Δημοφιλής ανάρτηση nova_centurion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 O Κωτσόβολος έχει προσφορά τα τηγάνια TEFAL. Αξίζουν ιδιαίτερα αυτά με την αποσπώμενη λαβή διότι δίνει ΔΩΡΟ και τη λαβή (αξία 10 ευρώ) και κάνει και έκπτωση. Ετσι παίρνεις τηγάνι της σειράς ingenio απο 13,90 ως 16,90 μαζί με το χερούλι. Εχω πάρει πρόσφατα ένα μικρό λόγω νέου σπιτιού μου και είναι ευκαιρία να συμπλρώσω της σειρά μια και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα αυτού που έχω. https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/pans-woks/178567-tefal-ingenio-elegance-22 https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/pans-woks/178568-tefal-ingenio-elegance-24 https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/pans-woks/178569-tefal-ingenio-elegance-26 https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/pans-woks/178570-tefal-ingenio-elegance-28 24 13
nova_centurion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδιά δεν λέει το forum Πραγματικές προσφορές ηλεκτρονικών (και μη) ειδών? τι λάθος έκανα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Κανενα λαθος δεν εκανες, μην τσιμπας σε τρολαρισματα. Οκ ειναι το θεμα σου οσο δεν κανιβαλιζεται. 4 1
inso107pm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πολυ ωραιο ευχαριστω τον TS πηρα ενα 26αρι. Η τιμη με μεταφορικα 20€ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από inso107pm
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, nova_centurion είπε O Κωτσόβολος έχει προσφορά τα τηγάνια TEFAL. Αξίζουν ιδιαίτερα αυτά με την αποσπώμενη λαβή διότι δίνει ΔΩΡΟ και τη λαβή (αξία 10 ευρώ) και κάνει και έκπτωση. Ετσι παίρνεις τηγάνι της σειράς ingenio απο 13,90 ως 16,90 μαζί με το χερούλι. Εχω πάρει πρόσφατα ένα μικρό λόγω νέου σπιτιού μου και είναι ευκαιρία να συμπλρώσω της σειρά μια και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα αυτού που έχω. Elegance ειναι αυτο που εχεις παρει και εισαι ευχαριστημενος; Γιατι το ενα μοναδικο σχολιο στο σκρουτζ ειναι πολυ κακο.
nova_centurion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Αυτό το μοντέλο έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε ομελέτες, τυριά κλπ Διάβασα την κριτική στο Σκρουτζ και έχω να πω ότι μάλλον συμφωνώ με όσα του είπαν απο την αντιπροσωπεία (εκτός αν έπεσε στην περίπτωση). Ολα τα αντικολλητικά σκεύη που δεν τους προσθέτεις λάδι δεν πρέπει να τα αφήνεις σε θερμοκρασίες πάνω απο 120 βαθμούς διότι όσο ανεβαίνεις τόσο καις την επίστρωση.Δεν τοξέρουν πολλοί και κάνουν αυτό το λάθος. Ασχολούμαι (λόγω χόμπυ με τη χημεία) και τα ψάχνω αυτά. 1
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι μονο σε τηγανια, αλλα γενικα εχουν τα tefal σε προσφορα. Θα παρω ενα μεγαλο τηγανι ρηχο, ενα βαθυ και μια κατσαρολα. Απλα για το τελευταιο, ποσα λιτρα να δω? Πχ για μακαρονια, μπεσαμελ κτλ. Πχ αυτη λογικα θα ειναι all-around και θα με καλυψει σιγουρα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από overpower
nova_centurion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, overpower είπε Οχι μονο σε τηγανια, αλλα γενικα εχουν τα tefal σε προσφορα. Θα παρω ενα μεγαλο τηγανι ρηχο, ενα βαθυ και μια κατσαρολα. Απλα για το τελευταιο, ποσα λιτρα να δω? Πχ για μακαρονια, μπεσαμελ κτλ. Πχ αυτη λογικα θα ειναι all-around και θα με καλυψει σιγουρα. 5 λίτρα είναι καλά allaround. Λίγο μεγαλύτερο για μπεσαμελ, κιμά, σάλτσες κλπ και ακριβώς για μακαρόνια για οριακά ένα πακέτο. Προσωπικά δεν έχω όμως το μοντέλο. 1
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nova_centurion είπε 5 λίτρα είναι καλά allaround. Λίγο μεγαλύτερο για μπεσαμελ, κιμά, σάλτσες κλπ και ακριβώς για μακαρόνια για οριακά ένα πακέτο. Προσωπικά δεν έχω όμως το μοντέλο. Στην αρχη ειχα linkαρει το 6αρι. Να παω μηπως σε αυτο, και στην τελικη το γεμιζω λιγοτερο. Α βασικα καταλαβα οτι εννοουσες μεγαλυτερο για τα παραπανω, και οχι οτι το 5αρι αρκει και περισσευει για αυτα. Ε φοιτητης ειμαι, συνηθως κανω μισο πακετο μακαρονια. Για κιμα λεω να παω σε ενα τετοιο παντως Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από overpower
panoc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, nova_centurion είπε Αυτό το μοντέλο έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε ομελέτες, τυριά κλπ Διάβασα την κριτική στο Σκρουτζ και έχω να πω ότι μάλλον συμφωνώ με όσα του είπαν απο την αντιπροσωπεία (εκτός αν έπεσε στην περίπτωση). Ολα τα αντικολλητικά σκεύη που δεν τους προσθέτεις λάδι δεν πρέπει να τα αφήνεις σε θερμοκρασίες πάνω απο 120 βαθμούς διότι όσο ανεβαίνεις τόσο καις την επίστρωση.Δεν τοξέρουν πολλοί και κάνουν αυτό το λάθος. Ασχολούμαι (λόγω χόμπυ με τη χημεία) και τα ψάχνω αυτά. Ερωτηση νουμπα (μη με βαρεσετε), δηλαδη σε αυτο το τηγανι δε μπορω να τηγανισω με λαδι ? Να βαλω ενα σνιτσελ, μια ομελετα, αυτα ματι, κεφτεδες κλπ ?
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panoc είπε Ερωτηση νουμπα (μη με βαρεσετε), δηλαδη σε αυτο το τηγανι δε μπορω να τηγανισω με λαδι ? Να βαλω ενα σνιτσελ, μια ομελετα, αυτα ματι, κεφτεδες κλπ ? Μαλλον εννοουν να μην το αφηνεις στο ματι. Πχ βαζεις ομελετα στο πιατο, και μετα ειτε νεροχυτη με νερο, ειτε σε διαφορετικο ματι (με νερο για να καθαριστει και πιο ευκολα) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από overpower 1
nova_centurion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, panoc είπε Ερωτηση νουμπα (μη με βαρεσετε), δηλαδη σε αυτο το τηγανι δε μπορω να τηγανισω με λαδι ? Να βαλω ενα σνιτσελ, μια ομελετα, αυτα ματι, κεφτεδες κλπ ? Φυσικά και παίρνει λάδι πχ. εγώ τηγανίζω πατάτες. Αυτό που έγραφα είχε να κάνει με το πως κινδυνεύει η υγεία κάποιου ή/και το τηγάνι να καταστραφεί. Οταν θες πχ να φτιάξεις μπιφτέκια σαν σχάρας χωρίς λάδια κλπ θερμαίνεις πρώτα το σκεύος και όταν φτάσει στη σωστή θερμοκρασία (έχει και δείκτη θερμοκρασίας) βάζεις το φαγητό και μαγειρεύεις. Μερικοί το ξεχνάνε στο μάτι άδειο και θερμαίνεται υπερβολικά (καπνίζει) ε τότε η θερμοκρασία είναι υψηλή και αρχίζει να καιει την επίστρωση κάτι που οδηγεί σε ανθυγιεινά φαγητά και αν παρακάψει το σκεύος μπορεί και να χαλάσει η επίστρωση. Γενικά είτε με λάδι είτε χωρίς δεν πρέπει να ανεβαίνουμε πάνω απο 120-130 βαθμους διότι είτε διασπάται το λάδι (αν μάλιστα είναι σπορέλαιο έχει ήδη γίνει δηλητήριο απο τους 120 βαθμούς) είτε χαλάει η επίστρωση. Ελπίζω να μη κούρασα, αλλά όπως έγραψα μ' αρέσει η χημεία και είμαι οπαδός του υγιεινού μαγειρέματος. 5 λεπτά πριν, overpower είπε Μαλλον εννοουν να μην το αφηνεις στο ματι. Πχ βαζεις ομελετα στο πιατο, και μετα ειτε νεροχυτη με νερο, ειτε σε διαφορετικο ματι (με νερο για να καθαριστει και πιο ευκολα) Μικρή διόρθωση. Οταν το σκεύος καίει δεν ρίζνουμε κρύο νερό. η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας καταστρέφει το σκεύος (ξεκινώντας απο την επίστρωση). Το αφήνεις να κρυώσει φυσικά, σ' ένα σβηστό μάτι. Αυτό ισχύει για όλων των ειδών τα σκεύη. 9 4
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 thanks τσίμπησα και εγώ ένα 24αρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις