Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι παντως η αντιμετώπιση απο τον Ποτε ειναι αψογη... 

αν θες, αν δεν θες... 

αλλη εταιρια στην περιοχη σου δινει 100? 

για κανε μια κρουση ....

Δημοσ.
3 hours ago, Eliaskat said:

ναι παντως η αντιμετώπιση απο τον Ποτε ειναι αψογη... 

αν θες, αν δεν θες... 

αλλη εταιρια στην περιοχη σου δινει 100? 

για κανε μια κρουση ....

οπου και  να παει τον ιδιο χαλκο θα παρει απο το ιδιο dslam .αν ειναι του οτε το dslam  απο το ιδιο θα παρει

4 hours ago, ASFE said:

Δεν ξερω τι να κανω. Εχω προβληματιστει με την αντιμετωπιση απο τον οτε.

Τους ελεγα συνεχεια οτι μετα απο μια διακοπη ρευματος στην περιοχη εγινε οτι εγινε και εκαναν σαν να μην ακουν

Ηρθε ο τεχνικος νοεμβριο και ειπε οτι ανεβηκαν τα <διαθεσιμα> της καμπινας..Και απο 83 που εδινε πηγε 95..Και γω απο 83 που ημουν πηγα 78-79..

Για ριξε κανενα ξεματιασμα βρε Ηλια😋

η καλωδιωση σου ειναι σωστη μηπως ετσι κερδισεις τιποτα?να μην εχεις bridge taps δηλαδη?

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

On 15/10/2018 at 10:53, billdanos said:

Μήπως η ζημιά γίνεται από τον εξοπλισμό και τα settings των άλλων παρόχων?

σε καθε καμπινα εχει dslam μονο ενας παροχος για να παιζει και το vectoring.

• Like 1
Δημοσ.

Οι τεχνικοι που τσεκαραν την καλωδιωση την βρηκαν οκ.

Οταν ειχα 83 στο ρουτερ και κατω στην πολυκατοικια 83 ειχε ο τεχνικος. Απλα μου ειπε οτι τοσο δινει η καμπινα...

Επαναλαμβανω μεχρι τελη Σεπτεμβριου ημουν 99999/9998. Μετα απο μια διακοπη ρευματος στην περιοχη ξεκινησε ο γολγοθας.

Το αποκορυφωμα ηταν πως οταν αρχες Νοεμβριου, ο τεχνικος ειπε οτι ανεβηκε η καμπινα και δινει εως 95. Εγω τετοια νουμερα δεν ειδα ποτε. Αλλα εδω και μια εβδομαδα παιζω κατω απο 80.

Πραγματικα δεν ξερω πως να κινηθω. Αν δεν επιανα ποτε τα 100 θα ελεγα οτι κατι παιζει εξαρχης. Αυτο που εγινε τωρα κανει τα πραγματα πολυ συνθετα.

• Sad 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 24/12/2018 at 11:24, ASFE said:

Οι τεχνικοι που τσεκαραν την καλωδιωση την βρηκαν οκ.

Οταν ειχα 83 στο ρουτερ και κατω στην πολυκατοικια 83 ειχε ο τεχνικος. Απλα μου ειπε οτι τοσο δινει η καμπινα...

Επαναλαμβανω μεχρι τελη Σεπτεμβριου ημουν 99999/9998. Μετα απο μια διακοπη ρευματος στην περιοχη ξεκινησε ο γολγοθας.

Το αποκορυφωμα ηταν πως οταν αρχες Νοεμβριου, ο τεχνικος ειπε οτι ανεβηκε η καμπινα και δινει εως 95. Εγω τετοια νουμερα δεν ειδα ποτε. Αλλα εδω και μια εβδομαδα παιζω κατω απο 80.

Πραγματικα δεν ξερω πως να κινηθω. Αν δεν επιανα ποτε τα 100 θα ελεγα οτι κατι παιζει εξαρχης. Αυτο που εγινε τωρα κανει τα πραγματα πολυ συνθετα.

Η πας σε πιο μικρο πακετο ή το κυνηγας με βλαβες στον οτε μηπως με αλλο ζευγαρι παιξεις καλυτερα αν φταιει το ζευγαρι.εκτος αν ειναι προβλημα του vdsl port.

Δημοσ.

Τα εχουν κανει ολα αυτα. Ζευγη, γεφυρες απο οτι ειχαν πει. Δεν γινεται τπτ. Αυτες τις μερες ειμαι απο 78 εως 83. Δε θα ασχοληθω αλλο. Ελπιζω οταν η καμπινα δωσει 200 να με γυρισουν σε 35b profile μπας και στρωσει ετσι.

• Sad 1
Δημοσ.
11 hours ago, ASFE said:

Τα εχουν κανει ολα αυτα. Ζευγη, γεφυρες απο οτι ειχαν πει. Δεν γινεται τπτ. Αυτες τις μερες ειμαι απο 78 εως 83. Δε θα ασχοληθω αλλο. Ελπιζω οταν η καμπινα δωσει 200 να με γυρισουν σε 35b profile μπας και στρωσει ετσι.

τοτε ή απλα κρατας μικροτερο πακετο για να πληρωνεις λιγοτερο ή κρατας αυτο που εχεις μονο για το Upload. αν τωρα πας σε 35b profile ναι εκει θα τα πιασεις αν δωσουν στο 100 αρι πακετο 35b μελλοντικα για να καλυψουν χρηστες που με 17a δεν παιζουν.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειχα ξεχασει να ενημερωσω το θεμα.

Απο 03/03 χωρις να κανω το παραμικρο η γραμμη εφτιαξε.

99999/9998

Δεν ξερω τι να πω..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 02/04/2019 at 14:59, ASFE said:

Ειχα ξεχασει να ενημερωσω το θεμα.

Απο 03/03 χωρις να κανω το παραμικρο η γραμμη εφτιαξε.

99999/9998

Δεν ξερω τι να πω..

ξαναενεργοποιησαν vectoring??μηπως για καποιο λογο δεν ηταν ενεργοποιημενο ή ειχαν καποιο θεμα?μηπως καλωδιακη και την εφτιαξαν ?ή  ειδαν οτι γκρινιαζες και βρηκαν και καλυτερο απερχομενο?:P

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω. Γιατι πριν το μπαχαλο ημουν παλι 99,999.

Πρεπει να εκαναν κατι μαζικα γιατι το ιδιο προβλημα ειχε στην Αλυσιδα και αλλο παιδι σε αλλη καμπινα και εστρωσε και εκεινος...

Μυστηριο

Δημοσ.
8 minutes ago, ASFE said:

Πραγματικα δεν ξερω. Γιατι πριν το μπαχαλο ημουν παλι 99,999.

Πρεπει να εκαναν κατι μαζικα γιατι το ιδιο προβλημα ειχε στην Αλυσιδα και αλλο παιδι σε αλλη καμπινα και εστρωσε και εκεινος...

Μυστηριο

τωρα τι μπορει να εχουν κανει ποιος ξερει.1002 πραγματα μπορει να ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...