mpouliaritis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει δυνατότητα τα win 7 ultimate τα οποία έχω σε dvd, να τα αντιγράψω σε USB stick? Διότι το λάπτοπ που θέλω να τα φορτώσω δεν εχει dvd.Τα win τα έχω σε dvd δεν εχω κλειδί και αν τα φορτώσω ενεργοποιούνται αυτόματα .Σας ευχαριστώ πολύ.
turbat0s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, τα κατεβάζεις από το επίσημο site και μετά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα σαν το rufus. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από turbat0s 1
mpouliaritis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ναι, τα κατεβάζεις από το επίσημο site και μετά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα σαν το rufus. Καλησπέρα, ευχαριστώ, επειδή δεν το έχω και πολύ...Αφού τα κατεβάσω από το επίσημο και αφού κατεβάσω και το rufus ,πως θα γίνει η ενεργοποίηση? Ζητώ την κατανόησή.
Seaside Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατέβασε αυτο που είναι επίσημο και official εργαλείο MS. Μετα θα κατεβάσεις το ISΟ απο την MS και εφόσον το laptop που θες να τα περάσεις εχει ψηφιακή άδεια κατα την εγκατάσταση ΔΕΝ σου ζητάει κλειδί διότι το τραβάει απο το ίδιο το μηχάνημα. ΟΜΩΣ τέτοια laptop ήταν συνηθως νεότερα μοντέλα που έρχονταν με WIN 8/8.1/10 οπότε μπορεί το laptop που θα πάρεις το οποίο δεν έχει DVD να μην ενεργοποιήσει τα 7άρια που εσύ κατέβασες εφόσον υπάρχει πιθανότητα να μην ερχεται με αυτά απο το εργοστάσιο. Σχεδον όλα τα φορητά που έρχονταν με 7άρια είχαν αυτοκόλλητο με κλειδί απο κάτω. Κοινώς αν αγόρασες/αγοράσεις φορητό με FreeDOS/χωρίς λειτουργικό και θες να βάλεις 7άρια & ULTIMATE να ενεργοποιηθούν αυτόματα και νόμιμα δεν γίνεται. Μονο αν έχεις το sticker-key. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Seaside
mpouliaritis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τα win 7 που έχω στο dvd τα έχω ανεβάσει σε τρία λάπτοπ τα τελευταία δύο χρόνια, και στη συνέχεια ενεργοποιούνται αυτόματα. Επειδή στο συγκεκριμένο λάπτοπ δεν λειτουργεί η μονάδα dvd ψάχνω τρόπο εγκαταστασης, Όποιος έχει κάποιο τρόπο η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Το προηγούμενο λογισμικό ηταν vista. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από mpouliaritis
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, •Mexicanos• είπε Mexikane αφενός μην γράφεις για σπαστήρια, αφετερου γράφε στα ελληνικα. Στο λεω γιατί και τα 2 δεν επιτρεπονται και θα βλέπεις τα μηνυματα σου να σβήνονται
•Mexicanos• Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 οοκ δεν είχα ιδέα,συγνώμη και ευχαριστώ δεν βρίσκω πως μπορώ να το διαγράψω αν μπορείς πες μου αλλιώς το αφήνω στους διαχειριστές
fingolfingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 6:44 ΜΜ, mpouliaritis είπε Καλησπέρα, τα win 7 που έχω στο dvd τα έχω ανεβάσει σε τρία λάπτοπ τα τελευταία δύο χρόνια, και στη συνέχεια ενεργοποιούνται αυτόματα. Επειδή στο συγκεκριμένο λάπτοπ δεν λειτουργεί η μονάδα dvd ψάχνω τρόπο εγκαταστασης, Όποιος έχει κάποιο τρόπο η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Το προηγούμενο λογισμικό ηταν vista. Λογικά τα laptop που τα εχεις βαλει είχαν ήδη αδεια. Αν και θεωρώ δύσκολο να είχαν αδεια για ultimate. Αν αυτό το laptop είχε vista τότε δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί. Η επίσημη λύση είναι αν αγοράσεις ενα κλειδί και να το περάσεις κατα την εγκατάσταση ή μετά.
afm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Windows 7 Ultimate η έκδοση OEM είναι ότι πρέπει για το Laptop σου : https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-7-ultimate . Μάλιστα αυτήν την εποχή υπάρχει και κουπόνι έκπτωσης : AUTUMN2018 Τα credits στον isay που το αναφέρει σε άλλο θέμα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από afm
mpouliaritis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει δυνατότητα να αντιγράψω το dvd που έχω στη διάθεσή μου, και το οποίο το έχω αντιγράψει και στα έγγραφα, σε στικάκι USB χωρίς να χρειαστεί ISO; Έχω διαμορφώσει το USB με το rufus. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από mpouliaritis
CsIns Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Απλά αντέγραψε τα αρχεία μέσα στο usb αφού έχεις κάνει την διαμόρφωση. Μου έχουν κάτσει περιπτώσεις που ούτε το rufus χρειάστηκε για Windows 10 τουλάχιστον που είχα δοκιμάσει.
mpouliaritis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Η δεν αντιγράφω με το σωστό τρόπο τα αρχεία στο USB η δεν εχω κανει σωστά τη διαμόρφωση με το rufus .Αφού κατά το μπουταρισμα από USB μου βγάζει κάτι περίεργα για πληκτρολόγια κλπ.Free dos επέλεξα κατά τη διαμόρφωση. Αν έχουμε τα βήματα θα με βοηθούσε. Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ.
fingolfingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, mpouliaritis είπε Η δεν αντιγράφω με το σωστό τρόπο τα αρχεία στο USB η δεν εχω κανει σωστά τη διαμόρφωση με το rufus .Αφού κατά το μπουταρισμα από USB μου βγάζει κάτι περίεργα για πληκτρολόγια κλπ.Free dos επέλεξα κατά τη διαμόρφωση. Αν έχουμε τα βήματα θα με βοηθούσε. Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ. Όσες φορες εχω γραψει με το rufus, όταν επιλεγω το αρχείο το πρόγραμμα επιλεγει τα υπολοιπα μόνο του. Δεν νομίζω να χρειαζεται να πειράξεις κατι λοιπον. Έχεις και pm
mpouliaritis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, το μόνο που κατάφερα μέχρι τώρα μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες είναι να διαγραφεί το dvd που είχα τα windows. Άρα τώρα έχω το φάκελο στο λάπτοπ που είχα αντιγράψει το dvd.Δεν είναι ISO αλλά όταν τα φόρτωνα σε κάποιο λαπτοπ γινοταν αυτόματη ενεργοποίησή. Αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει με απλά βήματα πως θα έκανα αντιγραφή σε USB θα με βοηθούσε πολύ. Το αντιγράφω με διάφορους τρόπους αλλά δεν γίνεται boot.Σας ευχαριστώ πολύ.
fingolfingr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα ρωτήσω κατι που ίσως να ακουστεί χαζό αλλα.... θα το ρωτήσω. Εχεις επιλέξει φανταζομαι στο laptop να κανει boot από USB έτσι; Εννοώ ότι δεν βάζεις απλά το USB και περιμένεις απλά να ξεκινήσει από μόνο του. Έτσι; Σε κάθε περιπτωση, εφόσον το laptop είχα πανω vista δεν μπορείς να αναβαθμίσεις σε 7. Πόσο μάλλον ultimate. Γιατί δεν ακολουθείς την πρόταση του afm; Με περίπου 7€ τελειωσες. Φανταζομαι ο χρόνος που εχεις σπαταλήσει αξιζει περισσότερο. Αλλιως κατεβασε τα 10 με αυτό εδώ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από fingolfingr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα