bill987 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες, έχω την ανωτέρω τηλεόραση και εχθές έκανα premium λογαριασμό στο Netflix , έβαλα τους κωδικούς στο Netflix , μου το εμφανίζει στα αγγλικά και υπότιτλους μόνο αγγλικούς και τουρκικους , δεν υπάρχει επιλογή για κάτι άλλο πέρα από αυτά ... Τι μπορώ να κάνω ???
yositosi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 αν δεν υπάρχει διαθέσιμη κάποια αναβάθμιση λογισμικού από την LG, τότε τίποτα απολύτως! 1
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διορθωση: η αναβαθμιση του Netflix app δεν ειναι δουλεια της LG, αλλα του NETFLIX. το NETFLIX APP δεν υποστηριζει τηλεορασεις προ του 2015. η LG απλως παρεχει μια πλατφορμα, πανω στην οποια "πατανε" τα APPS. αυτο...., μετα απο τσατ με το Netflix...! επειδη εχω κι εγω μια Smart LG μοντ' 2012 και κανει ακριβως το ιδιο, και ουτε εγω το ηξερα, ρωτησα και εμαθα. οποιος θελει μπορει να μπει στο online Chat στο Netflix και να ρωτησει...!!! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από cabdik 1
yositosi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το πρόβλημα δεν είναι η εφαρμογή αυτή καθ'αυτή αλλά η αναγνώριση κωδικοσελίδας Ελληνικών χαρακτήρων από την τηλεόραση μέσω της εφαρμογής φυσικά. Το ίδιο είχε συμβεί αντίστοιχα και σε Samsung (που επίσης παλιά μοντέλα δεν υποστηρίζουν). Βέβαια ίδιας χρονιάς ναυαρχίδες της Samsung το δούλευαν μια χαρά (μετά από firmware update) και άλλες φθηνότέρες όχι γιατί ποτέ δεν βγήκε κάποιο update (π.χ. και εμένα η UE48JS9000 του 2015 μοντέλο ΔΕΝ έβλεπε πέρα από Αγγλικούς/Τούρκικους αλλά μετά από firmware update έστρωσε). 1
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, bill987 είπε Καλησπέρα παίδες, έχω την ανωτέρω τηλεόραση και εχθές έκανα premium λογαριασμό στο Netflix , έβαλα τους κωδικούς στο Netflix , μου το εμφανίζει στα αγγλικά και υπότιτλους μόνο αγγλικούς και τουρκικους , δεν υπάρχει επιλογή για κάτι άλλο πέρα από αυτά ... Τι μπορώ να κάνω ??? Κοιτάς αν υπάρχει κάποιο firmware update της τηλεορασης και το περνάς. Αν δεν υπάρχει ή υπάρχει και δεν αλλάξει τιποτα, χρειαζεσαι αλλη συσκευή που να συνδεεις στην τηλεοραση σου για να βλεπεις netflix με ελληνικους υποτιτλους (π.χ. υπολογιστη, tvbox, chromecast, ps, κλπ) 8 ώρες πριν, cabdik είπε Διορθωση: η αναβαθμιση του Netflix app δεν ειναι δουλεια της LG, αλλα του NETFLIX. το NETFLIX APP δεν υποστηριζει τηλεορασεις προ του 2015. η LG απλως παρεχει μια πλατφορμα, πανω στην οποια "πατανε" τα APPS. αυτο...., μετα απο τσατ με το Netflix...! επειδη εχω κι εγω μια Smart LG μοντ' 2012 και κανει ακριβως το ιδιο, και ουτε εγω το ηξερα, ρωτησα και εμαθα. οποιος θελει μπορει να μπει στο online Chat στο Netflix και να ρωτησει...!!! Και οι δυο φταίνε, αλλά το κερασι το πληρώνει ο χρήστης. Αφενός η lg/samsung/κλπ πρεπει να αναβαθμίζει το δικό της firmware (κόστος) και επισης να πληρώσει για άδειες στην netflix, αφετέρου η netflix να αναβαθμίζει το app, που το κάνει ετσι κι αλλιως για τις "νεοτερες" τηλεροάσεις της αγοράς. Πρακτικά την lg/samsung/κλπ δεν την ενδιαφέρει να δινει λεφτά για αναβαθμίσεις συσκευών που εχει περάσει ο χρόνος εγγυησης (και κάτι ακομα) και έμμεσα θα "σπρώξει" αγοραστές να παρουν νεα τηλεοραση, άρα πωλήσεις. Δηλαδή στην πρώτη περιπτωση, μονο κόστος, χωρίς οφελος (περα απο την υστεροφημία), ενω στη δευτερη (δηλαδή εγκατάλειψη του μοντέλου), εχει πιθανοτητες για πωλήσεις, άρα μονο κέρδος. 2
bill987 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Η απάντηση της LG Αγαπητέ κύριε Βασίλειε, Η εφαρμογή Netflix δεν αποτελεί λογισμικό της LG Electronics και κατ' επέκταση οι προδιαγραφές, οι ρυθμίσεις και οι εκδόσεις λογισμικού της δεν διαμορφώνονται από την εταιρεία μας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην εταιρεία Netflix. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, φταίνε και οι δυο... Να πω είναι καμιά αρχαία τηλεόραση να πω οκ αλλά τώρα ???
yositosi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πιάσε το αυγό και κούρευ'το! Εδώ και καιρό οι κατασκευαστές πετάνε το μπαλάκι στη Netflix και η Netflix το πετάει πίσω! Αντικειμενικά μιλώντας, από τη στιγμή που κοτσάρεις μια εφαρμογή ως SALES POINT της συσκευής σου, τότε πολύ απλά είσαι υποχρεωμένος να την υποστηρίζεις είτε φτιάχνοντας το λογισμικό σου, είτε πιέζοντας τη Netflix να κάνει το κομμάτι που της αναλογεί. Οι τηλεοράσεις τρέχουν ένα client πρόγραμμα το οποίο κουμπώνει με τον database server της Netflix. Το να παύουν να είναι πλήρως συμβατά μεταξύ τους είναι απλά αστείο. Η όλη κατάσταση καταντάει εντελώς πιο γελία στο όλο σκηνικό από το ότι πλέον εδώ και κανένα χρόνο η Netflix έχει πολύ αυστηρές απαιτήσεις ως προς τις προδιαγραφές (αλλά και τους ελέγχους) από τους εκάστοτε κατασκευαστές τηλεοράσεων ώστε να τους επιτρέψει να πουλήσουν το προιόν τους με τα λογότυπα της Netflix. ΒΕΒΑΙΑ στην προκειμένη και εφόσόν τα Ελληνικά χρησιμοποιούνται σε δύο μικροσκοπικές χώρες, κανείς δεν ασχολείται. 1
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το εχω γράψει αρκετές φορές. Κατά την αγορά τηλεόρασης, βασική και κυρια παραμετρος η πολύ καλή εικονα και ελάχιστη παραμετρος το "smart tv". Στα 2-3 χρόνια που το "smart hardware/software" της τηλεορασης θα εχει απαξιωθεί, αγορά ενος tvbox/chromecast/micacast/κλπ και η τηλεοραση γινεται πάλι καραsmart με την καλή εικονα ως σταθερή αξια. Αν τωρα η τηλεοραση δεν εχει απο τη μάνα της smart features (αλλα εχει καλη εικονα) και πάλι ειναι πιο συμφερουσα σαν αποτελεσμα/τιμη ο συνδυασμός TV-Box παρα το σκέτο smartTV. 1
yositosi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Γ@μ@τη εικόνα χωρίς smart δεν παίζε, γιατί οι κατασκευαστές το πάνε πακέτο, και αντικειμενικά μιλώντας για έναν "μέσο χρήστη" η καθημερινή χρήση ενός TV box που έχει δικό του χειριστήριο κλπ κλπ δεν είναι και ότι πιο πρακτικό. Τουλάχιστον σε κάποια βασικά πράγματα το Integration είναι μεγάλη υπόθεση.Το πιο αστείο ήταν η Samsung βέβαια που είχε βγάλει και το εξωτερικό connect box για δήθεν αναβάθμιση των δυνατοτήτων στο μέλλον, κάτι το οποίο δεν έχω δει επί της ουσίας να έχει υπάρξει ποτέ (έχω τις καλωδιούμπες να κόβουν βόλτες, έχω και το φουρφούρι να μου παίρνει τα αφτιά... και ακόμα θαυμάζω το παπατζίδικο marketing που έφαγα) Φυσικά, στην ουσία ισχύει αυτό που είπες μιας και έχουν κάνει πολλά για να απαξιώσουν πάλαι ποτέ "ακριβά" μοντέλα, αφαιρώντας εφαρμογές για τις οποίες ο πελάτης τότε είχε χρυσοπληρώσει (πχ βλέπε skype). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα