AgnwstosY Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : ~1100€ Χρήση υπολογιστή : Gaming,εργασιες Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Office Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Προς το παρών έχω μια turboX 21.5 στα 1080p για αυτό τα χρήματα αφορούν αποκλειστικά το κουτί. Ωστόσο θα αγοραστεί καινούργια μελλοντικά. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά ανάλογα με τις χαμηλότερες τιμές. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα συναρμολόγηθει από εμένα. Το pc θέλω να είναι όσο πιο future proof γίνεται.Η τιμή δεν είναι δεσμευτική μπορεί να ανέβει σε λογικά πλαίσια πάντα αν πρόκειται για κάτι το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά το build.Η συναρμολόγηση θα γίνει από εμένα όποτε πρωταρχικό κριτήριο για την επιλογή καταστημάτων είναι η τιμή.Τελος θα ήθελα να ρωτήσω αν με 100 ευρω παραπάνω (1200€) χωρέσει μια gtx 1080,όπως επίσης αν η αγορά pc αυτήν την εποχή αξίζει δεδομένου ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η σειρά 2000 της Nvidia. Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από AgnwstosY
jeandoumpier Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, AgnwstosY είπε Ποσό που διαθέτουμε : ~1100€ Χρήση υπολογιστή : Gaming,εργασιες Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Office Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Προς το παρών έχω μια turboX 21.5 στα 1080p για αυτό τα χρήματα αφορούν αποκλειστικά το κουτί. Ωστόσο θα αγοραστεί καινούργια μελλοντικά. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά ανάλογα με τις χαμηλότερες τιμές. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα συναρμολόγηθει από εμένα. Το pc θέλω να είναι όσο πιο future proof γίνεται.Η τιμή δεν είναι δεσμευτική μπορεί να ανέβει σε λογικά πλαίσια πάντα αν πρόκειται για κάτι το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά το build.Η συναρμολόγηση θα γίνει από εμένα όποτε πρωταρχικό κριτήριο για την επιλογή καταστημάτων είναι η τιμή.Τελος θα ήθελα να ρωτήσω αν με 100 ευρω παραπάνω (1200€) χωρέσει μια gtx 1080,όπως επίσης αν η αγορά pc αυτήν την εποχή αξίζει δεδομένου ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η σειρά 2000 της Nvidia. Ευχαριστώ Έχεις σκοπό να πας σε 2k / 144hz οθόνη; Γιατί μόνο έτσι δικαιολογείται στο να πας στην 1080. Αλλιως, για 1080p πας είτε σε 1060/580 είτε σε 1070/1070ti ΑΝ επιλέξεις 1080p/144hz οθόνη.
tanasen01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Futureproof σε αυτά τα λεφτά πας σε Ryzen 7 2700X με μια καλή Χ470 μητρική. Κάρτα γραφικών αναλόγως την οθόνη όπως είπε και ο jean, αλλά νομίζω μια 1070Ti σε καλύπτει είτε πας σε 1080p/144Ηz είτε 1440p/75Hz. Κατά την άποψή μου κάτι τέτοιο θα άξιζε αλλά είναι αρκετά πάνω από το budget σου: Θα μπορούσες να πας σε πιο χαμηλής κατηγορίας κάρτα αν αργήσεις να αλλάξεις οθόνη και έτσι να μείνεις εντός budget: https://www.skroutz.gr/s/11862215/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-Black-Edition-RX-580P8DBD6.html , https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html αλλά φυσικά δεν θα σε καλύπτει σε ορίζοντα τριετίας. Όμως σε 2 χρόνια που λέει ο λόγος παίρνεις μια αντίστοιχης δυναμικότητας με την τωρινή 1080Ti ή 2080, εφόσον έχεις πάρει καλό monitor. 1
AgnwstosY Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι εχω σκοπο να την αλλαξω την οθονη σε 2k.Οστοσο αποφασισα να μεινω για την ωρα με αυτην γιατι θελω να παρω οσο το δυνατον καλυτερο πυργο ,υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα θα επαιρνα και την οθονη.Με την 1070ti μπορει να γινει μεταβαση σε 2k οθονη με σχετικη ανεση?Επισης οταν η διαφορα 1070ti και 1080 ειναι γυρω στο 20αρικο δεν αξιζει να παω σε 1080? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από AgnwstosY
tanasen01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, AgnwstosY είπε Με την 1070ti μπορει να γινει μεταβαση σε 2k οθονη με σχετικη ανεση?Επισης οταν η διαφορα 1070ti και 1080 ειναι γυρω στο 20αρικο δεν αξιζει να παω σε 1080? Ναι μια χαρά κάρτα είναι για 2Κ. Ναι αξίζει, πριν λίγο καιρό η διαφορά τους ήταν στα 70€, δεν είχα προσέξει την πτώση της τιμής. Άρα και σε 1080 θα μπορούσες να πας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα