυ συχνα και οχι παντα με το "βαμβακι"... Τελικα λεω να μεινω με τα ανοξειδωτα τηγανια που 8-10 χρονια μετα την αγορα τους ειναι σαν καινουργια και ασφαλη απο ολες τις αποψεις. Ειχα ενδιαμεσα 1 αντικολλητικο τεφαλ το οποιο μεσα σε 2 χρονια με μικρη χρηση αρχισε να χανει μικρα μικρα κομματακια επιστρωσης και το χαρισα στην πεθερα μου προ ετων. 3
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, matrixxx είπε Σε δουλεια να βρισκομαστε ειναι αυτες οι λυσεις. Περα απο το οτι δεν ειναι αξιοπιστες αφου το χαρτι ή θα μετακινηθει ή θα τρυπησει. Μιλαμε για μεγαλα συρταρια τα οποια ανοιγοκλεινουν πολυ συχνα και οχι παντα με το "βαμβακι"... Τελικα λεω να μεινω με τα ανοξειδωτα τηγανια που 8-10 χρονια μετα την αγορα τους ειναι σαν καινουργια και ασφαλη απο ολες τις αποψεις. Ειχα ενδιαμεσα 1 αντικολλητικο τεφαλ το οποιο μεσα σε 2 χρονια με μικρη χρηση αρχισε να χανει μικρα μικρα κομματακια επιστρωσης και το χαρισα στην πεθερα μου προ ετων. Την αγαπάς την πεθερά ε; 🤣 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από ChrisN.S. 2 1
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, matrixxx είπε Σε δουλεια να βρισκομαστε ειναι αυτες οι λυσεις. Περα απο το οτι δεν ειναι αξιοπιστες αφου το χαρτι ή θα μετακινηθει ή θα τρυπησει. Μιλαμε για μεγαλα συρταρια τα οποια ανοιγοκλεινουν πολυ συχνα και οχι παντα με το "βαμβακι"... Τελικα λεω να μεινω με τα ανοξειδωτα τηγανια που 8-10 χρονια μετα την αγορα τους ειναι σαν καινουργια και ασφαλη απο ολες τις αποψεις. Ειχα ενδιαμεσα 1 αντικολλητικο τεφαλ το οποιο μεσα σε 2 χρονια με μικρη χρηση αρχισε να χανει μικρα μικρα κομματακια επιστρωσης και το χαρισα στην πεθερα μου προ ετων. Τα expertise έχουν 6 επιστρώσεις μία εκ των οποίων είναι ειδική επίστρωση για το γδάρσιμο, ενώ είναι και 100% ανοιξείδωτα.. (Νέα ενισχυμένη στρώση για προστασία στο γδάρσιμο Στρώση Titanium Hard Base για έξτρα ανθεκτικότητα/υψηλή αντοχή Επίστρωση επιφάνειας για προστασία της αντικολλητικής ιδιότητας Στρώση για έξτρα αντικολλητικότητα Ειδική επίστρωση ορυκτών για προστασία τριβών Εξτρα στρώση τιτάνιο) Πάντως και άλλα πιο παλιά που έχουμε, κανένα δεν έχει γρατζουνιστεί ποτέ σε συρτάρι, μόνο όσα έχω κάνει εγώ βλακεία και τα έχω τρίψει με μεταλλική κουτάλα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Vassilis_24
ioap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα expertise είναι σίγουρα καλύτερα,εγώ τα έχω 2 χρόνια τώρα. Παρ'όλα αυτά του χρόνου πανε προς απόσυρση παρ'ότι δεν έχουν εμφανή φθορά. Πιστεύω ότι, ανάλογα και με την χρήση, τα τηγάνια χρήζουν αντικατάστασης καθε 3-4 χρόνια. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από ioap
livaspy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, drdedus είπε να πω μια εμπειρία λίγο άσχετη αλλά ίσως αξίζει.. Αγόρασα τηγάνι από αρκετά προηγούμενη προσφορά του ΑΒ και όταν το έβαλα σε επαγωγική εστία μάλλον δεν αναγνώριζε όλη την επιφάνεια το μάτι με αποτέλεσμα να ψήνει μόνο στο κέντρο ... είχε "κέντημα" από κάτω και μάλλον αυτό έφταιγε. Ειναι χαρακτηριστικο των επαγωγικών αυτό, δηλαδή να "διαβάζουν" το σκεύος και να μαγειρεύουν μόνο εκεί. Το παρατήρησε κανείς άλλος? Αγορά για επαγωγική εστία μόνο με έλεγχο μαγνήτη...😉 Το expertise που δοκίμασα το καλοκαίρι σε επαγωγική τα σπάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις