achisael Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ω, καλα, ο,τι να'ναι γραφουν λοιπον. Πρεπει να ακυρωσω και να παρω αλλο. Τουλαχιστον το 28 που λεει ανταποκρινεται στο πανω μερος στο ακριβες εσωτερικο ανοιγμα; (για να γνωριζουμε ποσο ειναι ωστε να κουμπωνει υπαρχον καπακι κατσαρολας) μα νομιζω είναι το μεγαλύτερο από αυτά με το αποσπωμενο χερουλι
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Αλλο εχω παραγγειλει, προφανως ομως ολα τα νουμερακια τους ειναι λαθος και οχι μονο στο 28αρι! Τουλαχιστον οποιος πηρε ας αναφερει εδω διαστασεις βασης και εσωτερικη ανω μερους μπας και δεν ταλαιπωρηθουν ολοι οι υπολοιποι. 1
vrwmiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Σε κατάστημα δεν τα έχουν να τα δούμε μην γίνει μπέρδεμα με την παραγγελία;
runner69 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ας κανει την καλη καποιος και ας ανεβασει μια εικονα με τις διαστασεις γιατι και εγω μου φαινεται θα ακυρωσω και θα παρω αλλο. Πυρηνικη φυσικη το καναμε... 1
fou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, runner69 είπε Ας κανει την καλη καποιος και ας ανεβασει μια εικονα με τις διαστασεις γιατι και εγω μου φαινεται θα ακυρωσω και θα παρω αλλο. Πυρηνικη φυσικη το καναμε... Ελπίζω να βγαίνει άκρη μ' αυτό: 6 4
methismenokotsani Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, matrixxx είπε Αλλο εχω παραγγειλει, προφανως ομως ολα τα νουμερακια τους ειναι λαθος και οχι μονο στο 28αρι! Τουλαχιστον οποιος πηρε ας αναφερει εδω διαστασεις βασης και εσωτερικη ανω μερους μπας και δεν ταλαιπωρηθουν ολοι οι υπολοιποι. 13 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Σε κατάστημα δεν τα έχουν να τα δούμε μην γίνει μπέρδεμα με την παραγγελία; ...Ο σωστος τροπος: https://youtu.be/Am-fr9xeKlg?t=303 2
PaNtErAz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ τον ts πήρα και τηγάνι και κατσαρολακι.
Dannie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Εγω που θελω 24αρι τηγανι ποιο θα παρω?Τα εχει χρησιμοποιησει κανενας?Η Τεφαλ εχει βγαλει και καλα προιοντα αλλα και μαπα(θυμαμαι καποτε τα μετεορ τα διαφημιζαν σαν τρελλοι αλλα μετα απο καποιες χρησεις χαλαγαν.).Γενικα με φοβιζει η προσφορα σε καποια προιοντα ειναι σαν να μην φευγουν(για διαφορους λογους) και γιαυτο τα σπρωχνουν.
manpower Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα, πριν απο λιγο ημουν στα Α/Β και ειδα να εχει σε προσφορα καποια μεγεθη στα τηγανια της tefal και δωρο το χερουλι. ΑN συγκρατησα σωστα, το 28αρι ειχε περιπου 15+ € δηλαδή λιγο κατω απο Κωτσόβολο. Για το χερουλι ελεγε και μια ημερομηνία εως ποτε θα ισχύει το δωρο, αλλα ουτε αυτο συγκρατησα. Sorry απλα το αναφέρω γιατι καποιον μπορει να τον βολεψει να το δει και απο κοντα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από manpower 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, matrixxx είπε Τουλαχιστον οποιος πηρε ας αναφερει εδω διαστασεις βασης και εσωτερικη ανω μερους μπας και δεν ταλαιπωρηθουν ολοι οι υπολοιποι 28αρι και 26αρι wok
vrwmiaris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, amagawd είπε 28αρι και 26αρι wok Εκείνο που κάνει επαφή μέτρα λίγο ρε συ
dimigar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dannie είπε Εγω που θελω 24αρι τηγανι ποιο θα παρω?Τα εχει χρησιμοποιησει κανενας?Η Τεφαλ εχει βγαλει και καλα προιοντα αλλα και μαπα(θυμαμαι καποτε τα μετεορ τα διαφημιζαν σαν τρελλοι αλλα μετα απο καποιες χρησεις χαλαγαν.).Γενικα με φοβιζει η προσφορα σε καποια προιοντα ειναι σαν να μην φευγουν(για διαφορους λογους) και γιαυτο τα σπρωχνουν. Κι εδώ τα δίναν δώρο: http://www.nethall.gr/diagonismos-ab-basilopoulos-tefal-ingenio-expertise-167396/ 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/10/2018 στις 4:55 ΜΜ, overpower είπε Ναι εχει. Πηρα την 6αρα σε λιτρα να υπαρχει (λογικα και το 5αρι μου εκανε). https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/katsaroles?v=0&company=Tefal Οπως ειπα και πριν, ΟΛΑ τα σκευη μαγειρικης Tefal σε προσφορα, οχι μονο τηγανια οπως λεει ο τιτλος Πολυτεκνος εισαι; Αγοραζεται ολοι τεραστια πραγματα σε χωρητικοτητα. Αυτη ειναι για 4 5 ατομα. https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/katsaroles/178573-tefal-20-ingenio-elegance-γάλακτος δωρο το χερουλι ειναι και εδω σωστα; απλα ολα αυτα εχουν ενα μειον. Δεν μπαινουν στο πλυντηριο πιατων, βρηκα μια κοκκινη tefal που μπαινει αλλα δεν εχει titaniο αντικολλητικη βαση κτλ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις