Exodia The Forbidden One Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα εδώ και χρόνια είχα ένα blog στο blogger με δικό μου domain name για προσωπικούς λόγους το Έχω εγκαταλείψει τώρα Λοιπόν σκέφτομαι να κάνω ένα καινούργιο blog το οποίο όμως αλλάξω πλατφόρμα σκέφτηκα Να πάω στο wordpress αλλά μου φάνηκε αρκετά πολύπλοκο Έχω κοινοποιήσει wordpress αλλά όχι σαν διαχειριστής Απλά ανεβάζω άρθρα σε ένα blog το οποίο ήμουνα συνεργάτης. Σκέφτηκα λοιπόν να πάω στο wix το οποίοπίο και αρκετές δυνατότητες μορφοποίησης έχει και δεν χρειάζεται να πληρώνω κάθε μήνα server και από ότι είδα μπορώ να βάλω και το δικό μου το domain κανονικά εννοείται και παίρνει και Google ads ποια είναι Λοιπόν η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One
becoming_I Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Αν και δεν εχω χρησιμοποιήσει wix θα σε ρωτούσα γιατί δε μένεις στην πλατφόρμα του blogger;; Όλα αυτά που θες (custom domain, google ads) είναι στο premium πακέτο του wix. Εφόσον τα θέλεις αυτά θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη ενώ στο blogger τα έχεις δωρεάν. Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις στο blogger. Επίσης αν έχεις χαμηλά views δε θα έχεις google ads
xrhstosiak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 για την δουλειά που το θες το https://wordpress.com/ είναι μακράν το καλύτερο
becoming_I Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε για την δουλειά που το θες το https://wordpress.com/ είναι μακράν το καλύτερο Θέλει να έχει custom domain επομένως δεν του κάνει (πρέπει να πληρώσει για domain mapping) 1
xrhstosiak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 από όσο ξέρω και στο wix πρέπει να πας στο premium πακέτο για να το συνδέσεις με το δικό σου domain 1
becoming_I Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε από όσο ξέρω και στο wix πρέπει να πας στο premium πακέτο για να το συνδέσεις με το δικό σου domain κοινώς ο τζάμπας ζει μόνο στο blogger
xrhstosiak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 μοιάζει όμως τόσο απαρχαιωμένο και ξεπερασμένο μου θυμίζει εποχές τρομαχτικό/τρωκτικό και μην πω τίποτα άλλο .blogspot 1
becoming_I Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε μοιάζει όμως τόσο απαρχαιωμένο και ξεπερασμένο μου θυμίζει εποχές τρομαχτικό/τρωκτικό και μην πω τίποτα άλλο .blogspot Συμμορφώνεται αν του περάσεις κάποιο free ή paid θέμα. Ένω είναι είναι πολύ σκατένιο (βάλτε μπιπ) CMS έχει εγγενή υποστήριξη custom domain, SSL, adsense και σηκώνει χοντρή παραμετροποίηση και όλα αυτά χωρίς μισό €. Η google βέβαια το έχει παρατημένο εδώ και χρόνια.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, becoming_I είπε Αν και δεν εχω χρησιμοποιήσει wix θα σε ρωτούσα γιατί δε μένεις στην πλατφόρμα του blogger;; Όλα αυτά που θες (custom domain, google ads) είναι στο premium πακέτο του wix. Εφόσον τα θέλεις αυτά θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη ενώ στο blogger τα έχεις δωρεάν. Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις στο blogger. Επίσης αν έχεις χαμηλά views δε θα έχεις google ads Ωχ δεν το είχα δει ότι αυτά τά χαρακτηριστικά είναι επί πληρωμή, ο λόγος πού θέλω νά αλλάξω είναι ότι δεν βρίσκω ένα theme πού να μου αρέσει ενώ στο Wix βρήκα. 16 ώρες πριν, becoming_I είπε Συμμορφώνεται αν του περάσεις κάποιο free ή paid θέμα. Ένω είναι είναι πολύ σκατένιο (βάλτε μπιπ) CMS έχει εγγενή υποστήριξη custom domain, SSL, adsense και σηκώνει χοντρή παραμετροποίηση και όλα αυτά χωρίς μισό €. Η google βέβαια το έχει παρατημένο εδώ και χρόνια. Όλα τα καλά θέματα για blogger πού έχω βρει είναι 100+ δολάρια
becoming_I Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχουν και με 10€ και 15€ αξιοπρεπέστατα. Όπως και έχει αν ψάξεις κάτι θα βρεις.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 49 λεπτά πριν, becoming_I είπε Υπάρχουν και με 10€ και 15€ αξιοπρεπέστατα. Όπως και έχει αν ψάξεις κάτι θα βρεις. Για δώσε κάνε λινκ. Το wix έχει διαφορά πακέτα από ότι είδα μπορείς σε όλα νά βάλεις Google ads ξέρεις ?
becoming_I Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Για δώσε κάνε λινκ. Το wix έχει διαφορά πακέτα από ότι είδα μπορείς σε όλα νά βάλεις Google ads ξέρεις ? Δες εδώ για θέματα, για τα google ads στο wix μόνο αν πληρώσεις.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, becoming_I είπε Δες εδώ για θέματα, για τα google ads στο wix μόνο αν πληρώσεις. Το κατάλαβα αλλά έχει διαφορά πακέτα ισχύει για όλα τά επί πληρωμή ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα