overpower Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πολυτεκνος εισαι; Αγοραζεται ολοι τεραστια πραγματα σε χωρητικοτητα. Αυτη ειναι για 4 5 ατομα. https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/katsaroles/178573-tefal-20-ingenio-elegance-γάλακτος δωρο το χερουλι ειναι και εδω σωστα; απλα ολα αυτα εχουν ενα μειον. Δεν μπαινουν στο πλυντηριο πιατων, βρηκα μια κοκκινη tefal που μπαινει αλλα δεν εχει titaniο αντικολλητικη βαση κτλ Δεν λεει το "+δωρο" οποτε δεν τα εχει. Οσα εχουν το χερουλι δωρο το λεει και πανω απο τα χαρακτηριστικα "προσθεστε στο καλαθι για να μπει αυτοματα και το χερουλι κτλ κτλ" Οσο για το μεγεθος, οκ ισως μεγαλη αλλα εχω τουλαχιστον την επιλογη να μην την γεμιζω. Ετσι και αλλιως το πολυ πολυ, να παει πισω στην οικογενεια οταν τελειωσω με την σχολη. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από overpower 1
Apoithaki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ TS, πήρα το 26 Ingenio Elegance απευθείας από το κατάστημα, πάρα πολύ βολικό και all around μέγεθος!
JoannisV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά κάποιες κριτικές στο αμαζον έλεγαν πως τα συγκεκριμένα δεν είναι τελείως επίπεδα στην βάση (δηλαδή όταν βάζεις λίγο λάδι για να τηγανίσεις κανά αυγό δεν απλώνεται στον πάτο και έτσι μένουν ”κενά" τα οποία δεν βοηθούν στο ομοιόμορφο ψήσιμο). Μπορεί κάποιος που πήρε να τεστάρει και να μας πει (με λιγο νερό πανω στο μάτι, να δει αν απλώνεται σε ολο τον πάτο). Αν ισχύει αυτό το πρόβλημα τα φαγητά έχετε υπόψη θα είναι εύκολο να "πάρουν" στα σημεία που είναι ψηλότερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, manpower είπε Παιδια καλησπερα, πριν απο λιγο ημουν στα Α/Β και ειδα να εχει σε προσφορα καποια μεγεθη στα τηγανια της tefal και δωρο το χερουλι. ΑN συγκρατησα σωστα, το 28αρι ειχε περιπου 15+ € δηλαδή λιγο κατω απο Κωτσόβολο. Για το χερουλι ελεγε και μια ημερομηνία εως ποτε θα ισχύει το δωρο, αλλα ουτε αυτο συγκρατησα. Sorry απλα το αναφέρω γιατι καποιον μπορει να τον βολεψει να το δει και απο κοντα. Περασα απο ΑΒ , δεν ειχε καθολου τα elegance, ειχε μονο τα expertise, αλλα ουτε εκπτωση ειχε, ουτε δωρο το χερουλι. Σε επαρχιακο μηπως το ειδες; Περιεργο. Ο,τι θελει κανει το καθε υποκαταστημα; 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mxa055 είπε Πήρα και εγώ ένα 24 και ένα 28. Thanks TS. Αν θες, μετρα λιγο εσωτερικη πανω διαμετρο (για καπακι) και βασης στο 24αρι. Λογικα η εσωτερικη πανω ειναι 24.
Zerg13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οτι δεν μπαινουν αυτα που αγοραζετε στο πλυντηριο πιατων το ξερετε; Edit: Λαθος Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
saxos55 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 https://www.tefal.gr/Μαγειρικά-σκεύη-%26-σκεύη-κουζίνας/Μαγειρικά-Σκεύη-/Ingenio-Expertise/p/R-p-Ingenio-Expertise-GR 2
tsaftsif Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αν θες, μετρα λιγο εσωτερικη πανω διαμετρο (για καπακι) και βασης στο 24αρι. Λογικα η εσωτερικη πανω ειναι 24. σε όλα να αφαιρείς 5 εκ για να βρεις τη βάση
s2117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, matrixxx είπε Περασα απο ΑΒ , δεν ειχε καθολου τα elegance, ειχε μονο τα expertise, αλλα ουτε εκπτωση ειχε, ουτε δωρο το χερουλι. Σε επαρχιακο μηπως το ειδες; Περιεργο. Ο,τι θελει κανει το καθε υποκαταστημα; Με έσωσες από βόλτα στον ΑΒ που θα πήγαινα να ψωνίσω το wok... Οπότε μονόδρομος ο Κώτσος, δεν τα γλιτώνουμε τα μεταφορικά
SigmaDelta Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον TS,πήρα μια γκριλιέρα και μια χύτρα.
petros64 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Παρέλαβε κανενας;Εμένα ήρθαν σημερα Αλλά με λίγο παράδοξο τρόπο.Μου τα έφεραν χωρίς χερούλια.Ειχα παραγγείλει 3 τεμάχια όποτε 3 χερούλια δώρο.ΑΛΛΑ...μου είχαν αφαιρέσει την αξία από τα χερούλια.Φυσικα και παρέλαβα Αφού με 14.99€ πείρα ένα μεγάλο και ένα μικρό τηγάνι και ένα γουοκ.Κανονικα ήταν 53 ευρώ με τα μεταφορικά.Πηγα σε ένα συνοικιακό μαγαζί και πείρα και ένα χερούλι με 12 ευρώ όποτε με 27 ευρώ έκανα σετ με 3 τεμαχια 😂😂😂 2 1
manpower Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, matrixxx said: Περασα απο ΑΒ , δεν ειχε καθολου τα elegance, ειχε μονο τα expertise, αλλα ουτε εκπτωση ειχε, ουτε δωρο το χερουλι. Σε επαρχιακο μηπως το ειδες; Περιεργο. Ο,τι θελει κανει το καθε υποκαταστημα; Οχι ετυχε να βρεθω στο ΑΒ Σταμάτας, οριακα επαρχια το λες😉
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Eκτός από αυτά που έχει αποκλειστικά πάντως, οπότε δεν υπάρχει σύγκριση, τα υπόλοιπα, λίγα που κοίταξα τουλάχιστον, υπάρχουν σε πολύ καλύτερες τιμές, ακόμα και με μεταφορικά σε άλλα μαγαζιά. Μάλιστα, συνήθως η τελική τιμή που έχουν στον Κώτσο με την έκπτωση αποτελεί την αρχική τιμή που έχουν στα υπόλοιπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις